|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Casius
Hrynio - Wto Lis 14, 2006 1:04 pm Temat postu: Casius nick: Hrynio
postaæ: Casius
klasa: Palus Knight
planowana profesja: Shillien Knight
motywacja wst±pienia: 2 moich braciszkow in game juz z³ozyli podania wiec czas i na mnie. Powrocilem po 2 latach do grania (razem z braciszkami) i zalezy mi na dobrym klanie w ktorym podstawa jest przyjemnosc grania i klimat a nie masowowka w ktorej kazdy jest anonimowy i siedzenie 24h bo inaczej zabiora Ci sprzet.
historia: urodzony minute po Antistesie i Carneladionie. Jako jedyny wybral sciezke walki wrecz i chyba tez jako jedyny nie jest z braci w zaden sposob okaleczony (nie liczac blizn po walkach) Nie raz pod oslona nocy podrozowal z bracmi aby wspierac ich mieczem swym, jednak najtrudniejsza wlka jaka stoczyl byla walka z Zbrojmistrzem Ol Mahumowem w ktorej to przezyl tylko dzieki pomocy magii rodzenstwa. Sam Casius jest osoba bardzo zadufana i pewna siebie, aczkolwiek potrafi wykrzesac z siebie pokore jaka kazdy wojownik powinien miec w duchu. Nie lekcewazy przeciwnikow i stara sie aby wszyscy plugwacy odczuli moc jaka daje mu bogini Shillien, glownie przebijajac ich serca mieczem (nazywa to "doglebnym poznaniem wiary").
czego oczekuje: milego wspolnego grania, polegajacego nei tylko na rajdach lecz nawet na godzinach spedzonych przy klimaceniu (uwazam iz jest to czysta esencja tej gry). Pomocy jaka klan mi moze zaoferowac i jaka ja moge zaoferowac klanowi, a takze poznania wielu ciekawych ludzi.
co mogê sam wnie¶æ: jak MaaDmaN i Sch3nzee praktyke z grania sprzed 2 lat. Duzo klimatu i ciekawych dyskusji. Oraz oczywiscie picie z Xantem i Lotem jak ostatnio w piatek ;]
Isen - Wto Lis 14, 2006 2:20 pm
za
Turendall - Wto Lis 14, 2006 2:49 pm
ZA
Zanthara - Wto Lis 14, 2006 4:03 pm
Za : )
Khazid - Wto Lis 14, 2006 4:39 pm
Przeciw za rozpijanie Lota (przeciez to tylko dziecko)
Avanar - Wto Lis 14, 2006 5:18 pm
A o mnie to zapomnia³ - za kare przeciw czyli za albo na odwrot...
Rhol - Wto Lis 14, 2006 5:41 pm
ZA
LotU - Wto Lis 14, 2006 6:13 pm
dajesz Przeciw bo Cie ostatnio nie by³o Khazid i teraz zazdro¶cisz!
ZA
Khazid - Wto Lis 14, 2006 7:50 pm
Rozpracowales mnie...
Athallus - Wto Lis 14, 2006 11:20 pm
Niechaj sie stanie
Scottie - Sro Lis 15, 2006 9:18 am
Jak najbardziej ZA !
a Ty khazid wstydz sie by sie ze mna nie napic jak bylem w weekend w bialym <macha palcem>
Khazid - Sro Lis 15, 2006 10:41 am
No wiesz zebym to ja wiedzial...
MaaDmaN - Czw Lis 16, 2006 12:34 am
Za
Casius, Carneladion, Anti, trzy bratanki i do szabli i do szklanki.
No, do kilku szklanek.
Hrhr.
Dla Vishara od razu powiem: Tak, bedzie rozwiazywal Twoje ankiety ;]
Xardus - Pią Lis 17, 2006 12:50 pm
niech budiet
|
|