|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Gimral
Gimralek - Czw Cze 19, 2008 3:20 pm Temat postu: Gimral Ma postaæ to krasnal o imieniu Gimral na 19 krêgu 89%. Zosta³o mu tylko dobicie krêgu by zostaæ kowalem.
Sk³adam do was podanie bo s³ysza³em ¿e jeste¶cie jednym z najlepszych klanów na Allseronie.
Je¶li chodzi o inne klany to nie nale¿a³em jeszcze do ¿adnego.
Poza Gimralem mam jeszcze mrocznego elfa na 37 lvl {Maga} i mrocznego elfa na 12 krêgu {wojownika}.
W grze mo¿na mnie czêsto spotkaæ w Dion i na polowaniu.
Od klanu oczekuje dobrej zabawy i mi³ego klimatu. No zawsze przyda³o by siê ma³e wsparcie materialne [ale to mniej wa¿ne]
Kodurn - Czw Cze 19, 2008 3:24 pm
Z³y Dziad mówi: Trochê za ma³o. Zrób spoilera. Wklej komnatê.
pzdr.
Arvaell - Czw Cze 19, 2008 3:25 pm
Przeciw.
Postaraj sie bardziej nastepnym razem.
Tony - Czw Cze 19, 2008 3:27 pm
za krasnala juz masz przeciw :<
no i troche za mlody, jak Kod mowi - zrob spoila to pogadamy
Thorsleif - Czw Cze 19, 2008 3:36 pm
popraw to podanie to sie pomysli, narazie nie ma co oceniac
QNIO - Czw Cze 19, 2008 4:03 pm
kLYMAT...
Ahrimad - Czw Cze 19, 2008 4:40 pm
Hmm... jestem przeciw ze wzglêdu na profesjê.
Weriond - Czw Cze 19, 2008 4:49 pm
Nie wybrany klan na wstêpie: Mor czy Karan ?
Zdjêcia z komnaty brak.
Troszkê rozbuduj swoje podanie.
Vishar - Czw Cze 19, 2008 6:58 pm
KATEGORYCZNIE I NIEZAPRZECZALNIE ZA
zawsze mile witamy proplayerow
V - Czw Cze 19, 2008 7:40 pm
rozbudfuj podanie a bede ZA zawsze narobisz punktow, a spoiler sie przyda
Xandor - Czw Cze 19, 2008 8:03 pm
To podanko troche lipne ale jestem ZA gdy¿ poniewa¿ pocz±tkujacy zawsze mile widziani
V "zawsze narobisz punktow, a spoiler sie przyda"
milo by Ci bylo?
V - Czw Cze 19, 2008 8:34 pm
ze co? mow ,,po polskiemu" albo literuj bo nei rozumiem
Kaeen - Czw Cze 19, 2008 10:06 pm
Kowal szlachetna profesja!! Ale podkoksaj jeszcze troszq. Bêdê za jak osi±gniesz wy¿szy kr±g. Powiedzmy 30? to naprawdê nie problem hehe
Tony - Czw Cze 19, 2008 10:13 pm
ej serio... zrob spoila, gram kowalem wiem co mowie >.<
Lee - Czw Cze 19, 2008 11:10 pm
Stary, chcesz byæ kowalem i oczekujesz wsparcia materialnego? Ten serwer schodzi na psy.
DarthAndrew - Pią Cze 20, 2008 6:49 am
Lee teraz s± takie ceny matów, ¿e nie ma za co kuæ
Edit: rób spoilera, kowala prêdko sam nie wykoxasz a oni Ci w tym nie pomog±, co nie Tony
Gimralek - Pią Cze 20, 2008 7:22 am Temat postu: Gimralek Dobra ju¿ nied³ugo ujrzycie poprawion± wersjê podania. A i tak zostanê Kowalem bo poszukiwaczem ju¿ by³em i jest do¶æ nudno. hehe No i z krêgiem nie powinno byæ problemów bo szybko siê wbije. Tylko chodzi o to ¿e ³atwiej by mi by³o z lepszym ekwipunkiem [bo mam jeden z najgorszych] dobiæ te krêgi. No ale to ju¿ po doj¶ciu do klanu.
