|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - ...
Reven - Sro Lut 20, 2008 9:12 pm Temat postu: ... Nazywam siê Micha³ mam 21 lat. S³ucham ka¿dej nuty która mi sie spodoba, w domu/samochodzie przewa¿a hip hop, rap(z PL K44, PFK. zagranicznego du¿o by wymieniaæ 2pac chyba najbardziej mi podchodzi, old school:) . Uwielbiam ca³onocne melan¿e a najbardziej te po których na drugi w lustrze nie poznaje samego siebie.
Posteæ Reven Rycerz Sillien. Charakter tej postaci trudno mi okre¶liæ, mo¿e byæ mi³a i sympatyczna a po chwili zmieniæ siê w krwawego morderce. Zabijaj±cego ot tak dla czystej przyjemno¶ci. Nie boi siê ¶mierci, wyzwana na pojedynek zawsze staje do walki. Podczas podró¿y czêsto wystawia dru¿ynê na niebezpieczeñstwa, szar¿uje, nie zastanawia sie nad zagro¿eniem.
Odszed³em z MG poniewa¿ pewnemu Biskupowi nie chcia³o siê ruszyæ swojej szanownej czteroliterówki do Cytadeli Gigantów mnie podnie¶æ. Zrozumia³bym jakbym le¿a³ na samym dnie albo chocia¿ w po³owie ale nie za pierwsz± sal±, na mo¶cie. Nie, nie odszed³em dlatego ¿e by³em 2% w plecy. We "Alsophis" w którym mia³em przyjemno¶æ byæ wcze¶niej by³a zasada jeden za wszystkich wszyscy za jednego... chyba nie muszê t³umaczyæ co mnie tak w jego zachowaniu wkur***. Po³o¿y³ lage na cz³onka Sojuszu, postaæ któr± sie po to koksi ¿eby pozniej pomaga³a innym. Ziomek najwyrazniej o tym zapomnia³. Wiem ¿e sam zachowa³em sie jak dzieciak odchodz±c. ¯a³uje ¿e odszed³em powinienem jego Eminencje odszukaæ i zabiæ tyle razy a¿ by mi znudzi³o, a nie robiæ jakie¶ sceny obrazy. Przepraszam ca³y sojusz i dowództwo. Zachowa³em sie jak gówniarz. Chce wróciæ i byæ coraz lepszy w walce, dlatego wybra³em KG tu chce rozwijaæ swoje combat skille.
Oczekuje od klanu pomocy w zadaniach na subklase oraz na trzeci± profesje. Pomocy w zdobyciu upatrzonego sprzêtu. Oraz dobrej zabawy na poziomie.
A w zamian moge zaoferowaæ Subklase. Dostosuje siê do potrzeb Klanu/Sojuszu.
Pozdrawiam!
Fararr - Sro Lut 20, 2008 9:30 pm
Landazar to chujek i tak sie zachowal ale mimo wszystko nie podoba mi sie, ze odszedles powodu takiej pierdoly. Jestem ZA - ale jak ponownie strzelisz focha to osobiscie cie popekuje.
Ahrimad - Sro Lut 20, 2008 9:47 pm
Landazar mo¿e i zachowa³ siê "trochê jak chuj" ale trzeba mu wybaczyæ, bo zosta³o mu kilka % do nobla. Wierzê, ¿e kiedy dostanie teleporty za 1k wiêcej siê to nie powtórzy. W przeciwnym razie bêdê mu musia³ zabraæ przywileje do CH.
PS.
Usuniête posty: Vakro
Powód: Obraza ekipy.
Daker - Sro Lut 20, 2008 10:06 pm
yhhhhhh ZA ah dzieci dzieci
DarthAndrew - Sro Lut 20, 2008 10:31 pm
ZA
[nabija sobie posty]
Weriond - Sro Lut 20, 2008 10:43 pm
Ahri, zamknij go ju¿ teraz z nagim Vakro, tak profilaktycznie xD
Daker - Sro Lut 20, 2008 11:17 pm
czego nie wiesz??:D to sexy elfka w l2 mnie mnie zamknijcie
Thorsleif - Sro Lut 20, 2008 11:52 pm
Ahri za kilka lvli Ty bedziesz popylal podnosic
robta co chceta z Reven...nie mam zdania...a raczej nie jestem na 100% za
Metron - Czw Lut 21, 2008 12:47 am
ZA
Helevorn - Czw Lut 21, 2008 11:43 am
To Ty nie wiesz ze Land tylko przychodzi jak ma darmowy koks ze moze siasc na dupie i nic nie robic? :]
ZA
Reven - Czw Lut 21, 2008 12:04 pm
Teraz ju¿ wiem;)
V - Czw Lut 21, 2008 1:13 pm
co za burak usunol moj post...pewno Ahri;]trudno sie pogodzic z prawda xD?
Kodurn - Czw Lut 21, 2008 1:44 pm
Z³y Dziad mówi: ZA
pzdr.
Ahrimad - Czw Lut 21, 2008 5:15 pm
V napisał/a: | co za burak usunol moj post...pewno Ahri;]trudno sie pogodzic z prawda xD? |
Blech, przecie¿ pisze wy¿ej wy¿ej kto "usunol" ciemna maso. Reven poszukaj Roghara w grze.
|
|