Karan Gurth
Forum

Rekrutacja - Razzel

Razzel - Wto Lip 22, 2008 5:01 pm
Temat postu: Razzel
Witam.

- nick- Razzel

- co¶ o sobie: Mam na imiê £ukasz, lat 20, pracujê. Zainteresowania: Informatyka i boks:D

- co¶ o swojej postaci: Obecnie-Cz³owiek Wojownik(27 lvl).Planowana profesja-Gladiator

- motywacja wst±pienia do klanu KG: chêæ poznania nowych ludzi.

- czego oczekujesz: Dobrej zabawy i mi³ej atmosfery:)

- co mo¿esz sam wnie¶æ: Odrobinê humoru ,mo¿na na mnie polegaæ(siege,party,pvp)

Pozdrawiam

Drirch - Wto Lip 22, 2008 5:04 pm

Przeciw.

W obecnej sytuacji (perma war) absolutnie do niczego siê nie przydasz jeszcze przez jakie¶ 50 leveli, a zajmowa³by¶ miejsce w klanie, którego potrzebujemy dla skoksanych ludzi chc±cych do nas i¶æ.

Ahrimad - Wto Lip 22, 2008 5:20 pm

PRZECIW
Daker - Wto Lip 22, 2008 6:22 pm

wkoxaj sieeee jak wiesz o co w tej grze kaman to wkoxasz w miesiac ;> Powodzenia :D
Arrond - Wto Lip 22, 2008 8:16 pm
Temat postu: Re: Razzel
Cytat:

(...)
- co¶ o swojej postaci: Obecnie-Cz³owiek Wojownik(27 lvl) (...)
- co mo¿esz sam wnie¶æ: Odrobinê humoru ,mo¿na na mnie polegaæ(siege,party,pvp)
(...)

Jeszcze troche minie zanim siê faktycznie przydasz do siege,party,pvp :wink:

Razzel - Wto Lip 22, 2008 8:18 pm

jak wbije 40-45 lvl ,s± jakies szanse na przyjecie do KG?
Arrond - Wto Lip 22, 2008 8:26 pm

Marne szanse, do 6x bêdziesz 1-no strza³owcem, na 7x mo¿na Ciê braæ, na trzeciej profesji ju¿ bezwzglêdnie. To tak z grubsza.
Bierqen - Wto Lip 22, 2008 8:27 pm

Zawsze mo¿ecie go do Akademii dodac :razz:
Razzel - Wto Lip 22, 2008 8:33 pm

ja na pocz±tek my¶lalem o akademi:d byscie mnie lepiej poznali i itp
Razzel - Wto Lip 22, 2008 11:49 pm

wiêc jak? dacie mi szanse?
Lee - Sro Lip 23, 2008 12:17 am

Sk±d jeste¶?
Ahrimad - Sro Lip 23, 2008 8:31 am

Na pocz±tek chcê miec zdjêcie z ekranu logowania, gwarancjê, ¿e szybko uporasz siê ze zrobieniem 2 profki i jakie¶ lepsze podanie, mo¿e nie jeste¶my k±cikiem literackim i niespecjalnie interesuj± nas historie o rodzinie zabitej przez z³ych orków, ale Twoje nie nadaje siê nawet na podanie do akademii.
Razzel - Sro Lip 23, 2008 11:00 am

Witajcie.

Imiê- Razzel

Profesja- Cz³owiek Wojownik

Planowana Profesja- Gladiator

Wiek -27

Dlaczego KG? Jeste¶cie do¶wiadczonym bractwem

Czego oczekuje? Mi³ej atmosfery ,dobrej zabawy i wspó³pracy.

Co mogê sam wnie¶ do klanu? Poczucie humoru i wspó³prace. Jestem cz³owiekiem odpowiedzialnym.

Motywacja wst±pienia do klanu KG: chêæ poznania nowych ludzi. Kszta³towanie moich umiejêtno¶æ.

Screen z komnaty: http://wbv.pl/gallery.php...rz4dkmz2yny.jpg

Co¶ o sobie: Mam na imiê £ukasz ,lat 20 ,na co dzieñ pracujê. Mieszkam w okolicach Jeleniej Góry. Interesuje siê informatyk± i boksem. Czas jaki po¶wiêcam na grê: Dziennie oko³o 3-4h. Weekendy do oporu:P

Pozdrawiam

Arnonis - Sro Lip 23, 2008 11:24 am

Hm nie wiem czy ja mogê siê ju¿ wypowiadaæ ale sk±d masz sprzêt? Podejrzane to troche .
Pozatym od wczoraj lvla nie wbi³e¶ nadal 27 ... s³abo.

Helevorn - Sro Lip 23, 2008 1:04 pm

Nie no przeciw... mo¿e za 50 lvl tak siê odezwij.
Drirch - Sro Lip 23, 2008 1:07 pm

Nadal przeciw.

W akademii jest za ma³o miejsca, ¿eby secondy zrobili wszyscy ci, którzy musz±, a mamy przyjmowaæ tam jeszcze kogo¶ spoza klanu?
Nie chcê tu snuæ teorii spiskowych, ale tak jak Arnonis wspomnia³, topowy sprzêt na 27 levelu bez ¿adnej "sponsoruj±cej" postaci na koncie jest cokolwiek podejrzany. Przyjmuj±c cie ryzykujemy, a nic nie zyskamy. Dla mnie rozwi±zanie tego równania jest oczywiste.

Razzel - Sro Lip 23, 2008 3:43 pm

mia³em krasnala na 35 lvl . zarobilem nim troche aden na krysztalach. Dorobilem sie sprzetu D i go usunolem. a propo lvlu- gram wieczorami ,wiec mysle ze dzis wbije 30-31 lvl
V - Sro Lip 23, 2008 8:08 pm

ja na 6x chcialem dojsc do mg i mialem problem ....czlowiek bez 2 profy do KG;<? dzienie

ja jestem za tym zeby dawac ludzia szanse ale nie wiem czy wogole bedziemy mieli miejsca jesli naprawde chcesz bycz czlonkiem jednego z kilku liczacych sie klanow na serwie(czytaj KG) to skoksaj sie i jak bedzie 5x zloz ponownie podanie to bedzie najlepiej o Tobie swiadczyc wtedy mozliwe beda miejsca

Razzel - Sro Lip 23, 2008 8:20 pm

oki:D postaram sie jak najszybciej wbic ponad 40 lvl i napisze podanie:]
Ahrimad - Sro Lip 23, 2008 8:36 pm

Pozdrawiamy i ¿yczymy powodzenia na szlaku...