Tony - Pią Cze 20, 2008 8:10 am
jesli masz grac kowalem to przeciw
Weriond - Pią Cze 20, 2008 9:07 am
To KG czy MG? Bo po lekkiej korekcie podania mogê Ciê do MG dodaæ.
Melron - Pią Cze 20, 2008 1:53 pm
Popraw to co jest i bêdzie ZA
Haxedeus - Pią Cze 20, 2008 6:45 pm
Poczatkujacy przemawia na tak, ale kowali i tak jest dosc, wiec wiecej nei trzeba, co przemawia na przeciw. Jak Tony mowi, ze jest bardzo ciezko, to wie co mowi bo sam jest i to nie byle jakim.
Spoilerem teraz faktycznie przy tych cenach matow bedziesz mial kasy po uszy. Nie wiem co sie dzieje, ale interesy na rynku to prawdziwa przyjemnosc teraz.
Rowniez jestem przeciwny rozdrabnianiu sie na kilka postaci, bo wtedy zaniedbuje sie glowna.
Podsumowujac:
Kowal - PRZECIW
Spoiler lub jakis suport, rozbudowane podanie i kasacja pozostalych postaci - wstepnie ZA
Edit:
W podaniu powiedz cos o sobie z reala itp i nie dodawaj zadnych klimatycznych opowiadan, bo i tak tego nikt nie czyta.
I z gory jzu mozesz odpowiedziec, czy masz sioste i w jakim wieku, bo pewnie zaraz ktos zapyta
Powodzenia
Zielony Beret - Pią Cze 20, 2008 7:02 pm Temat postu: Re: Gimralek
Gimralek napisał/a: | A i tak zostanê Kowalem bo poszukiwaczem ju¿ by³em i jest do¶æ nudno. |
po co ma graæ spoilerem je¶li mu siê szybko znudzi ...
Tony - Pią Cze 20, 2008 7:46 pm
po co ma grac kowalem jesli zanim sie skoxa i zarobi fortune to allek upadnie?
Haxedeus - Pią Cze 20, 2008 11:45 pm
ponadto nikt nie broni mu grac kowalem, ale to jest glosowanie, czy potrzebny nam w sojuszu kolejny kowal, wiec kowalem wedlug mnie moze byc gdzies indziej. My potrzebujemy glownie suportu.
Nigdy nie zabranialem wyierac komus takiej profki, jaka chce grac, tylko... (patrz wyzej).
O! jak chce sie meczyc z dlugotrwalym koksem, to OL by sie przydal
Fenneth - Pią Cze 20, 2008 11:49 pm
Ol sie dlugo koxa a 1 postacia 79 w kg byl Dominator .
Ani Za ani Przeciw , to podanie jakies dziwne i w ogole. Popraw podanie pokaz ze ci zalezy ;P
ale z drugiej strony przyda sie zawsze swieza krew
V - Sob Cze 21, 2008 6:47 pm
cokolwiek poza kowalem suport dd mag spoil ZA, kowal -->prfzeciw za malo miejsca mamy zeby przyjmwopac kowali wybacz;/
Jay - Wto Cze 24, 2008 9:44 pm
Trochê dziwnym dla mnie jest to wasze narzucanie mu profesji. Ch³opak chce graæ kowalem to czemu ma tego nie robiæ? Co innego przydatno¶æ tej profesji w klanie, chocia¿ i tutaj mo¿na by polemizowaæ, bo mieæ zapasowego ¶winiaka na CS gdyby g³ówny nie móg³ siê stawiæ, nie jest ¼le.
Ch³opie graj czym chcesz bo gra ma sprawiaæ przyjemno¶æ przede wszystkim Tobie, a nie innym graczom. Chyba, ¿e a¿ tak bardzo ci zale¿y na cz³onkostwie, ¿e w razie czego jeste¶ w stanie zmieniæ upodobania to ju¿ Twoja sprawa.
A co do samej kandydatury ze wzglêdu na sytuacjê, uchylam siê od g³osu.
V - Wto Cze 24, 2008 11:16 pm
kandytat chyba stracil zainteresowanie podaniem ;]
QNIO - Sro Cze 25, 2008 6:31 pm
Ciekawe dlaczego..
Melron - Sro Cze 25, 2008 6:58 pm
Pewnie sk³ada³ 2 podania jednocze¶nie, czy có¶...
|
|