Karan Gurth
Forum

Twórczość - Filmik Shoya

Saari - Czw Cze 09, 2011 4:33 pm
Temat postu: Filmik Shoya
Wrzucam tutaj jakby ktos na forum Allka nie zagladal, a bylby zainteresowany :>
Pare dni sie z Shoyem meczylismy nad tym, ale jest i jestesmy z niego dumni, wiec nie jechac po nim za bardzo bo to pierwszy filmik jaki robilismy ;)

http://www.youtube.com/watch?v=tjoe1dtD6qs

Jarlax - Czw Cze 09, 2011 6:23 pm

fajny, dobra muzyczka z Benny Hill'a :D
Algor - Czw Cze 09, 2011 6:30 pm

Jak dla mnie za bardzo rwany. Brakuje długich akcji, ale poza tym fajne. No może z tym kolorowym pt ud lekka przesada :D
Kelleos - Czw Cze 09, 2011 6:35 pm

Jeszcze troche musi podrosnac, zjesc kilka stejkow, double blasta wtedy moze bedzie jak ja
^^

Diva - Pią Cze 10, 2011 3:49 pm

Imo od strony 'technicznej', albo wszystkie 'komunikaty' po angielsku albo po polsku. Teraz wygląda jak by nie potrafił po angielsku napisać 'ale to jeszcze nie koniec' :) . Dziwnie wyglądające wtrącenie w ojczystym języku ;].
Saari - Pią Cze 10, 2011 4:02 pm

No zabieg smiszny, ale Shoy stwierdzil, ze obcokrajowcy ogladajacy go i tak nie zaczaja tego co po napisach to napis byl przeznaczony dla Polakow ;]

Nastepny jak powstanie bedzie mial raczej wszystkie napisy po ang :>

Nitrax - Pią Cze 10, 2011 4:39 pm

zacznijmy od tego ze obcokrajowiec obejrzawszy filmik stwierdzi: "omfg what a n00b lol rotfl server"
Algor - Pią Cze 10, 2011 4:41 pm

obcokrajowiec != retail player
Jarlax - Sro Lip 06, 2011 12:24 pm

Szukałem informacji na temat Cejrowskiego i znalazłem co nieco między innymi na tej stronie :D www.pudelek.pl :D ale to nie o to chodzi :P Przeczytajcie ostatni komentarz :P

http://i51.tinypic.com/24vidmx.jpg

Jaki ten świat mały :D

Algor - Sro Lip 06, 2011 3:19 pm

Lol Jarek.. Przejebane masz xD Pudelek xD
Elthoras - Sro Lis 14, 2012 4:57 am

Dawać na Alka! :)
Diva - Sro Lis 14, 2012 4:17 pm

Niech Allek "daje" do nas. Jak się utrzymają obecne tendencje, to nie długo w KG będzie większy online niż na Allseronie.