|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Sigmar
sigmar - Pon Mar 05, 2012 7:15 pm Temat postu: Sigmar Witam wszystkich kilka slow o sobie bo tak wypada. Na Arie przywiło mnie z Grevlandu gdzie w klanie Independens spedziłem ostatnie 5 lat.Mam 52 lata i z L2 spedziłem ostatnie 6 lat.Troche się z tej choroby wyleczyłem i potrafie juz sobie czasami dać dzień wolny od gry.Z reguły jestem spokojny ale nerwus straszny.Przeszedłem wszystkie stadia gracza od poczatkujacego pytacza do lidera klanu ,zaliczylem granie wszystkimi profkami od 1 do 85 levelu.W kronice God jestem swieżynką dlatego wybrałem na podstawowa profke Arkana Lorda z uwagi na prostote gry,ale gdy zaistnieje taka potrzeba mogę grac wszystkim wedlug zdania innych graczy niezle ogarniam tanka i suporty< to znaczy w pierwszym nie stoje i czekam jak lecza a w drugim nie trzeba mnie co 2 minuty upominac o songi lub dense>.Przyznam się że przyzwyczajony byłem do bardziej zespołowej gry ale coż widze że taka specyfika kroniki.Do tej pory w ten sposob gralem z reguły spoilem .Mam nadzieje że jakoś się dopasuje do nowego klanu wszystko wyjdzie jak to mówia w praniu.Nie bedę wiecej zanudzał i tak ts jest najszybszą formą komunikacji.
Diva - Pon Mar 05, 2012 7:19 pm
Gra zespołowa zaczyna się na 85+ gdzie nie ma za bardzo innego wyjścia.
Prędzej w zasadzie można jeszcze siedzieć w kuźni czy GC przed dobiciem 85, ale jakoś ludziom słabo to wychodzi.
Poza tym, brak schematu jak pisać podanie, ale Za.
sigmar - Pon Mar 05, 2012 7:25 pm
zrozumiałem poprawie "podanie" wg schematu w najbliższym czasie
Diva - Pon Mar 05, 2012 7:27 pm
PS - zajebiście brakuje nam supportu, jak każdemu klanowi pewnie zresztą.
sigmar - Pon Mar 05, 2012 7:44 pm Temat postu: wedlug szablonu 1.Arcana Lord 83
2.Był najtańsza postacią w utrzymaniu a potrafi przylać i mobowi i graczowi
3. stram sie codziennie minimum 2 godziny po 16/czasami nie wychodzi/preferuje soboty i niedziele od wczesnych godzin porannych tj od 5.00
4.gram ponad 5 lat w wiekszosci był to Grevland
6.52 lata/technik/ kierownik robót w budownictwie
7.przeczytałem i akceptuje
8. 30 lat w zwiazku małżeńskim ale dużo kontaktów z Tym nie mam problemów:)
5.tak mam wszystko /ale raczej slucham niz gadam/
Isen - Pon Mar 05, 2012 9:02 pm
za
Korthor - Pon Mar 05, 2012 9:21 pm
ZA
Asyril - Wto Mar 06, 2012 12:38 am
Jeśli przeżyjesz bluzgi, wyzywanie siebie nawzajem, ciągłe konflikty między poszczególnymi osobami to mogę być za.
Dahard - Wto Mar 06, 2012 1:24 am
za
Ellarra - Wto Mar 06, 2012 9:33 am
Asyril napisał/a: | Jeśli przeżyjesz bluzgi, wyzywanie siebie nawzajem, ciągłe konflikty między poszczególnymi osobami to mogę być za. |
hahahahaha
a tak po za tym to za
Xorlarrin - Wto Mar 06, 2012 9:37 am
Ja nie wiem kto tu sie bluzga i ma konflikty. Jest raczej spokojnie po odejsciu niektorych osob do Aldeonu. Jesli sa jakies tyry to dla jaj
Ampharea - Wto Mar 06, 2012 10:48 am
Za
Callea - Wto Mar 06, 2012 11:23 am
ZA
Asyril - Wto Mar 06, 2012 11:40 am
Xorlarrin napisał/a: | Ja nie wiem kto tu sie bluzga i ma konflikty. Jest raczej spokojnie po odejsciu niektorych osob do Aldeonu. Jesli sa jakies tyry to dla jaj |
Wieeeeeeeem, nie mówiłem poważnie. Jak zwykle zresztą.
Sare - Sro Mar 07, 2012 2:20 pm
jestem za, tym bardziej ze to z utopi klanowicz
Ellenger - Czw Mar 08, 2012 1:17 pm
za
|
|