|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - [Przyjęty] RealAmar
Amar - Sro Sty 18, 2012 9:46 pm Temat postu: [Przyjęty] RealAmar
1. więc , podstawową klasą to Sh (RealAmar) mam nim 43 lvl ale tez bardzo lubie warlorda (PanWojny) mam nim 45 lvl i rosną . gram 3 dzień mam tez wrc 42 (1SS)
2. zawsze na każdym servie gram sh i warlordem hajs i pvp z 7/8 lat sh a warlordem z 5 tyrkiem tez coś kolo tego zamierzam ja rozwijać na pvp i jedna i 2 się da ale warlord głównie pod kase.
3. różnie , myśle ze tygodniowo około 6/7h czasami sporo więcej.
4. w 2 napisałem mniej więcej ile gram od c2 na Allseronie zaczynałem postacią Amar potem przeleciałem cale top 200 znany pod nikami > PanWojny , DeathMessiah , Zielona / Zielony ,Amar
5. w sumie tak , ale do wymiany niedługo jadę po nowy. Ts mam
6. pracuje przy montowaniu reklam. Mam 28 lat i lubie dobra zabawe.
7. tak
8. Tak
Callea - Sro Sty 18, 2012 10:05 pm
masakra, ile błędów
Kodurn - Sro Sty 18, 2012 10:07 pm
Za, przez podejście do gry. Widać ogarniasz o co chodzi w L2.
Przeciw, podanie poniżej wszelkiej krytyki.
pzdr.
P.S. Kolorem czerwonym zaznaczyłem ostateczną decyzje.
Lasqurix - Sro Sty 18, 2012 10:07 pm
Callea napisał/a: | masakra, ile błędów |
Przecież to Amar
PS. Ja się wstrzymam od głosu
Amar - Sro Sty 18, 2012 10:47 pm
Dyzgrafia , Dyslekcja , Dyzortografia na szybko pisalem sorka za bledy Wybaczcie
Asyril - Sro Sty 18, 2012 10:51 pm
Kodurn napisał/a: |
Przeciw, podanie poniżej wszelkiej krytyki.
|
DySSSSSgrafia i dySSSSSleksja to nie uzasadnienie - masz automatyczne poprawki w każdej teraźniejszej przeglądarce. Chyba, że kurwa o czymś nie wiem ;x
Amar - Sro Sty 18, 2012 10:57 pm
nie mam polskich znakow i nie poprawia mi niewiem moze cos mam zle ustawione
Eder - Sro Sty 18, 2012 11:00 pm
przeciw
Callea - Sro Sty 18, 2012 11:00 pm
to też nie jest wytłumaczenie
Isen - Sro Sty 18, 2012 11:09 pm
przeciw
Ampharea - Sro Sty 18, 2012 11:10 pm
Piszecie tak, jakby nikt w klanie nie popełniał błędów, niektórzy powinni sobie do l2 wgrać poprawiacza błędów ortograficznych i pokrewnych, a potem narzekać na innych.
Ode mnie może być za, danie szansy nie zaszkodzi.
Vortan - Sro Sty 18, 2012 11:13 pm
a Ja jestem ZA znam go od hm dawien dawna chyba C3 czy tam C4 juz niepamiętam jako SH ogarniety a i innymi profkami potrafi wycisnąć więcej jak przeciętny gracz.
Co do podania to zazwyczaj jest tylko "formalność" każdy wie że za podaniem kryć się może każdy a wartość gracza/osoby poznaje się dopiero w trakcie znajomości.
jestem ZA.
Amar - Sro Sty 18, 2012 11:31 pm
Aarfy Wiesz jeżeli dla ciebie szczęście to inna kobieta co noc to szczerze współczuję jak dla mnie liczą się inne wartości i lepiej mieć jedna wyjątkową niż wiele nic niewartych kobiet co noc mam nadzieje ze kiedyś uda ci się to zrozumieć
ps: A poza tym to miała być ironnia
Isen - Sro Sty 18, 2012 11:37 pm
hę? to przecież tylko cytat z książki i mój stały podpis, a dziewczynę mam tę samą od 4 lat
Kodurn - Sro Sty 18, 2012 11:42 pm
ZA !
