|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - [Odrzucony] Fall
Fall - Pią Lut 10, 2012 3:02 pm Temat postu: [Odrzucony] Fall Cześć. Wiem, że moje podanie odbiega troche od wzoru, ale nawet nie założyłem jeszcze konta. Chętnie zasile szeregi KG na Arii, a najmilej byloby gdybym nie musial pizgać od nowa, tylko dostał jakies wolne konto. Jesli taka mozliwosc odpada, no to cóz, zaczne od nowa:)
edit.
Mam na imie Patryk, mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim, nie zajmuje sie póki co niczym^^ Mam 20 lat. Sluchawki i mikrofon tez mam
Callea - Pią Lut 10, 2012 3:03 pm
Algor - Pią Lut 10, 2012 3:03 pm
O.o
Vortan - Pią Lut 10, 2012 3:04 pm
jeśli jesteś Fallwen z Allseronu były członek AC stanowcze PRZECIW.
Fall - Pią Lut 10, 2012 3:05 pm
cos Ty, tamten to juz nie bylem ja:P
Vortan - Pią Lut 10, 2012 3:09 pm
Sposób napisania podania + tekst o konto...
+ odpowiedz
Skłania mnie do sądzenia że to byłeś ty złodziej i krętacz.
No chyba że teraz pisze twój rzekomy brat który oczyścił parę kont.
dalej przeciw.
Fall - Pią Lut 10, 2012 3:10 pm
jaki brat? pytanie o konto wyniklo z tego, że czesto w klanach na Innovie nie ma kto driverowac jakiegos supportu, to tyle.
Vortan - Pią Lut 10, 2012 3:16 pm
Już zapomniałeś jak to x czasu temu gdy byliśmy razem w AC. Koxaliśmy sporo razem i prosiłeś mnie bym podał ci pasy, że będziesz koxał SH na bufku SE. po 3h loguje patrze, konto mam prawie czyste a ty zapytany stwierdziłeś że to twój głupi brat i dostałeś wówczas bananem w twarz.
+ kwiatki jakie słyszałem od ciebie później na gg w dalszym ciągu jestem PRZECIW.
Diva - Pią Lut 10, 2012 3:17 pm
Konto Fallwena miało tyle osób (łącznie ze mną), że nie ma sensu w ogóle gadać na ten temat.
Sam mu powiedziałem żeby zapytał czy ktoś nie chce drivera, jak nie to zrobi od nowa. End.
Samo podanie.. bez komentarza, mogłeś się bardziej postarać.
Nitrax - Pią Lut 10, 2012 3:28 pm
Przeciw, chyba ze napisze normalne podanie jak skoxa juz jakies 52
Eder - Pią Lut 10, 2012 3:43 pm
ło kurwa
nie
Asyril - Pią Lut 10, 2012 4:06 pm
trololololol
Ampharea - Pią Lut 10, 2012 4:21 pm
Spadaj pan na bambus.
Helevorn - Pią Lut 10, 2012 4:36 pm
Panie, idź pan w chuj.
Saari - Pią Lut 10, 2012 5:40 pm
MOAR FLAME!
http://www.collegehumor.c...t-the-flame-war
A tak poza tym to poki co radosne i absolutne "NIE MA MOWY"
Zrob postac, skoxaj, napisz normalne podanie... slowem, pokaz ze cokolwiek Ci zalezy.
Kodurn - Pią Lut 10, 2012 9:16 pm
Złoty deszcz.
pzdr.
Sathes - Sob Lut 11, 2012 12:25 am
Normalne podanie tak trudno napisać ?
Widać Vortan cię zna..
Chcesz następne konto? Co za dużo to nie zdrowo.
PRZECIW..
Norsen - Nie Lut 12, 2012 3:03 am
Przeciw
Algor - Wto Lut 14, 2012 7:09 pm
Szczerze mówiąc, nie wiem jakie tam były z tobą historie, ale musiałbyś przekonać dużo osób, żebym mógł z czystym sumieniem przyjąć cię do klanu. Możesz oczywiście próbować, proponuję zacząć od Vortana, jako twojego ex-lidera. Jeśli naprawdę jesteś inną osobą, to wierzę, że znajdziesz sposób. Póki co zamykam temat.
|
|