Karan Gurth
Forum

Rekrutacja - [Przyjęty] Yaner

Sedyth - Wto Sty 03, 2012 12:45 pm
Temat postu: [Przyjęty] Yaner
PhantomSummoner 48lvl i powoli rośnie.
Nick: Sedyth ( blond elfka )

Summoner, bo nigdy nim wcześniej nie grałem, a zawsze chciałem. Mroczny elf jest najbardziej klimatyczny, myślałem o jak najdłuższej grze solo i ten wydawał się do tego celu dobry. Ale podobno nieźle się może sprawdzić w party jako taki wszystkiego po trochę dd/tank/healer no i ma cubiki.

Grywam zwykle 2-3h. Z racji pracy tylko późne popołudnie, wieczór, nie codziennie.

Do L2 wracam po długiej przerwie. Grałem głównie na nieistniejącym już serwerze Shadow jednym z DragonNetwork. Grałem tam od początku istnienia serwera przez ok 3lata, klan Vampire, DA/TH i Necro/Palladyn, tam był dziwny system stackowania subklas. Grę ogarniam mniej więcej do C4, HighFive czy GoD to wiele nowych rzeczy do poznania.

Mikrofon słuchawki, mam. TS-a zainstaluję jak będzie potrzeba

Żonaty, pracuję, grywam m.in. w L2 (jak wyjdzie Mass Effect 3 możliwa dłuższa absencja w świecie L2, groźny jest też Diablo 3). Poza tym czasem fotografuję robaczki.

Regulamin akceptuję.

Mam fajną żonę i wystarczy :)

Diva - Wto Sty 03, 2012 4:41 pm

Niech będzie ZA.
Sedyth - Sro Sty 04, 2012 8:44 am

Witam, wczoraj udało się wbić lvl 52 (Pailaka - Song of Ice nad Fire, zaliczony).
Teraz etap doczłapać do 56, btw może znacie jakiś quest który w tym pomoże.

O sobie dodam, raczej nie piję (alkohol generalnie mi szkodzi), rzuciłem palenie (już klika lat bez nałogu) w moim wieku trzeba o siebie dbać bardziej :) . W drodze do i z pracy lubię posłuchać muzyki (2h dziennie) od Diany Krall (jazz) przez Adele, Beyonce po Sabaton, ulubione Children of Bodom czy Behemota. O tu próbka mojego foto hobby. http://imageshack.us/phot...k5im8236b4.jpg/

Nyu - Sro Sty 04, 2012 10:14 am

ZA - też czekam za ME3.

Pozdrawiam

Corso - Sro Sty 04, 2012 11:12 am

Widać że człowiek pozytywnie zakręcony.Sabaton i Bhemot powiadasz? Jakbyś się kiedyś w Warszawie wybierał posłuchać cięższego brzmienia to daj znać. :twisted:
Jarlax - Sro Sty 04, 2012 12:22 pm

za
Laurelandara - Sro Sty 04, 2012 7:56 pm

za :razz:
Larkon - Sro Sty 04, 2012 8:10 pm

za
Issmeal - Sro Sty 04, 2012 8:15 pm

ZA . Duży + za owadzią zajawkę ;)
Sedyth - Czw Sty 05, 2012 8:32 am

Wczoraj mało czasu, dobiłem do 54. Do Wynn Summoner-a jeszcze kawałek ;)
O sobie dodam, ze poczytać coś czasem lubię. Ongiś zaczytywałem się we "Władcach Pierścieni" przeczytane klika razy. Z ostatnich odkryć to cykl o Malowanym Człowieku, ale best of the best, ever to "Wiedźmin" Sapkowskiego.

Alnair - Czw Sty 05, 2012 10:36 am

jeśli obracasz sie w tej tematyce "Legenda Drizzta" bedzie naprawde godna uwagi. ZA
Asyril - Czw Sty 05, 2012 2:15 pm

Yaner napisał/a:

O sobie dodam, raczej nie piję (alkohol generalnie mi szkodzi), rzuciłem palenie (już klika lat bez nałogu) w moim wieku trzeba o siebie dbać bardziej :) .

Już możesz zacząć szukać innego klanu, jeśli ci na zdrowiu zależy. I nie chodzi mi tutaj tylko o zdrowie fizyczne : D

I ogólnie mogę być za

Kimaro - Czw Sty 05, 2012 2:45 pm

Asyril mnie jakos niezdemoralizowaliscie oO
Sedyth - Czw Sty 05, 2012 2:46 pm

Asyril napisał/a:

Już możesz zacząć szukać innego klanu, jeśli ci na zdrowiu zależy. I nie chodzi mi tutaj tylko o zdrowie fizyczne : D

Psychicznie jestem raczej ustabilizowany, a odrobinę szaleństwa w tym na ogół szarym codziennym życiu nie powinna mi zaszkodzić.

Corso - Czw Sty 05, 2012 3:19 pm

Yaner napisał/a:
Z ostatnich odkryć to cykl o Malowanym Człowieku, ale best of the best, ever to "Wiedźmin" Sapkowskiego.

Toś Ty mi jak brat rodzony! Malowany rządzi (nie licząc tego ostatnio wydanego tomu opowieści pobocznych, mierne to dla mnie było)

Algor - Pią Sty 06, 2012 1:24 am

Dobra, odezwij sie na GG: 3166980.
Algor - Pią Sty 06, 2012 11:43 am

Przyjęty.