|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Gohul
Gohul - Sob Gru 09, 2006 2:45 pm Temat postu: Gohul Imiê w grze:Gohul
IRCowe:kiedy¶ by³ Boald, pózniej Nalver
lvl:aktualnie 39 bo robie questa na BH juz zosta³a mi ostatnia 3 czê¶æ zadania wiêc zrobienie 2 profy to kwestia kilku godzin
Od klanu oczekuje:
-dyspliny
-zorganizowania
-wypraw,bitek(pk,pk,pk )
-porz±dku w klanie,a mianowicie 0000000 noobiarstwa
Gohul urodzi³ siê w biednej wielodzietnej rodzinie, jego ojciec by³ górnikiem, który pracowa³ w kopalni wêgla, m³ody kra¶ uczy³ siê od ojca tej sztuki od najm³odszych lat, lecz jego dziadek za m³ody by³ kowalem i pragn± by jego wnuk zosta³ kowalem...Gohul zawsze lubi³ wyró¿niaæ siê z t³umu, oraz nie lubi³ gdy dyktowano mu co ma robiæ...by³ zbuntowanym m³odym krasnoludem pragn±cym przygód i mimo nacisku dziadka nie zosta³ kowalem, poniewa¿ kocha³ szukaæ, czy znajdowaæ przedmioty nie zosta³ górnikiem, oczywi¶cie by³ to pewien typ poszukiwania przedmiotów, lecz nie by³o w tym ¿adnych emocji i z góry wiedziano co siê znajdzie,a on kocha³ ryzyko wiêc zosta³ poszukiwaczem przygód, ze wzglêdu na emocje, bogactwo, a co za tym sz³o...???M³ode piêkne krasnoludki!!!!
I tak zosta³ Bounty Hunterem....
W Lineage2 gram od 2 lat, wiêc trochê siê na tej grze znam
Z gry dobrze znam siê z Div± mam nadziejê ¿e za mnie porêczy co nie Diva??? xD
Oraz jestem bardzo wydajny i sam sobie daje rade bez klanu...wczoraj wyszed³em z SzalonychSzukaczy bo to by³ klan secondów, nikt tam nie gra³...0 sk³adek i wogóle jedyna regu³a to : "Róbta co chceta" a to najgorsze co mo¿e byæ w klanie musi byæ dysciplina
kara mi mja w ¶rodê popo³udniu
mam nadzieje ¿e pozytywnie rozpatrzycie moje podanie
Xardus - Sob Gru 09, 2006 3:15 pm
hmm chyba bardziej do OB niz do MG?
Turendall - Sob Gru 09, 2006 3:19 pm
Niby czemu do OB ? Skoro chce do MG to niech tam idzie.
Danthor - Sob Gru 09, 2006 3:31 pm
No no, Gohun nie bêdzie zadowolony niech bêdzie ZA
Xardus - Sob Gru 09, 2006 3:39 pm
czemu do OB? hmm zastanowmy sie ile kraskow jest w Kg w MG i BD....
Gohul - Sob Gru 09, 2006 4:19 pm
Do MG poniewa¿ jest tu Diva...oraz wszyscy krasie id± do OB a ja lubiê siê wy³amywaæ
no i macie fajn± nazwê i znaczek <joke>
a poza tym do OB tak naprawdê du¿o ³atwiej jest siê dostaæ ni¿ do MG no chyba ¿e siê mylê
Sahrim - Sob Gru 09, 2006 4:38 pm
A niech bêdzie ZA
Gohul - Sob Gru 09, 2006 7:48 pm
to mam rozumieæ, ¿e zosta³em przyjêty?????czy jeszcze wiêcej osób ma siê wypowiedzieæ????
jak tak to do kogo mam siê zg³osiæ w ¶rodê popo³udniu jak mi kara minie
Gohun - Sob Gru 09, 2006 7:51 pm
No nieeeee, co ja widze
Xardus - Sob Gru 09, 2006 7:51 pm
to se ne da pane netoperek...
a tak powaznie do srody dostaniesz ostateczna odpowiedz... i jak dobrze poszukasz na farum bedziesz wiedzial kto moze przyjac...
Gohul - Sob Gru 09, 2006 8:08 pm
Gohun by³em pierwszy ja t± postaæ zrobi³em w listopadzie zesz³ego roku wiêc jak by co to ty zgapi³e¶ a nie ja xD
Xorlarrin - Nie Gru 10, 2006 3:25 am
Gohul napisał/a: | a poza tym do OB tak naprawdê du¿o ³atwiej jest siê dostaæ ni¿ do MG no chyba ¿e siê mylê |
Owszem,
Mylisz sie.
Sch3nzee - Nie Gru 10, 2006 11:32 am
Za - tym bardziej ze mialem okazje spotkac pana krasnala hrhr
QNIO - Nie Gru 10, 2006 11:46 am
Stanowcze PRZECIW
uuu a moze jakies uzasadnienie? - Xorlarrin
Athallus - Nie Gru 10, 2006 2:26 pm
Do OB nie bierzemy byle kogo!!!!
Gohul - Nie Gru 10, 2006 2:29 pm
spoookojnie nie o to mi chodzi³o
Poprostu jako krasnolud chyba ³atwiej do OB by mi by³o siê dostaæ ni¿ do was??
