|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Berhal - Podanie
Don Berhalone - Czw Kwi 22, 2010 10:50 pm Temat postu: Berhal - Podanie
Cytat: | -kim grasz, nick, klasa, suby, noble, itd |
Berhal, Dominator - sub: Bladedancer
Cytat: | -jak długo grasz w L2, ile czasu dziennie/tygodniowo możesz nam poświęcić |
Teoretycznie kilka latek już będzie, ale w zasadzie to grałem jeszcze na tych starszych kronikach, na nowych się jeszcze niewiele znam.
Co do czasu jaki mogę poświęcić, to na chwilę obecną jestem w stanie zaoferować się prawie codziennie po kilka godzin.
Cytat: | -jakie jest twoje podejście do pvp - głównego aspekty L2, jak i najważniejszej rzeczy w KG |
No i to jest główny punkt programu. Nigdy nie byłem zwolennikiem pvp w grach tego typu, a szczególnie w L2, dlatego też nie posiadam praktycznie żadnej wiedzy w tym zakresie. Jednakże, ponieważ gra w sferze pve nie sprawia mi już najmniejszej przyjemności postanowiłem spróbować nieco kopania się po czołach z innymi graczami. Zdaję sobie sprawę, że ani sprzętem ani umiejętnością gry nie jestem w stanie dorównać reszcie graczy, lecz wydaje mi się, że moja profesja pozwala na to by nawet taki ktoś jak ja był w jakiś sposób przydatny w bitce.
Decyzja czy chcecie takiego - jak to mówią ludzie przyklejeni do monitorów - "n00ba" w klanie należy do Was oczywiście.
Dlaczego KG? Mam zamiar dostać się do klanu aktywnie walczącego i doświadczonego w tej materii. Spotkałem przypadkiem gracza imieniem Sothis który wspomógł mnie radą i cennymi wskazówkami i zaproponował właśnie Wasz klan. Nie interesuje mnie z jakiego powodu są wojny, czy ktoś komuś zabił chomiczka, zjadł kanapkę czy wygolił włosy na d*pie. Chcę się trochę pobawić, to tyle.
Cytat: | -czego oczekujesz od klanu, sprawy materialne i niematerialne |
Nauki i porady w sferze PvP
Cytat: | -co mozesz nam zaoferować |
niepełnosprawnego Dominatora
Cytat: | -kim jesteś w realu, ile masz lat? Siedzimy na TSie, panuje luźna atmosfera, dobrze wiedzieć coś o osobach pod rugiej stronie światłowodu. |
23 lata, student Katowickiej AWF, obecnie bezrobotny :]
Cytat: | -jaki jest twój stosunek do TSa |
Brak mikrofonu = brak stosunku
Cytat: | -obowiązkowo screen z komnaty logowania |
http://i41.tinypic.com/2dajadu.jpg
Cytat: | -i nawiązując do tradycji - masz siostre?:D |
nie
Algor - Czw Kwi 22, 2010 11:21 pm
OL to świetna profka, trzeba by cię trochę skoxać i powinieneś sobie nieźle radzić. Mam nadzieję, że będzie z ciebie pożytek na epikach i CSach.
Ogólnie sprawiasz pozytywne wrażenie i jeśli jesteś w stanie zainwestować kilka złotych na słuchawki, żeby być z nami na TSie przy mass pvp, to z chęcią będę głosował za. Niestety choćbyś był świetny w tym co robisz bez wzajemnej komunikacji nie zdziałamy zbyt dużo. Co do reszty bez zastrzeżeń.
Carmelion - Czw Kwi 22, 2010 11:37 pm
ts ofc jak wyżej a poza tym raczej za
Asyril - Pią Kwi 23, 2010 5:57 am
ZA, jeśli napiszesz dla mnie maturę z wosu na 80% i z historii na 85.
Laurelandara - Pią Kwi 23, 2010 7:34 am
ZA
Nitrax - Pią Kwi 23, 2010 10:48 am
Jak stoisz z czasem w co drugi weekend od 17.30-20.00? I czy aby to nie jest slomiany zapal?
QNIO - Pią Kwi 23, 2010 12:36 pm
Nitrax PMke masz.
Don Berhalone - Pią Kwi 23, 2010 3:53 pm
Co do TS'a to z powodu ostatniego braku dochodów do końca czerwca nie planuje kupna mikrofonu. Wiem, że to kilkanaście złotych wydatku, ale taką cenę się płaci za bycie studentem dziennym niezależnym finansowo od rodziców :]
Jeśli chodzi o czas w weekendy wieczorami to raczej będę się stawiał. Wyjątkiem mogą być ewentualne mecze ligowe (ale przeważnie gramy w godzinach około południowych).
Czy słomiany zapał? Nie jestem jakoś wybitnie podekscytowany i niecierpliwy żeby zacząć wszystkich wokół zabijać i podwyższać sobie ego. Mam sporo wolnego czasu więc chce go wypełnić bawiąc się w PvP. O tym czy będę przydatny czy nie sami przecież zadecydujecie.
Morrut - Pią Kwi 23, 2010 5:12 pm
za
Jarlax - Pią Kwi 23, 2010 8:03 pm
Za
Norsen - Sob Kwi 24, 2010 8:09 am
student Katowickiej AWF - jestem Za bo też tam się wybieram
Carmelion - Sob Kwi 24, 2010 8:49 am
Co do tsa wystarczy wbijać na odsłuch, nie od razu musisz tam siedzieć calymi dniami jak my, starczy żebyś na csach i epikach tam siedział
Zestro - Sob Kwi 24, 2010 9:18 am
jeśli tylko będzie dużo grał to ZA
Larkon - Sob Kwi 24, 2010 2:55 pm
PRZECIW wszystkim BD nawet na subie stanowcze NIE <konkurecje trzeba tempic>
Ok, a teraz na powaznie to ZA. Ciekawe tylko ile z nami wytrzymasz hrhrh
Algor - Sob Kwi 24, 2010 9:37 pm
Nie widzę cię w ogóle w grze odkąd złożyłeś podanie. Odezwij się jak będziesz zalogowany.
Don Berhalone - Sob Kwi 24, 2010 10:31 pm
Ponieważ nie wchodzę bo nie mam po co. Samotny koks już mi się nie widzi (te 77 poziomów zrobiłem prawie sam) a żadnej prywatnej wojny nie mam. Dobrze, spróbuję się skontaktować.
Elingar - Nie Kwi 25, 2010 9:09 am
Poprzednie klany?
OL chcący iść do kg to zbyt piękne;p
Don Berhalone - Nie Kwi 25, 2010 10:11 am
Braterstwo Cienia. Byłem jeszcze wcześniej w jakimś klanie, gdy miałem jakiś 3x poziom, ale nazwy jego nie pamiętam, gdyż rozpadł się po tygodniu czy dwóch.
Nitrax - Nie Kwi 25, 2010 10:20 am
QNIO nie mam PMki:P
Na probe mozna przyjac. Odezwij sie do mnie w grze.
|
|