Widać koledze zależy, sprawdza forum. Do tego ma poparcie dwóch starych graczy z Alka.
Pzdr.
P.S. Ciesze się że po moim sprzeciwie wzbudziła się dyskusja. Po to jest właśnie dział rekrutacja. Wymagamy od innych podania, a sami kwitujemy ZA lub Przeciw.
Amar - Sro Sty 18, 2012 11:59 pm
Aarfy sorka myslalem ze to specjalnie dla mnie a i oby tak dalej kiedy slub i wesele :>
Jarlax - Czw Sty 19, 2012 12:09 am
za
Helevorn - Czw Sty 19, 2012 6:33 am
Przeciw. Nie wierze w żadne dysleksje, dysgrafie czy inne tam dysmózgowia.
EDT. GZ Isen, a powietrze z niej nie schodzi już?
Shoy - Czw Sty 19, 2012 7:28 am
6/7h tygodniowo to za dużo? Człowieku ja więcej czasu w łazience spędzam
Xorlarrin - Czw Sty 19, 2012 7:29 am
malujesz sie?
Saari - Czw Sty 19, 2012 7:34 am
Uhh... nawet nie chodzi o bledy ortograficzne... ale o pisanie bez zadnych znakow przestankowych. Ciezko strasznie sie czyta takie podania.
Ale w grze w sumie sie tego nie uzywa, a bledy juz na kanale klanowym widzialam (coz, w L2 autokorekty nie ma ), wiec jesli gracz jest ogarniety to mysle, ze mozna dac szanse. Chociaz jesli czlowiek mowi ze godzina dziennie to za duzo, to obawiam sie, ze rzadko bedziemy go widywac.
Helevorn - Czw Sty 19, 2012 7:37 am
W godzinę to nawet daily nie zrobisz na 70
Dzisiaj będę trollowal więcej na forum, nudzi mi się w pracy.
Xorlarrin - Czw Sty 19, 2012 7:40 am
chyba ty
Laurelandara - Czw Sty 19, 2012 10:54 am
nawet ZA
Amar - Czw Sty 19, 2012 10:56 am
w 3 dni udało mi się 3 postacie zrobić wiec myślę, ze uda wam się mnie spotkać
Elingar - Czw Sty 19, 2012 10:59 am
Amar napisał/a: | Dyzgrafia , Dyslekcja , Dyzortografia na szybko pisalem sorka za bledy Wybaczcie |
ZAcznij pisać jak człowiek ;p
Algor - Czw Sty 19, 2012 11:00 am
Popraw to podanie, to je przeczytam
Elingar - Czw Sty 19, 2012 11:03 am
Oddaj dostęp do forum a nie spamuj
Asyril - Czw Sty 19, 2012 11:09 am
Algor napisał/a: | Popraw to podanie, to je przeczytam |
hahahahahaha
Helevorn napisał/a: | Przeciw. Nie wierze w żadne dysleksje, dysgrafie czy inne tam dysmózgowia. |
So true.
Lasqurix - Czw Sty 19, 2012 12:41 pm
Helevorn napisał/a: | W godzinę to nawet daily nie zrobisz na 70 |
eee? oba daily (naraz) da się zrobić w jednego iss buffa dziś testowałem
Xorlarrin - Czw Sty 19, 2012 12:43 pm
Helek wlasnie odkryl ze ssie
Helevorn - Czw Sty 19, 2012 1:54 pm
Kurwa, biorę iss buffa, idę na spot questa, "ide afk", wracam za 30 min. Dlatego mi to zajmuje godzinę XD
Lekka modyfikacja czynności której nikt z nas nie wykonuje ;p
Callea - Czw Sty 19, 2012 2:19 pm
Napisz nowe podanie to może będę ZA
HaarmenSheltar - Pią Sty 20, 2012 6:30 pm
Ja pier... tu nawet nie chodzi o to, żeby typ pisał po szekspirowsku, nikt nie wymaga od ludzi kwiecistego języka, ale to co tu jest, zakrawa o upośledzenie umysłowe/chorobe psychiczna
Sorry, ale PRZECIW.
