Karan Gurth
Forum

Rekrutacja - Sarndil

Agrakh - Sob Cze 07, 2008 1:20 pm
Temat postu: Sarndil
Witam

Nick : Sarndil

Klasa : Human Wizard ( 25 lvl ) / Warlock

Klan : MG

Chcê wst±piæ do MG, po to by pó¼niej zasiliæ szeregi KG. Moj± przysz³± profesj± bêdzie kociarz, wiêc na pewno siê przydam. W l2 gra³em ju¿ 2-3 lata temu. Gram tylko t± postaci± / kilka h dziennie.

Pozdrawiam Sarndil

Kodurn - Sob Cze 07, 2008 2:29 pm

Z³y Dziad mówi: ZA. Niech skoksa 58 i przechodzi do KG, a im szybciej bêdzie w MG tym wiêcej repów dostaniecie. Sarndil robie ta postaæ na moj± pro¶bê.

pzdr.

Sarndil wklej linka do foto komnaty ¿eby mieli wgl±d wszyscy, ja ju¿ otrzyma³em na maila komnatê i wszystko wygl±da porz±dku.

Quanthealis - Sob Cze 07, 2008 11:08 pm

zdjecie sali.

PRZECIW.

V - Nie Cze 08, 2008 7:40 am

Osobiscie podanie ewidentnie do odrzucenia, wez napisz cos wiecej o sobie, gdzie grales itp, wrzuc to zdjecie komnaty to pomyslimy (nie jestem na PRZECIW tylko dlatego ze gadales z Kodurnem:) )
Thorsleif - Nie Cze 08, 2008 8:21 am

jezeli jestes kumplem Kodurna z rl to mozesz byc, jezeli nie przeciw

PS. aktualnie jestem martwy :wink:

Xardus - Nie Cze 08, 2008 8:21 am

heh... i stalo sie niemozliwe

popieram w stu procentach vakro :p

Fenneth - Nie Cze 08, 2008 10:19 am

^^

a tam jak dla mnie podanie moglo by isc do poprawki, ale skoro kodurn go namawial do tego itd itp . to moge byc za

Mistrian - Nie Cze 08, 2008 10:27 am

a tak sie szczegó³ów czepiacie:P lubiê koty wiec za (tylko czy ja mam tu co¶ powiedzenia? hmm.. -.-')
Arvaell - Nie Cze 08, 2008 10:33 am

Beznadziejne podanie. Przeciw.
Weriond - Nie Cze 08, 2008 11:01 am

Przeciw
Agrakh - Nie Cze 08, 2008 11:43 am

Arvael napisał/a:
Beznadziejne podanie. Przeciw.

Rozbawi³e¶ mnie okrutnie kolego :D Mam napisaæ, ¿e nazywam siê Micha¶ i poza l2 lubiê graæ na akordeonie ?^^ Je¿eli nie rozumiesz mojej ironii to odsy³am do archiwum podañ.
PS: Nie chcê siê k³óciæ ale imo takie podanie jest krótkie zwiêz³e i na temat, nie wzbudzaj±ce ¶miechu jak te poprzednie.

Screen z komnaty : http://komnata.latwy.pl
(Screena nie do³±czy³em na pocz±tku bo pad³ wtedy serwer i dlatego jest dopiero teraz)

Stare postacie kasuje, zostaje szaman 35 i kleryk 29. Gra³em na privach high i low, a potem tylko na alku.

Dlaczego KG ?
Nie macie ¿adnego kota, nie lubiê duchów. No i pro¶ba Kodurna.

Helevorn - Nie Cze 08, 2008 11:55 am

Podanie bez zbednego pierdolenia. Za
Voghtrin - Nie Cze 08, 2008 1:08 pm

PRZECIW
Isen - Nie Cze 08, 2008 1:40 pm

ooo, jaki cwaniak, moze jeszcze wyrzygaj sie na srodku, bo po co przestrzegac zasad ktore sa zapisane w temacie na temat tego jak pisac podania?

mam gdzies to ze chcesz byc kociarzem, to podanie jest zalosne, a post wyzej to juz po prostu dno. myslisz ze takim podskakiwaniem zapewnisz sobie miejsce w klanie? zarty sobie stroisz chyba.

Nothus - Nie Cze 08, 2008 1:43 pm

Jak powiedzia³ aarfy. Nic dodaæ nic uj±æ. Znajd¼ sobie klan, gdzie w pe³ni bêdziesz realizowa³ swój kompleks japoñskiego kozaka.
Agrakh - Nie Cze 08, 2008 2:06 pm

- nick [najlepiej ircowy]: jest ( Sarndil )

- co¶ o sobie: nc

- co¶ o swojej postaci: klasa [najlepiej pe³nym zdaniem bo s± ro¿ne t³umaczenia], planowana profesja, krótka historia [ot taki dodatek sk±d sie wzi±³em itp], jest
( Warlock , od Kodurna )

- motywacja wst±pienia do naszego sojuszu: jest ( Kodurn )

- czego oczekujesz: jest ( KG klan pvp )

- co mo¿esz sam wnie¶æ: jest ( Jedyny kociarz )

Cytat:
PS: Nie chcê siê k³óciæ ale imo takie podanie jest krótkie zwiêz³e i na temat, nie wzbudzaj±ce ¶miechu jak te poprzednie.

Nothus - Nie Cze 08, 2008 4:16 pm

- moje zdanie na temat Twojej kandydatury: jest (przeciw)
V - Nie Cze 08, 2008 5:48 pm

ZA
Hroghter - Nie Cze 08, 2008 6:07 pm

ja takze ZA
Kaeen - Pon Cze 09, 2008 12:16 pm

/me popiera V!!
Ahrimad - Pon Cze 09, 2008 2:23 pm

Je¶li nie chc± go w MG, to mo¿e lepiej we¼miemy go My ? Nie znam kolesia, wiêc ciê¿ko cokolwiek powiedziec, ale jak dla mnie rekomendacja Kodurna to du¿y + my¶lê wiêc, ¿e mogliby¶my siê nim zaopiekowac i zadecydowac za jaki¶ czas.
Erona - Pon Cze 09, 2008 4:13 pm

Hmm na prosbe Kodurna zrobil nowa postac.Ma jego jego rekomendacje wiec zaufam Kodurnowi,ZA
Kaeen - Pon Cze 09, 2008 8:07 pm

We¼my go bo mo¿e nam jeszcze pkt w akademii daæ a pó¼niej pójdzie do klanu i na pewno wykoksa siê go bo chodzicie suby koksaæ przecie¿. Jak Weriond go nie chce to nie.
Fararr - Pon Cze 09, 2008 9:08 pm

Racja da te 200-300 punktow akademii a potem 40-56 solo przepekac a dalej to juz tylko dino itd :P
V - Pon Cze 09, 2008 10:31 pm

do 56 to sie go wkoksa lajtowo
Kodurn - Wto Cze 10, 2008 7:19 am

KG temat zamkniêty.