|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Demirion
demirion - Wto Maj 20, 2008 5:31 pm Temat postu: Demirion Witam
Pewnie wiekszosc mnie juz spotkala na szlaku, jesli nie to jestem Demirion -Gladiator75/BladeDancer4x , wrocilem po 3 miesiecznej przerwie i dlugim namysle postanowilem do Was przylaczyc(za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:) ).
Z RL jestem Wojtek, mam 23 lata i jestem studentem politechniki slaskiej, niektorzy moga mnie kojazyc z ostatniego zlotu w krakowie.
Czego oczekuje? Dobrej zabawy, wspolnego koxu i pvp.
Co moge wniesc? Napewno troche humoru, moja lojalnosc wobec zwierzchnikow i reszty klanu, moge poklimacic przy potku w Godd:) i troche pktow honoru na fragach z Chimaru!
Pozdrawiam
Demirion
Kaeen - Wto Maj 20, 2008 5:44 pm
Nie bo nie ma screena z komnaty i nie podoba mi siê podanie
I ogólnie jestem wkurwiony !
Isen - Wto Maj 20, 2008 5:46 pm
to Ty zlapales zgona w drodze powrotnej na slask? :>
ZA, no ale screen z komnaty by sie przydal
Xardus - Wto Maj 20, 2008 6:25 pm Temat postu: Re: Demirion
demirion napisał/a: | Witam
wrocilem po 3 miesiecznej przerwie i dlugim namysle postanowilem do Was przylaczyc(za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:) ).
|
hehehe
nie ma to jak wazeliniarstwo
podanie ogolnie good
screen i masz moje "za" :p
demirion - Wto Maj 20, 2008 6:30 pm
http://img225.imageshack....hot00014qe6.png
A zgon wtedy to bylo nic, gorzej bylo jak sie we Wroclawiu obudzilem a nie w Gliwicach:)
Fararr - Wto Maj 20, 2008 6:44 pm
Za glad mile widziany
Ahrimad - Wto Maj 20, 2008 6:52 pm Temat postu: Re: Demirion
demirion napisał/a: | po dlugim namysle postanowilem do Was przylaczyc(za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:) |
To jak to jest ? Najpierw idziesz do Chimaru, a potem do KG, bo kto¶ Ciê du¿o razy zabi³ na wojnie ? Co pomy¶l± o Tobie starzy klanowicze, czy nie przeszkadza Ci to, ¿e w ich oczach mo¿esz stac siê jeban± Dziw± ? Czy jeste¶ mongolskim szpiegiem ? A mo¿e nie stanowimy juz wyzwania i transferuj± do nas takich Demirionow, ¿eby zachowac na serwerze chocia¿ odrobinê balansu ? Wiêcej teorii spiskowych w nastêpnym odcinku. Do zobaczenia !
Randor - Wto Maj 20, 2008 7:07 pm
Przeciw
Ryden - Wto Maj 20, 2008 7:15 pm
Za
Arvaell - Wto Maj 20, 2008 7:25 pm
Mietkie to podanie...
Przeciw.
demirion - Wto Maj 20, 2008 7:27 pm
W Chimaru bylem ze wzgledu na Paulusa i Naiba bo znam ich z RL, nie, niejestem szpiegiem i nikt mnie dla balansu tu niewyslal. Pozatym ja sie tez na sile niewpycham nigdzie i jesli mi cos niepasuje tak jak to bylo w chimaru to sie z tamtad wynosze.
Arvael napisz mi co to znaczy Mietkie podanie?
Niewiem czy oczekujesz odemnie laurki czy historii mojej pastaci na 14 stron?
Isen - Wto Maj 20, 2008 7:33 pm
ej, to moze Paulus i Naib tez to KG przejda? ;>
Arvaell - Wto Maj 20, 2008 7:59 pm
demirion napisał/a: | Arvael napisz mi co to znaczy Mietkie podanie?
Niewiem czy oczekujesz odemnie laurki czy historii mojej pastaci na 14 stron? |
Kilka zdan na krzyz. Mogles troche bardziej rozpisac, ale tez nikt nie karze Ci pisac historii postaci na 14 stron. Nie przeskakuj z jednej skrajnosci w druga. Zreszta porownaj to podanie do tych, ktore sa skladane do Chimarum z ktorego uciekles.
Mam pytanie: jesli KG zacznie przegrywac wojne to znowu zmienisz strone ? Wkoncu wygodniej jest byc po stronie wygrywajacej...
Weriond - Wto Maj 20, 2008 8:15 pm
Przeciw za zdanie:
demirion napisał/a: | za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:) |
demirion - Wto Maj 20, 2008 8:40 pm
Nienapisalem ze odszedlem z Chimaru z powodu wojny i tego ze tam w dupe dostaje i niezmienie strony jezeli zaczniecie przegrywac. Szukam normalnego klanu gdzie bede mogl normalnie grac w normalnym towarzystwie. Owszem jestescie jednym z mocniejszych klanow dlatego tez chce do was dolaczyc.
Diva - Wto Maj 20, 2008 8:47 pm
ZA
Dawaæ Paulusa, Naiba i Cytrynówkê te¿ do KG.
demirion - Wto Maj 20, 2008 9:05 pm
Dont forget Ja tez mam dostep do cytryny z Gliwickich akademikow:D
Thorsleif - Wto Maj 20, 2008 9:09 pm
przeciw, bo ja jestem jedyny i mam byæ najukochañszy
Kodurn - Wto Maj 20, 2008 10:06 pm
Z³y Dziad mówi: zjebane podanie, dziwna motywacja do bycia w KG. Ale wierze Divie i dlatego jestem ZA. Paulus i Naib tez mog± wpa¶æ lubiê ich za fajne walki.
pzdr.
V - Wto Maj 20, 2008 10:52 pm
to samo co wyzej
QNIO - Sro Maj 21, 2008 8:51 am
Anheliusa jeszcze
Je¶li gra
Xardus - Sro Maj 21, 2008 9:03 am
ej.. bo zaraz sciagniecie 90% sily ofenzywnej wroga.. i kogo bedziemy bic?
Fenneth - Sro Maj 21, 2008 10:32 am
10% fragow // srednio Za glad sie zawsze przyda i bd tez hyh'
demirion - Sro Maj 21, 2008 3:33 pm
Hmmm g³osy jak narazie pó³ na pó³ :/
Erona - Sro Maj 21, 2008 5:54 pm
ZA
Fararr - Sro Maj 21, 2008 5:57 pm
£ap nas w grze
Haxedeus - Sro Maj 21, 2008 6:45 pm
Thor - moze przetestujesz go na arenie? Jak sie sprawdzi (nie koniecznie pokona ) to ZA
Erona - Czw Maj 22, 2008 10:51 pm
Przyjety
|
|