|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Podanie
Ratifal - Pon Wrz 05, 2005 9:45 pm Temat postu: Podanie nick Ircowy:Rati
postac:Ratifal->Ork Wojownik
klasa:Destroyer->Niszczyciel
planowana profesja: osiagniety najwyzszy stopien wtajemniczenia zielonego wojownika
motywacja: przynalezno¶æ do Klanu z zasadami,gdzie pomoc braciom jest na porz±dku dziennym, a wyklucza siê indywidualizm.Zdobywanie doswiadczeñ w walce u boku wspó³plemieñców i udoskonalanie technik polowañ.
Historia:
Urodzic sie w Elmore pod opieka Paagrio,od dziecka byæ sam.¯yæ poza orcza osada,zdala od zielona sfora...Wszystkiego uczyæ sie sam,sam stawiaæ czo³a wyzwania,które szykowaæ fatum.Paagrio prowadziæ mnie droga zwyciêstwa przez najm³odsze lata ¿ycia.Czuæ boska interwencja przy ka¿dym kroku moja zielona stopa,moc ta skierowac moja na droga wojownika...podczas,która ja spotkaæ Emen moja Brat Krwi,z którym zdobywaæ do¶wiadczenia w walka.Razem my zdobywaæ kolejne krêgi wtajemniczenia.Ale bostwo nie byæ ³askawe dla Braty i rozdzieliæ nas. Ka¿dy poszed³ swoja droga,Rati znale¼æ nowa braty w stadzie AyanMoore,gdzie szkoliæ siê pod okiem wielkich wojów i m±drych magów.Moja podnie¶æ umiejêtn¶ci na ostatni kr±g wtajemniczenia w drodze zielonego wojonika.
Lecz ³askawy jak do tej pory Paagrio znów podda³ Rati próba i drogi znowu pokierowaæ w inna strona.Rati znowu byæ sam i szukaæ nowa RODZINA...i chcieæ pisaæ dalsza historia pod sztandar KARAN GURTH
Oczekiwania: nie mam ¿adnych oczekiwañ,prócz dobrej kllimatycznej zabawy
Co moge wnie¶æ: Napewno sporo dobrego humoru,klimatu i oddania sprawie
Tak po krótce przedstawia siê historia mojej postaci.Ratifal nie jest zwyczajnym orkiem,moze nie równa siê jeszcze z wielkimi waszego Klanu,ale do³o¿e sporo starañ ¿eby nie zawie¶æ was jako nowej rodziny.Macie w swych szykach pewnie wielu Niszczycieli,ale zapewniam ¿e Ratifal jest wyj±tkowy, zdolny do po¶wiêceñ i honorowy.
z góry dziêkujê: Rati
Isen - Pon Wrz 05, 2005 10:02 pm
Cytat: | Macie w swych szykach pewnie wielu Niszczycieli,ale zapewniam ¿e Ratifal jest wyj±tkowy, zdolny do po¶wiêceñ i honorowy. |
bardzo mi sie spodobalo to zdanie
co do decyzji jednak jestem PRZECIW
myslalem nad tym i juz zdecydowalem
Urghal Rhulqdahr - Pon Wrz 05, 2005 10:19 pm
PRZECIW
Grimnar - Wto Wrz 06, 2005 7:20 am
przeciw. a juz reszta destroyerpw z kg niejest zdolna do poswiecen i honorowa?
widzialem wyprawe na ktorej sciagales nieprzygotowanym barifa na leb. widzialem jak na pozadku dziennym u ciebie sa emoty. no lubie cie ale niemoge sie zgodzic na to.i z pewnoscia niemowisz bezokolicznikowo:P
misterdamian - Wto Wrz 06, 2005 12:19 pm
PRZECIW
Kalder - Wto Wrz 06, 2005 2:33 pm
Przeciw... poprostu nie trzeba nam kolejnego Orka 'klona'
Scottie - Pon Wrz 12, 2005 2:56 pm
PRZECIW
misterdamian - Pon Wrz 12, 2005 4:07 pm
PRZECIW
Lee - Pon Wrz 12, 2005 6:17 pm
PRZECIW
Dla zasady
EDIT: slifka - nie musi