|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - [Przyjęty] Barionn
Barionn - Sro Sty 25, 2012 7:21 pm Temat postu: [Przyjęty] Barionn 1.Warcryer obecnie na 44 lvl
2.Ponieważ mi się spodobała jak grałem na poprzednim serverze -ale to była tylko subklasa,którą doszedłem do 70 lvl.Teraz mam zamiar zostać Doomcryerem.
3.W tygodniu przeważnie od 19 do 23- 23:30.W wekendy (oprócz jednego wekendu przeważnie pierwszego każdego miesiąca kiedy pracuje po 12 godz.).
4.Od 2006- 2010 r. na serverze Ancient Legion.2010-2012 r. Allseron klan Veldrin (lider Astiel).Postacie:
Harion Soultaker 81lvl.Subklasy Shillen Saint 78lvl,Spellhowler 75lvl,Shillen Knight 63lvl
Zarionn:Fortune Seeker 79lvl.Subklasy: Spectral Dancer 76 lvl,Warcryer70 lvl
Thorix-Gladiator 65 lvl (postać stworzona tylko na manora)
Bezklanowe:Barionn Warsmith 70 lvl
5.W chwili obecnej nie
6.Wiek hmmm powiem tak powyżej 30 lat (dokładniej nie piszę ,żebyście nie nazywali mnie dziadkiem).Praca -rehabilitacja dzieci niepełnosprawnych.
7.Tak
8.Siostra -zamężna,koleżanki z pracy.
Kodurn - Sro Sty 25, 2012 7:33 pm
Generalnie Za. Szkoda ze enchanter, lepiej by bylo jak bys byl leczaja.
pzdr.
Lasqurix - Sro Sty 25, 2012 8:32 pm Temat postu: Re: Barionn
Barionn napisał/a: | 1.Warcryer obecnie na 44 lvl |
Minus. Jest wyraźnie napisane, że trzeba mieć 52 żeby złożyć podanie.
Barionn napisał/a: | Teraz mam zamiar zostać Doomcryerem. |
Szkoda, że Iss Enchanterem już nie Poza tym klasa, której mamy już od zarąbania. czyli minus
Barionn napisał/a: |
3.W tygodniu przeważnie od 19 do 23- 23:30.W wekendy (oprócz jednego wekendu przeważnie pierwszego każdego miesiąca kiedy pracuje po 12 godz.). |
Plus
4.Od 2006- 2010 r. na serverze Ancient Legion.2010-2012 r. Allseron klan Veldrin (lider Astiel).Postacie:
Harion Soultaker 81lvl.Subklasy Shillen Saint 78lvl,Spellhowler 75lvl,Shillen Knight 63lvl
Zarionn:Fortune Seeker 79lvl.Subklasy: Spectral Dancer 76 lvl,Warcryer70 lvl
Thorix-Gladiator 65 lvl (postać stworzona tylko na manora)
Bezklanowe:Barionn Warsmith 70 lvl |
Klanu ani postaci kompletnie nie kojarzę. Ale chary skoxane, także neutral
5.W chwili obecnej nie |
Spory minus. TS to podstawa w wielu sytuacjach
8.Siostra -zamężna,koleżanki z pracy. |
minus
Ogółem jak widać skłaniałbym się na nie, ale nie takie zdecydowane. Pokaz, że Ci zależy to wtedy czemu nie.
Barionn - Sro Sty 25, 2012 9:39 pm
-Chyba żaden problem uzyskać 52 lvl (nikomu chyba nie przeszkadza ,że podanie zostało złożone szybciej?).
-Iss Enchanterem również mam zamiar zostać (jeszcze stare przyzwyczajenia niestety zostały).
-Dla wiadomości byliśmy sojusznikiem Mercenarii i przez jakiś czas mieliśmy z KG wojnę.
-Również chyba nie jest problemem założenie TS.
-Problemem widzę jest ,że macie wiele postaci o takiej samej profesji co ja.
Ampharea - Sro Sty 25, 2012 10:41 pm
Hi hi hi, Veldrin. Mogę dać za.
Isen - Sro Sty 25, 2012 10:53 pm
a nie chciałbyś zagrać jakąś inną profą? summonerem/sztyletem/warriorem/healerem?
Barionn - Sro Sty 25, 2012 11:11 pm
Na chwilę obecną chcę rozwijać dalej tą postać.Może w przyszłości założę nową postać jednak na pewno nie będzie to sztylet (kiedyś grałem postacią o tej profesji i nie podobało mi się).
Diva - Czw Sty 26, 2012 7:52 am
Podanie spoko, ZA. O profesji pewnie i tak będziesz rozmawiał z Algorem.
Jarlax - Czw Sty 26, 2012 1:30 pm
za
Nitrax - Czw Sty 26, 2012 1:52 pm
Trzy pytania.
Ile oltarzy trzeba przejac w Rune, Goddard, Shutgart, Aden?
Ile razy dziennie mozna robic kamaloke, osobno hall of abyss, osobno labirynth of abyss?
Kogo pierwszego stargetujesz na pvp i gdzie bedziesz biegl?
Helevorn - Czw Sty 26, 2012 2:31 pm
Nom, odpowiedz. Bo Nitrax nie ma o tym zielonego pojęcia :]
Barionn - Czw Sty 26, 2012 4:07 pm
Nitrax napisał/a: | Trzy pytania.
Szczerze nie wiem bo nigdy nie robiłem tego zadania. Mogę tylko strzelać po jednym co nie musi być prawidłowa odpowiedzią.
Ile razy dziennie mozna robic kamaloke, osobno hall of abyss, osobno labirynth of abyss?
Raz dziennie.
Jeżeli chodzi o to kogo pierwszego ubiję to już jeden mroczny mag padł z mojej ręki ale sam się o to prosił (zaatakował mnie) |
Erona - Czw Sty 26, 2012 5:33 pm
Przeciw ze wzgledu na profke, potrzeba nam DD a nie enchanterow
Asyril - Czw Sty 26, 2012 5:47 pm
Barionn napisał/a: | Nitrax napisał/a: | Trzy pytania.
Szczerze nie wiem bo nigdy nie robiłem tego zadania. Mogę tylko strzelać po jednym co nie musi być prawidłowa odpowiedzią.
Raz dziennie.
Jeżeli chodzi o to kogo pierwszego ubiję to już jeden mroczny mag padł z mojej ręki ale sam się o to prosił (zaatakował mnie) |
|
Dżizas. Nie zdałeś. xD
A dziwiłem się czemu wykładowcy tak wszystkich upierdalają. Teraz już wiem - bycie skurwielem uzależnia.
Barionn - Czw Sty 26, 2012 6:52 pm
No cóż nie jestem skarbicą wiedzy. Na naukę nigdy nie za późno więc może podzielisz się swoja wiedzą.
Vortan - Czw Sty 26, 2012 11:06 pm
w pierwszej kolejności targetuj Erone a potem Nitraxa
Callea - Pią Sty 27, 2012 1:44 pm
ZA
Barionn - Pią Sty 27, 2012 10:26 pm
53 lv zrobiłem
AvenSharr - Pią Sty 27, 2012 11:19 pm
Mamy tylu iss enchanterów w klanie, że 99% ludzi z klanu nadal kupuje bufka w Aden Lepiej dmuchac na zimnie i brac wrc, nie wiadomo ilu z tych naszych "przyszłych" się ostanie. Od przybytku głowa nie boli. Gracz z Allseronu. ZA
Algor - Sob Sty 28, 2012 12:34 am
Odezwij sie na gg: 3166980. Uprzedzam, że narazie możesz liczyć tylko na MG.
|
|