Karan Gurth
Forum

Rekrutacja - Demirion

demirion - Wto Maj 20, 2008 5:31 pm
Temat postu: Demirion
Witam
Pewnie wiekszosc mnie juz spotkala na szlaku, jesli nie to jestem Demirion -Gladiator75/BladeDancer4x , wrocilem po 3 miesiecznej przerwie i dlugim namysle postanowilem do Was przylaczyc(za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:) ).
Z RL jestem Wojtek, mam 23 lata i jestem studentem politechniki slaskiej, niektorzy moga mnie kojazyc z ostatniego zlotu w krakowie.
Czego oczekuje? Dobrej zabawy, wspolnego koxu i pvp.
Co moge wniesc? Napewno troche humoru, moja lojalnosc wobec zwierzchnikow i reszty klanu, moge poklimacic przy potku w Godd:) i troche pktow honoru na fragach z Chimaru!
Pozdrawiam
Demirion

Kaeen - Wto Maj 20, 2008 5:44 pm

Nie bo nie ma screena z komnaty i nie podoba mi siê podanie :P
I ogólnie jestem wkurwiony !

Isen - Wto Maj 20, 2008 5:46 pm

to Ty zlapales zgona w drodze powrotnej na slask? :>

ZA, no ale screen z komnaty by sie przydal

Xardus - Wto Maj 20, 2008 6:25 pm
Temat postu: Re: Demirion
demirion napisał/a:
Witam
wrocilem po 3 miesiecznej przerwie i dlugim namysle postanowilem do Was przylaczyc(za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:) ).

hehehe
nie ma to jak wazeliniarstwo

podanie ogolnie good

screen i masz moje "za" :p

demirion - Wto Maj 20, 2008 6:30 pm

http://img225.imageshack....hot00014qe6.png
A zgon wtedy to bylo nic, gorzej bylo jak sie we Wroclawiu obudzilem a nie w Gliwicach:)

Fararr - Wto Maj 20, 2008 6:44 pm

Za glad mile widziany :)
Ahrimad - Wto Maj 20, 2008 6:52 pm
Temat postu: Re: Demirion
demirion napisał/a:
po dlugim namysle postanowilem do Was przylaczyc(za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:)

To jak to jest ? Najpierw idziesz do Chimaru, a potem do KG, bo kto¶ Ciê du¿o razy zabi³ na wojnie ? Co pomy¶l± o Tobie starzy klanowicze, czy nie przeszkadza Ci to, ¿e w ich oczach mo¿esz stac siê jeban± Dziw± ? :lol: Czy jeste¶ mongolskim szpiegiem ? A mo¿e nie stanowimy juz wyzwania i transferuj± do nas takich Demirionow, ¿eby zachowac na serwerze chocia¿ odrobinê balansu ? Wiêcej teorii spiskowych w nastêpnym odcinku. Do zobaczenia !

Randor - Wto Maj 20, 2008 7:07 pm

Przeciw
Ryden - Wto Maj 20, 2008 7:15 pm

Za
Arvaell - Wto Maj 20, 2008 7:25 pm

Mietkie to podanie...
Przeciw.

demirion - Wto Maj 20, 2008 7:27 pm

W Chimaru bylem ze wzgledu na Paulusa i Naiba bo znam ich z RL, nie, niejestem szpiegiem i nikt mnie dla balansu tu niewyslal. Pozatym ja sie tez na sile niewpycham nigdzie i jesli mi cos niepasuje tak jak to bylo w chimaru to sie z tamtad wynosze.
Arvael napisz mi co to znaczy Mietkie podanie?
Niewiem czy oczekujesz odemnie laurki czy historii mojej pastaci na 14 stron?

Isen - Wto Maj 20, 2008 7:33 pm

ej, to moze Paulus i Naib tez to KG przejda? ;>
Arvaell - Wto Maj 20, 2008 7:59 pm

demirion napisał/a:
Arvael napisz mi co to znaczy Mietkie podanie?
Niewiem czy oczekujesz odemnie laurki czy historii mojej pastaci na 14 stron?

Kilka zdan na krzyz. Mogles troche bardziej rozpisac, ale tez nikt nie karze Ci pisac historii postaci na 14 stron. Nie przeskakuj z jednej skrajnosci w druga. Zreszta porownaj to podanie do tych, ktore sa skladane do Chimarum z ktorego uciekles.
Mam pytanie: jesli KG zacznie przegrywac wojne to znowu zmienisz strone ? Wkoncu wygodniej jest byc po stronie wygrywajacej...

Weriond - Wto Maj 20, 2008 8:15 pm

Przeciw za zdanie:

demirion napisał/a:
za duzo razy dostalem od Was w dupe na polu walki, wiec wole przylaczyc sie do silniejszych:)

demirion - Wto Maj 20, 2008 8:40 pm

Nienapisalem ze odszedlem z Chimaru z powodu wojny i tego ze tam w dupe dostaje i niezmienie strony jezeli zaczniecie przegrywac. Szukam normalnego klanu gdzie bede mogl normalnie grac w normalnym towarzystwie. Owszem jestescie jednym z mocniejszych klanow dlatego tez chce do was dolaczyc.
Diva - Wto Maj 20, 2008 8:47 pm

ZA

Dawaæ Paulusa, Naiba i Cytrynówkê te¿ do KG.

demirion - Wto Maj 20, 2008 9:05 pm

Dont forget Ja tez mam dostep do cytryny z Gliwickich akademikow:D
Thorsleif - Wto Maj 20, 2008 9:09 pm

przeciw, bo ja jestem jedyny i mam byæ najukochañszy :razz:
Kodurn - Wto Maj 20, 2008 10:06 pm

Z³y Dziad mówi: zjebane podanie, dziwna motywacja do bycia w KG. Ale wierze Divie i dlatego jestem ZA. Paulus i Naib tez mog± wpa¶æ lubiê ich za fajne walki.

pzdr.

V - Wto Maj 20, 2008 10:52 pm

to samo co wyzej
QNIO - Sro Maj 21, 2008 8:51 am

Anheliusa jeszcze :D
Je¶li gra :P

Xardus - Sro Maj 21, 2008 9:03 am

ej.. bo zaraz sciagniecie 90% sily ofenzywnej wroga.. i kogo bedziemy bic?
Fenneth - Sro Maj 21, 2008 10:32 am

10% fragow :P // srednio Za glad sie zawsze przyda i bd tez hyh'
demirion - Sro Maj 21, 2008 3:33 pm

Hmmm g³osy jak narazie pó³ na pó³ :/
Erona - Sro Maj 21, 2008 5:54 pm

ZA
Fararr - Sro Maj 21, 2008 5:57 pm

£ap nas w grze :P
Haxedeus - Sro Maj 21, 2008 6:45 pm

Thor - moze przetestujesz go na arenie? Jak sie sprawdzi (nie koniecznie pokona :D ) to ZA
Erona - Czw Maj 22, 2008 10:51 pm

Przyjety