|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Isz
Isz - Sob Wrz 06, 2008 11:36 pm Temat postu: Isz <lekko zgarbiona postać wyłoniła się z ciemnego zaułka i pewnym krokiem zmierzała do drzwi tawerny. Podróżowała ze swoim odwiecznym przyjacielem - nie był to jednak człowiek, ale także nikt tej nocy nie potrafił stwierdzić czym było owe stworzenie. Zbliżywszy się do drzwi postać skinęła głową, a stwór zatrzymał się.
- zostań przyjacielu - rzekł do Kaia - co byś zabardzo nie nabrudził w środku.
Po czym wszedł do środka. Na stoliku oświetlonym blaskiem dogasającej świecy zostawił pergamin, a na nim napisaną wiadomość>
Witajcie Bracia i Siostry.
Na imię mam Isz, jestem Arcana Lordem posiadającym 76 krąg wtajemniczenia, posiadam także subklase Warcrayera lecz planuje zamienic ja na Destro. Jestem byłym członkiem klanu Ayan Moore. Do złozenia podania skłoniła mnie chęc do ponownego spotkania sie ze starymi znajomymy (klanowiczami), a także chęc niesieia pomocy w sprawach klanowych, wojnach, wyprawach, aktywne uczestnictwo w rozwoju klanu. Zachęcal mnie także Dothrien którego znam osobiscie.
Zdjęcie z komnaty logowania:
http://img356.imageshack....hot00023zv4.jpg
Pozdrawiam Isz
Dothrien - Sob Wrz 06, 2008 11:43 pm
Jak najbardziej Za Spoko klanowicz nigdy mi nie zawadził i według mnie pasuje tutaj
Drirch - Sob Wrz 06, 2008 11:46 pm
Z lenistwa pozwoliłem sobie skopiować mój post z innego topicu rekrutacyjnego:
Cytat: | Link jest, w porównaniu z kilkoma poprzednimi podaniami błyszczy pod względem językowym więc chyba nie mam się do czego przypierdolić.
Za. |
Miliar - Nie Wrz 07, 2008 12:28 am
ZA
Thorngel - Nie Wrz 07, 2008 1:09 am
Przeciw, a czemu ? bo jestem ZA
Golias - Nie Wrz 07, 2008 4:31 am
Dodajcie go do klanu i zamknijcie temat. Za dobre profki ma zeby odrzucic.
ZAMKNIETY!!
ZGLOS SIE DO LIDERA W GRZE.
Helevorn - Nie Wrz 07, 2008 6:33 am
Powoli się KaGy zmieni w UTekow z innym znaczkiem. ^^
Korthor - Nie Wrz 07, 2008 8:14 am
za
Elingar - Nie Wrz 07, 2008 9:00 am
Za
Golias napisał/a: | Dodajcie go do klanu i zamknijcie temat. Za dobre profki ma zeby odrzucic.
ZAMKNIETY!!
ZGLOS SIE DO LIDERA W GRZE. |
Wole marne profki które są jak ich potrzeba niż dobre które tylko koksają.
Direnn - Nie Wrz 07, 2008 1:14 pm
ZA
V - Nie Wrz 07, 2008 6:59 pm
ZA
Norsen - Nie Wrz 07, 2008 8:58 pm
za
Laurelandara - Pon Wrz 08, 2008 10:34 am
ZA
CorUpteD - Pon Wrz 08, 2008 3:41 pm
Za
|
|