|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - [Przyjęty] Naib
Naib - Wto Sty 03, 2012 1:58 am Temat postu: [Przyjęty] Naib 1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Dark Avenger, lvl 42
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Zawsze gram człowiekiem z mieczem i tarczą (taki głupi nawyk), a że Dark Avenger miał dużo większe możliwości taktyczne od Paladyna, wybrałem sobie tę klasę za C1 i tak już zostało.
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Z racji na to, że pracuję do 16:00-17:00 - jedynie wieczory wchodzą w grę (ewentualnie pory nieco późniejsze ).
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W L2 gram z przerwami od grudnia 2004. Najwięcej czasu spędziłem na Allseronie, ale trafiło się też "po drodze" kilka innych serwerków (np. Dragon-Network), na których pogrywałem w celach relaksacyjnych. Nick Allseronowy zgodny z loginem na forum.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Posiadam słuchawki, mikrofon, TS.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Lat 26, pracuję jako programista w Gliwicach. Gliwice są również mym miejscem zamieszkania w chwili obecnej.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Przeczytałem, akceptuję.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Ciekawa tradycja ... ano, dziewczyna jest, fajna.
Uprzedzając ewentualne pytania - zacząłem grać na Core, gdyż tam siedzi większość Chimaru. Wklepałem 60 w 2 dni, po czym przeskoczyłem dziś wieczorem na Aria (odpalanie się SSów co piąte uderzenie naprawdę nie jest niczym przyjemnym). Nie, na Core nie zamierzam wracać.
Arvaell - Wto Sty 03, 2012 6:27 am
Za.
Ktoś jeszcze z Chimaru ma zamiar przejść na Arię?
Xorlarrin - Wto Sty 03, 2012 6:45 am
lol, Najeb Dawac tego Dinozarla do KG!
Helevorn - Wto Sty 03, 2012 7:20 am
Za. Ty byś zaczął gra, a nie na forum tylko trollujesz.
Diva - Wto Sty 03, 2012 8:09 am
ZA. Przyśpieszyć jego rekrutację.
Kimaro - Wto Sty 03, 2012 10:05 am
Za
Naib - Wto Sty 03, 2012 10:06 am
Cytat: | Ktoś jeszcze z Chimaru ma zamiar przejść na Arię? |
Szczerze - nie wiem, nikogo w każdym razie nie przekonywałem. Na chwilę obecną raczej każdy robi tam co chce. Mnie osobiście SS-lagi (ogólnie, uber-tłok mulący serwer i powodujący lagi nawet na spokojnych spotach) skutecznie zniechęciły do gry na Core. Diva ogłoszenie dał na forum klanu, więc kto wie ... może znajdą się i inni.
Corso - Wto Sty 03, 2012 10:16 am
Chyba nie mam jeszcze prawa głosu ale muszę dodać że przez siedem lat nie spotkałem osoby bardziej uzależnionej od koksu. Dla mnie po prostu przeszedł do legendy
A: Gdzie jest Naib?
B: Poszedł do ToI.
A: Dawno?
B: Dwa tygodnie temu, do niedzieli wróci.
Bierzcie go szybko.
PS. Więcej z nim nigdy k...... cytrynówki nie piję!!!
Jarlax - Wto Sty 03, 2012 12:06 pm
za
Larkon - Wto Sty 03, 2012 12:45 pm
za
Fanvard - Wto Sty 03, 2012 3:47 pm
ZA
Ivael - Wto Sty 03, 2012 10:52 pm
Za :>
Aaricia - Sro Sty 04, 2012 2:15 am
Corso napisał/a: | Chyba nie mam jeszcze prawa głosu ale muszę dodać że przez siedem lat nie spotkałem osoby bardziej uzależnionej od koksu. Dla mnie po prostu przeszedł do legendy
A: Gdzie jest Naib?
B: Poszedł do ToI.
A: Dawno?
B: Dwa tygodnie temu, do niedzieli wróci.
Bierzcie go szybko.
PS. Więcej z nim nigdy k...... cytrynówki nie piję!!! |
Laurelandara - Sro Sty 04, 2012 7:59 pm
za
Issmeal - Sro Sty 04, 2012 8:24 pm
Stary gracz z duzym doswiadczeniem. ZA , no i + za miasto
Algor - Czw Sty 05, 2012 11:37 pm
Odezwij sie na GG: 3166980
Algor - Pią Sty 06, 2012 1:41 am
Przyjęty.
|
|