|
Karan Gurth Forum |
|
Strefa Śmiechu - Wojna a nastroje u wroga.
Nedylyne - Nie Sie 19, 2007 8:24 pm Temat postu: Wojna a nastroje u wroga. http://img407.imageshack....26/angonpb3.png
Nic dodaæ, nic uj±æ.
Aeranthir - Pon Sie 20, 2007 4:00 am
Biedak.Dzisiaj 4 razy wpad³ pod Zerga,a raz goni³ Quelena który lecia³ do naszego Zergowego kó³ka..
Nantel - Pon Sie 20, 2007 5:58 am
Czasami sie zastnawiam jak tacy idioci sie dostaja na alka
Drirch - Pon Sie 20, 2007 9:28 am
Klejny Don Kichot, który uwa¿a, ¿e na wojnie nale¿y walczyæ z honorem? OMFG
No i ta "kilkukrotna przewaga" jest piêkna Chcia³bym ¿eby¶my rzeczywi¶cie tak± mieli.
Drirch - Pon Sie 20, 2007 10:23 pm
Odno¶nie nastrojów w¶ród nieprzebranej t³uszczy naszych wrogów
Buractwo pierwszej wody, czy¿ nie?
PS. Tak, wiem:
Nantel - Wto Sie 21, 2007 5:56 am
Ka¿demu sie zdaza
Ahrimad - Wto Wrz 04, 2007 9:37 pm
Nie chcia³em zabieraæ zbyt du¿o miejsca w temacie o Oblê¿eniu, wiêc postanowi³em, ¿e od teraz moje ulubione teksty z "Forum Allseronu" bêd± zamieszczane w tym dziale.
Rozmowa Angona z liderami KG na temat zakoñczenie konfliktu:
Angon napisał/a: | "Eithel ju¿ nam sie podda³o, kiedy wy te¿ siê poddacie?"
"Co? Eithel ju¿ dosta³ po ty³ku i wycofa³, nied³ugo tak samo wy zrobicie"
"Wasi sojusznicy uciekli to ju¿ w ogóle nie bêdziecie walczyæ"
Oto s³owa przedstawicieli Karan Gurth, z którymi mia³em okazje rozmawiaæ po decyzji Eithel o wspania³omy¶lnym zakoñczeniu wojny rozejmem.
Zatem w wersji Eithelu - zawarli¶my rozejm. W wersji innej... Có¿. Do w³asnych przemy¶leñ. |
O wojnie Karan Gurth vs Rengou:
Angon napisał/a: | Ja osobi¶cie ciesze siê, i¿ Eithel przesta³o walczyæ. Karan Gurth i tak jest ju¿ tak nielicznym sojuszem i tak siê pochowa³, ¿e jedynie nieliczne jednostki mo¿na spotkaæ walcz±ce, a jeszcze mniej jednostek staje do walki miast na widok jednego wroga odpaliæ bsoe. |
Venator napisał/a: | HYHy widze ¿e¶ z KG, a jak podlizujesz siê Eithelom, hyh macie ich strach co? hahahahhahha, skoro od samego Rengou dostajecie baty na codzieñ hyhy |
Venator napisał/a: | Aeranthir Haha ale siê denerwujesz.
Ale powiem prawde: ¿e to Was coraz mniej widaæ, trzeba siêgaæ za wami w g³êbokie koksowiska. Najgorzej mnie smuci to, ¿e od jutra bêdzie Was jeszcze mniej bo bierzesz tornister i wracasz do szko³y hyhy. |
Po CS-ie:
Sidian napisał/a: | Ja bym tam dzisiejszego CS nie bral za zaden przyklad... Wieksze zaslugi oddalbym temu, ze znaczna czesc ludzi z Rengou nie byla zorientowana w rozkladzie Goddard i na poczatku to bardzo mocno przeszkadzalo. Jak juz przykladami uderzasz, to rownie dobrze moge przytoczyc DevCastle, gdzie trzy razy dostaliscie tegie baciory.
Spokojnie, dopiero sie rozkrecamy. |
Pewna Sword Muse na S... napisał/a: | Pomy¶l, nim napiszesz. Zamek nale¿a³ do Chimaru, reszta sojuszu wcale nie musia³a bywaæ tam codzieñ... Ja by³am na tym zamku pierwszy raz w ¿yciu i mnie zamurowa³o jak wysz³am na mury i nie mog³am wej¶æ z powrotem, bo co¶ tam... |
Valarr napisał/a: | CS piekny, gratulacje. Zmobilizowaliscie wiecej osob i ladniej wam to wyszlo. |
O wojnie Sengeren Yutsu vs Emisariusze
Valarr napisał/a: | Zapewne to bylo juz PO opisanym przeze mnie wyzej zajsciu. Bo po tym, kiedy jej SY naublizalo, atakowalo ja na AFK, wbijalo stingi i freezing strike dla zabawy, ona smiala wam odpowiedziec atakiem. Pozniej sama was szukala i atakowala, bedac ciagle bez klanu. |
Angon napisał/a: | Dla mnie to proste. Emisariusze mieli zakaz walk - nie walczyli. Ci którzy walczyli wylecieli z klanu. Próbowali nawi±zaæ pokój, nie - Sangeren chcia³o mieæ ³atwe fragi na Emisariuszach. Idealny powód, by wojny nie zakañczaæ. |
Eliot napisał/a: | Ekipa nie bedzie reagowac w tej sprawie. A Emisariuszy uprasza sie o nie oklamywanie mnie wiecej. |
stary krawiec napisał/a: | Nom, je¿eli chodzi o kulturê walki to Runedarczycy równaj± siê tylko z KG i jest to pozytywne porównanie. |
Nicholas napisał/a: | Taa, jeste¶ z KG czy dawno z nimi nie walczy³e¶? Jak na razie spotka³em 2 ludzi z KG, z którymi walkê oceni³bym jako pozytywn± i zakoñczon± po mêsku (potem nawet chwile pogadali¶my). I na prawdê wiele szczeniackiego zachowania. No ale na pewno wiesz lepiej |
Nothus - Czw Wrz 06, 2007 4:53 am
ale jeste¶my ¼li i niedobrzy...
