Karan Gurth
Forum

Rekrutacja - Powrót

Issmeal - Pią Lut 19, 2010 6:24 pm
Temat postu: Powrót
Drow ostatni raz spojrzał na majaczącą w oddali sylwetkę warownej Twierdzy Kwiatów . Była jego azylem w ostatnim burzliwym czasie ,ucieczką od zamętu świata pogrążonego w wojnie .
Uciekł z tego świata lata temu , powrócił po cichu . Jako członek sekty czczącej chaotycznego Azelanesha , stał z boku i obserwował . Starzy sojusznicy stali się wrogami . Starzy wrogowie- przyjaciółmi . Myśląc ,że w obecnym układzie jest możliwa neutralność ,stary elf pomylił się bardzo . Zawsze trzeba wybrać stronę . Teraz oparty o zmurszały pień wspomniał odległe czasy świetności KaranGurth ,czasy gdy każdy drżał na dźwięk imienia Lotariona ,czasy wielkich bitew, czasy gdy nosił na piersi symbol czaszki ... . Elf poderwał się z ziemi i spojrzał na północ - ku odległemu Goddard . Ku domowi . Splunął z pogardą myśląc o starych przyjaciołach , nie ma już krwawego smoka , nie ma ultima thule . Teraz są głowami czekającymi na ścięcie . Elf poprawił przytroczony do pasa sztylet . Zagwizdał przenikliwie i spojrzał w pokrywające się chmurami niebo . Po chwili dostrzegł go . Sokół sfrunął z gracją i osiadł zabójcy na wyciągniętej ręce . Wyślij tą wiadomość do Nitraxusa Błyskoskrzydły - wyszeptał drow i do woreczka przy nodze ptaka włożył zwitek papieru .
Nóż w plecy , garota na szyję wszystkim wrogom Czerwonej Śmierci - oto jest przesłanie od Issmeala Da' Gnarra , drugiego syna opiekunki Asselan ,dowódczyni szóstego domu miasta drowów .
Pędź jakbyś chciał dogonić samą śmierć towarzyszu - Wyszeptał elf . Sokół poderwał się do lotu i nim drow mrugnął dwa razy rozpłynął się w cięzkich chmurach .

Imię : Issmeal
Profesja : Stormscreamer 78 /(sub) Abyss walker 75 / Q na nobla prawie zrobiony...tylko te korzenie z ToI ...
Do klanu chcę wrócić po dłuugiej przerwie ,nie było mnie w tym świecie ponad 2 lata . Teraz mimo tego ,iż większości obecnego KG praktycznie nie znam , a starych towarzyszy nie widze ,chcę ponownie nosić symbol czaszki na piersi , bo jakby nie było mam ogromny sentyment do tej gildii .
Pozdrawiam - Iss .

Laurelandara - Pią Lut 19, 2010 6:34 pm

ZA juz troszke go znam i mielismy szanse podyskutowac wiec moge go z czystym sercem zarekomendowac :smile:

Kto bedzie przeciw bedzie mial ze mna do czynienia :twisted:

Norsen - Pią Lut 19, 2010 6:39 pm

również ZA
Thoriel - Pią Lut 19, 2010 6:41 pm

Ja jestem pod ogromnym wrażeniem tego podania. Jeżeli ten zapał z niego przeniesiesz na grę to będzie ogień. Zdecydowanie ZA.
Jarlax - Pią Lut 19, 2010 6:55 pm

za
Carmelion - Pią Lut 19, 2010 9:00 pm

Żeby się tylko nami nie zrozczarował :D
Za

Larkon - Pią Lut 19, 2010 9:21 pm

No to ja jak zwykle na zlosc Lau Sprzeciw :mrgreen:

No w koncu ktos z normalnym podaniem :grin: Stary gracz wiec ogar w pvp bedzie :cool: Przynajmniej mam taka nadzieje hehe xD

Btw.
Zszkowalem sie normalne wypowiedzi bez pytan o siostre :razz:

Nitrax - Pią Lut 19, 2010 9:38 pm

screen z komnaty albo do mnie albo oficjalnie.
Larkon - Pią Lut 19, 2010 11:43 pm

Tylko nie obrabiaj paintem bo nit sie kapnie :razz:
Issmeal - Sob Lut 20, 2010 12:49 am

Cieszy mnie tendencja na "Tak" , dodaje obrazek z komnaty

http://img10.imageshack.u...jpg&via=mupload

Obyło się bez painta :mrgreen: , Uddar to dreadnought jakby co .

Alddrigar - Sob Lut 20, 2010 1:03 am

Ja oczywiście na TAK . Znamy sie jakiś czas :)
Carmelion - Sob Lut 20, 2010 8:39 am

Prawie dałem się nabrać że masz białe drako jak Xandor
Elingar - Sob Lut 20, 2010 8:51 am

Za
<boi sie Lau>

Equinas - Sob Lut 20, 2010 9:45 am

Uddar ?:D to z Tobą jaralem w Katowicach 2006tym :D
Thoriel - Sob Lut 20, 2010 10:39 am

Czyli to nie jest ten Sothis jak mówił Nitrax. Jakbym miał drednoge to bym nią grał:D
Podtrzymuje ZA.

Issmeal - Sob Lut 20, 2010 10:50 am

Sothis to ziomek z reala a nie ja hehe , i tak pamietam Katowice ,sporo wtedy tego poszło ,ale w Łodzi i Krakowie chyba wiecej <mruga> Dobrze ,że została tu część starej ekipy .
<cieszy się>

Callea - Sob Lut 20, 2010 11:33 am

Equ ? a ja wtedy też byłaaaaam ? :P
Algor - Sob Lut 20, 2010 11:54 am

/signed Carmel

Ale i tak ZA, więcej takich ludzi.

Asyril - Sob Lut 20, 2010 12:19 pm

Nu wiadomo, że ZA
Yarun - Sob Lut 20, 2010 2:12 pm

bardzo fajnie podanie i napewno sie przyda

ZA

Equinas - Sob Lut 20, 2010 7:56 pm

Callea napisał/a:
Equ ? a ja wtedy też byłaaaaam ? :P

chyba :D

Lee - Nie Lut 21, 2010 12:26 am

Żebyś tylko się nie rozczarował po powrocie. ;)
Laurelandara - Nie Lut 21, 2010 12:39 am

Przyjety, zamknijcie
Thoriel - Nie Lut 21, 2010 12:50 am

Zamknięty