Vortan - Pią Sty 20, 2012 6:39 pm
Z tego co widzę podanie chyba zostało podrasowane.
Dravor - Pią Sty 20, 2012 7:20 pm
Lasq napisał/a: | Helevorn napisał/a: | W godzinę to nawet daily nie zrobisz na 70 |
eee? oba daily (naraz) da się zrobić w jednego iss buffa dziś testowałem |
Owszem, ale trzeba jeszcze mieć zioma z ISS bufem albo dobrze nupem w wiosce startowej zakręcić, żeby tego bufa dostać I dlatego myślę , że trzeba dać Godziowi szansę. Nie będzie aktywny, będzie olewka to zawsze można dać mu aut z klanu. Na Allku go widywałem, więc chyba nie jest aż takim afkerem. Dajmy mu szansę.
Jestem na TAK
Lasqurix - Pią Sty 20, 2012 7:58 pm
Dravor napisał/a: |
Owszem, ale trzeba jeszcze mieć zioma z ISS bufem albo dobrze nupem w wiosce startowej zakręcić, żeby tego bufa dostać
|
Nie bardzo zrozumiałem, bierzesz buffa w Aden i lecisz Fakt jest, że ten rekord ustanowiłem o 5 w nocy, teraz idzie dłużej sporo bo WoA zarąbane ludźmi i ciężko dobrego spota znaleźć. No ale to chyba offtop
Mernom - Pią Sty 20, 2012 8:50 pm
Nie jestem oficjalnie przyjęty ale dodam coś od siebie, pamiętam Amara jeszcze z allka, może dużo palił ale bardzo dobrze ogarniał swojego SH w taki sposób, że większość pvp playerow mogła chować głowę w piasek. pozdro
Erona - Sob Sty 21, 2012 1:51 am
niech bedzie ZA
Dravor - Sob Sty 21, 2012 3:33 am
Lasq napisał/a: | Dravor napisał/a: |
Owszem, ale trzeba jeszcze mieć zioma z ISS bufem albo dobrze nupem w wiosce startowej zakręcić, żeby tego bufa dostać
|
Nie bardzo zrozumiałem, bierzesz buffa w Aden i lecisz Fakt jest, że ten rekord ustanowiłem o 5 w nocy, teraz idzie dłużej sporo bo WoA zarąbane ludźmi i ciężko dobrego spota znaleźć. No ale to chyba offtop |
Na Luzie hehe.. ja tam nic nie sugeruje i nie neguje.
Dobrze gada dać mu siana. Nadal ZA.
Amar - Sob Sty 21, 2012 9:57 am
Ithelios napisał/a: | Ja pier... tu nawet nie chodzi o to, żeby typ pisał po szekspirowsku, nikt nie wymaga od ludzi kwiecistego języka, ale to co tu jest, zakrawa o upośledzenie umysłowe/chorobe psychiczna
Sorry, ale PRZECIW. |
Nie mierz innych swoja miara
Helevorn - Sob Sty 21, 2012 10:00 am
Za, bo widzę ze się z Heńkiem nie polubi...
Algor - Sob Sty 21, 2012 11:10 am
Powiem tak: szansę dostaniesz bo zwyczajnie widzę, że ci zależy. Natomiast chciałbym, żebyś starał się (i to nawet bardzo) zachować jako taką składnię na kanałach @ $ #. Oczywiście zawsze możesz po prostu siedzieć z nami na TSie. Jednak ostrzegam, że jeśli kanały klanowe staną się nieczytelne za twoją sprawą, to podziękujemy. Powiedzmy, że to taki okres próbny.
Odezwij się na GG: 3166980
Reeza - Sob Sty 21, 2012 1:31 pm
Zdecyduj się kim chcesz grać. ZA
Diva - Sob Sty 21, 2012 2:25 pm
Niech będzie ZA, skoro mówicie że ogarnia tą swoją postać.
|
|