a ten Rengou to jest bardzo niefajny, bo kiedy ja wpadam na spot to albo bior± bsoe albo zachowuj± siê jak kompletne nooby. oczywi¶cie nie wszyscy, ale to g³ównie 7x mnie niszcz±.
i niech mi kto¶ powie na kim ja nabi³em te 30 fragów na tej wojnie?!
QNIO - Pią Wrz 14, 2007 5:21 pm
Z wczoraj
Z dzisiaj
Ahrimad - Nie Wrz 16, 2007 10:47 pm
Elitarny serwer: http://img213.imageshack....sgoddardut5.jpg
Jaka¶ baba co sta³a pod bram±: http://img182.imageshack..../podbramhk1.jpg
To samo: http://img209.imageshack....odbrama2er1.jpg
Na CS-ie: http://img214.imageshack....0/tunikalt7.jpg
"Bezklanowiec" w ToI: http://img206.imageshack....39/quelili4.jpg
Drirch - Nie Wrz 16, 2007 10:53 pm
Nosz kufa. Dlaczego do mnie SoP polecia³? Tunika nie mog³a? :/
Me - Pon Wrz 17, 2007 12:33 am
Akurat "Zamknij mordê durna dziwko" to nie jest co¶, czym mo¿na siê chwaliæ z Waszej strony Co do reszty siê nie wypowiadam, bo screeny mówi± same za siebie :/ Chyba pozostaje pozostaje przeprosiæ za zachowanie sojuszników na wojnie, my wcale nie jeste¶my tacy (w wiêkszo¶ci). Do zobaczenia w polu.
Zdravim
Xorlarrin - Pon Wrz 17, 2007 1:23 am
Coz, nie uwazam dziwki za nieklimatyczne slowo, durna rowniez nie lamie zadnych kanonow. Jednak razem te slowa faktycznie moga sprawiac wrazenie szczeniackiego wyzwiska powstalego w wyniku nieudanych poszukiwan trafnego okreslenia oddajacego postawe osoby ukazanej na wyzej wymienionym screenie, w celu jej ponizenia. Osobiscie uwazam ze przymiotnik "durna" jest zbedny. Zdanie "Zamknij morde dziwko" brzmi juz odrobine bardziej dojrzale i pomimo braku jednego epitetu jest nie mniej obrazliwe niz oryginal.
PS. Oczywiscie jaja se robie
Tony - Pon Wrz 17, 2007 9:52 am
Elldzior dostal tunike? O_o nawet sie nie chwalil ;]
Nedylyne - Pon Wrz 17, 2007 10:12 am
Ja j± podnios³am, tunika u mnie, posz³a do niego bo by³o losowe.. ale mój pickup i odda³ :>
Tony - Pon Wrz 17, 2007 10:42 am
hiehie to gratulacje ;p
Ahrimad - Czw Wrz 27, 2007 8:30 am
http://forum.allseron.com...3039#post153039
Thorthas - Czw Wrz 27, 2007 11:04 am
Nie ma bata na Gwardie Mroku
Calcoranna - Czw Wrz 27, 2007 12:59 pm
Proste i oczywiste!
Gwaria power
Perrea - Czw Wrz 27, 2007 1:06 pm
hehe... Wróg zosta³ zbity do parteru
Selius - Czw Wrz 27, 2007 2:57 pm
Lin ich jedzie na ka¿dej p³aszczy¼nie;]
Nantel - Czw Wrz 27, 2007 3:23 pm
My nawet nie wysy³aj±c screenow za³atwiamy bany!
Sevor1 - Pią Wrz 28, 2007 12:28 pm
Jak narazie jedyna rzecz jaka udalo mi sie wydropic od wroga to 17 Suede
Perrea - Sob Wrz 29, 2007 12:50 pm
Ode mnie wydropili 20 Hp potków...
Drirch - Sob Wrz 29, 2007 1:04 pm
Angon dropn±³ tylko 2 klucze na klate ciê¿kiego DC
Aeranthir - Sob Wrz 29, 2007 2:26 pm
Taka mroczna z wielkim imieniem i przydomkiem ,,cyniczny krytyk"wydropi³a krysz 12..
Weriond - Sob Wrz 29, 2007 4:10 pm
Aeranthir napisał/a: | Taka mroczna z wielkim imieniem i przydomkiem ,,cyniczny krytyk"wydropi³a krysz 12.. | Mój kumpel z reala
|
|