|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Koorgul
Koorgul - Pon Gru 06, 2010 7:16 pm Temat postu: Koorgul Moja postać to Koorgul( Overlord 72lvl) gram od 2006r z bardzo dużymi przerwami, ostatnio miałem roczną, postanowiłem wrcócić do gry bo jak wiadomo l2 działa jak narkotyk, każdy kto to rzuca i tak do tego wróci grałem chwilowo w różnych klanach (przeważnie około miesiąca ) lecz moim pierwszym klanem był SengerenYutsu( byłem tam ponad rok) nie mam żadnej subklasy, ale zamierzam ją zrobić w jak najszybszym czasie
-jak długo gram w l2? hmm to zależy głownie od mojej uczelni (czyt. czy mi dopierdzielą materiału: będę starał się jak najwięcej, aczkolwiek musze dodać na wstępie że mogą być takie sytuacje że kilka dni mnie może nie być
-lubię pvp w końcu moja klasa jest po to aby ułatwić innym zabijanie tych gorszych zawsze pomagam klanowiczą w walce jezeli tylko mnie o to poproszą
-od klanu oczekuje dobrej zabawy, ciekawych rozmów na klanowym a sprzęt to na jaki sobie zapracuje taki będe miał
-pomoc ola w walce, dużą dawke humoru:p i kompana do picia podczas zjazdów klaowych
-W realu jestem studentem(20 lat) politechniki Warszawskiej wydział elektryczny kierunek elektrotechnika, aktualnie jestem na 2 roku. Ogólnie uwielbiam żeglarstwo i snowboard, dobry alkohol pity ze znajomymi, dziewczyny i od czasu do czasu coś do palenia (niekoniecznie tytoń)
-tzn tak mam mikrofon mam słuchawki i mam też tsa, jak tylko połącze całoś w jedno to będę go używał
http://img88.imageshack.u...shot00000ua.jpg
chyba najważniejsze pytanie- a więc tak mam siostre(starsza 6 lat) ale l2 ją kompletnie nie iteresuję mam też koleżanki które też myśle nie gustują w l2
pozdrawiam i liczne na pozytywne rozpatrzenie podania
Koorgul
Larkon - Pon Gru 06, 2010 9:05 pm
Niech bedzie: ZA
Asyril - Pon Gru 06, 2010 9:19 pm
lol on myslal ze my chcemy jego siostre w l2 wciagnac o_O
za
Nitrax - Pon Gru 06, 2010 9:21 pm
Cytat: | -W realu jestem studentem(20 lat) politechniki Warszawskiej wydział elektryczny kierunek elektrotechnika, aktualnie jestem na 2 roku. Ogólnie uwielbiam żeglarstwo i snowboard, dobry alkohol pity ze znajomymi, dziewczyny i od czasu do czasu coś do palenia (niekoniecznie tytoń) |
no to sobie pogadamy warszafiaku:P
ZA
Laurelandara - Pon Gru 06, 2010 9:26 pm
za
Thoriel - Pon Gru 06, 2010 9:56 pm
Kolegu studiuju Elektroniku:D Za.
Algor - Pon Gru 06, 2010 10:25 pm
O ziomek ;x Który wydział?;p
Koorgul - Pon Gru 06, 2010 11:33 pm
Cytat: | lol on myslal ze my chcemy jego siostre w l2 wciagnac o_O |
Nie ale bałem się że jeszcze ją w to wciągniecie:P
Cytat: | O ziomek ;x Który wydział?;p |
tak jak napisałem wydział elektryczny;]
Algor - Wto Gru 07, 2010 1:46 am
o sorry, widać jak czytam podania Wydało się xD
To po sąsiedzku ;P dla mnie może być, ZA.
Warnal - Wto Gru 07, 2010 8:23 am
Za
Algor - Wto Gru 07, 2010 7:38 pm
Daj znac w grze.
Jarlax - Wto Gru 07, 2010 7:46 pm
Warszawiak, wiec jak najbardziej za
Algor - Sro Gru 08, 2010 1:23 am
Przyjęty. Koxać mi OLa!:>
Thoriel - Sro Gru 08, 2010 2:40 pm
Ty nie masz Ola...
|
|