Karan Gurth
Forum

Rekrutacja - [Przyjęty] Eder

Eder - Pią Sty 06, 2012 2:41 pm
Temat postu: [Przyjęty] Eder
Nie chce mi się wymyslać zbędnych historyjek więc piszę wg schmatu.

1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.

Elven Wizard - w przyszłości Spellsinger ->

2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?

Pogrywałem już niegdyś tą klasą, bardzo ją lubię. Jakieś osiągi tam były, choćby miejsce w rankingu top pvp na jednym z dość znanych serwerów w europie.

3. Ile czasu poświęcasz na grę?

W zależności od "nastroju" mogę spędzić w grze godzinkę-dwie dziennie lub nie pojawiać się przez tydzień, kiedy mi się nie chce to nic mnie nie zmusi do zalogowania się - nawet groźba wyrzucenia z klanu. Jestem raczej z tych co sobie nawet bez niego dobrze radzą.

4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.

W lajnejdża gram od połowy lutego 2005, główny serwer na którym urzędowałem to oczywiście Allseron i tak na prawdę tylko to mnie tu do Was przyciągnęło bo ogólnie to chyba nie przepadaliśmy za sobą(a bynajmniej nasze klany, bo ja osobiście mam wyj... ;) ). Imiona postaci to Eder/Nastion. Swego czasu prowadziłem dość długo jeden z mocniejszych klanów/sojuszy naszego ex serwera.

5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?

Posiadam, mutacje przeszedłem dawno temu i raczej głosu się nie wstydzę.

6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?

Na co dzień posługuję się imieniem Artur, lat 25. Ulubione zajęcia to oczywiście słuchanie muzyki, spotkania przy piwie, grille i ogniska do rana w doborowym towarzystwie oraz ładowanie pieniędzy w samochód, którego naprawy przekroczyły już wartość samą w sobie. Od 5 lat utrzymuje się z serwisowania sprzętu komputerowego i póki co nie widzę zmiany.

7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?

Przeczytane.

8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?

Siostra oczywiście jest (starsza, po ślubie) i kobieta również przy moim boku. Jednak wole przedstawiać je znajomym w rzeczywistości także na nic nie liczcie :P

Pozdrawiam
Eder

Callea - Pią Sty 06, 2012 3:04 pm

ZA! :mrgreen:
HaarmenSheltar - Pią Sty 06, 2012 4:02 pm

Ooooo. Edek :)

Nie trzeba tłumaczyć chyba czemu ZA, dobrze widzieć taki napływ starej ekipy co jest ostatnio :)

Diva - Pią Sty 06, 2012 4:02 pm

Każdy dinozaur się przyda, ZA, do MG może skoro z aktywnością różnie.
Brokus - Pią Sty 06, 2012 8:09 pm

Za
Callea - Pią Sty 06, 2012 10:31 pm

Nooo, dodajecie go ? Przecież jestem ZA :razz:
Pavald - Pią Sty 06, 2012 10:37 pm

ZA, do MG
Warnal - Sob Sty 07, 2012 10:28 am

Za
Sijaa - Sob Sty 07, 2012 12:55 pm

ZA
Algor - Sob Sty 07, 2012 1:11 pm

Odezwij się na GG: 3166980