Athallus - Nie Gru 10, 2006 2:36 pm
oho widze zes z gdanska, ja tam teraz studiuje. Sprawdze jak sie sprawujesz w piciu jako krasnolud, kilka Winek \m/ i bede wszystko wiedzial
Gohul - Nie Gru 10, 2006 7:24 pm
jak na piwko to zawsze i wszêdzie xD
PS.w akademiku mieszkasz???
bo ja mieszkam zaraz obok jednego
Athallus - Nie Gru 10, 2006 8:45 pm
taaa
Akademik
Tylko te z PG
Gohul - Nie Gru 10, 2006 10:32 pm
taki du¿y bia³y wie¿owiec?????
Scottie - Pon Gru 11, 2006 9:42 am
ZA
Zanthara - Pon Gru 11, 2006 10:33 am
Gohul napisał/a: | no i macie fajn± nazwê i znaczek |
Za XD
LiNeerlay - Pon Gru 11, 2006 12:12 pm
ZA ^^
Yavtin - Pon Gru 11, 2006 12:58 pm
Edycja :
Po przeczyytaniu twojej wypowiedzi jakies 3 posty nizej jestem PRZECIW
Dostales moje poparcie bez wiekszego entuzjazmu tylko dlatego ze chciales wylamac i zamiast isc do bobrow chciales do nas, ale .... zreszta co ja bede ci sie tlumaczyl....
MaaDmaN - Pon Gru 11, 2006 6:05 pm
Za ;]
Torres - Pon Gru 11, 2006 6:09 pm
I tak to nic nie zmieni: Przeciw.
Powod? Historia na zenujacym poziomie.
Dodatkowo widze pewna sprzecznosc. Szukasz dyscypliny postacia, z ktorej historii wynika, ze jest bardzo niezdyscyplinowana?
Gohul - Pon Gru 11, 2006 6:20 pm
ekhm
Ja bêdê niezdyscyplinowany...ale chodzi mi o dyscyplinê w sensie, ¿e jak lider mówi idziemy na RB to wszyscy siê stawiaj± co do jednego...albo pe³na kordynacja na cs
A w czasie zwyk³ego koxania to ja sobie mogê robiæ co chce, i gadaæ co chce(no mo¿e nie wszystko co chce )
A historie to jak pisa³em to w czasie roboty wymy¶la³em ci±g dalszy^^ wiêc cudów nie wymagaj.O co chodzi z t± histori± co jak bym napisa³ super historie to by¶ siê zgodzi³????
80% z ludzi który pisz± tutaj podania te opowie¶ci robi± na odwal tak ¿eby by³o ¿eby siê nikt nie przywala³.
Skoro oceniasz cz³owieka po tym jak± napisa³ historiê to PoZdRaWiam cie(wszystkich polaków xD)
Bez urazy
Namarius - Pon Gru 11, 2006 6:44 pm
Torresowi chodzi pewnie o wyobraznie bo ¿eby napisac niez³e opowiadania trzeba ja mieæ.No i zebty graæ w ta grê te¿
PS:Moje nieby³o chyba lepsze:P
Torres - Pon Gru 11, 2006 7:01 pm
Tak, jakbys napisal super historie to bym sie zgodzil. Ale nie jest tez tak, ze jak slaba historia to skreslam. Patrze na przyklad na ogolny imidz podania. Spojrz na to sprezentowane przez Voghtrina. Historia slaba, ale podanie naprawde ladne.
Wrazenie, jakie zrobil jest bardzo pozytywne.
P.S. No i wlasnie wykazales to, co powiedzialem. To w koncu jestes (czy tez Twoja postac) zdyscyplinowany czy nie?
Gohul - Pon Gru 11, 2006 7:33 pm
Napisa³e¶ tam ¿e dobrze ¿e by³ w hordzie hrhrhr
Tak siê sk³ada ¿e gra³em na Ancient Legionie i troszeczke by³em po przeciwnej stronie
tzn.la³em horde hehe
Jak trzeba jestem zdyscyplinowany...ale jak nie trzeba to......czasami bêdzie wam za mnie wstyd^^<joke>
[ Dodano: Pon Gru 11, 2006 7:36 pm ]
A tak wogóle to mam na imiê Mateusz liczê ju¿ sobie 16 wiosen, uczê siê w 1 klasie LO(klasa prawnicza xD fajnie brzmi nie?? )
w L2 siedzê minimum 2h dziennie
hmmm lubiê historie,modelarstwo, i dziewczyny<oczko>
Teraz dobrze???
Xardus - Pon Gru 11, 2006 8:43 pm
hmm... jak bedzie nam wstyd - ubijemy cie...
proste?
malo to ludzi z sojuszu zginelo z rak liderow?
a poza tym ja mam specyficzna poczucie humoru... i bede widziala co sie z toba dzieje... hrhrhr
i jesli.... <urywa zdanie>
fota
Roghar - Pon Gru 11, 2006 8:54 pm
przeciw. bo tak
Gohul - Pon Gru 11, 2006 10:13 pm
Xardus mam wra¿enie ¿e siê polubimy
Torres - Pon Gru 11, 2006 11:32 pm
Horda to taki klan stary z Allseronu. Ty mowisz o WoWie, prawda?
Xardus - Wto Gru 12, 2006 12:49 am
sie okaze....
Undeliar - Wto Gru 12, 2006 1:39 am
On mówi o Ancient Legion, tym syfkowym L2j na który siê Horda przenios³a.
Witch Elf - Wto Gru 12, 2006 9:43 am
Mi sie wydawalo, ze dyscyplina to tu podstawa.Zawsze to mi sie podobalo w KG, dlatego tluczone sa raidy nie w 100 ale powiedzmy zaskakujaco mala liczba mieczy/magow.
Nie chodzi tu o uniformizacje, wiadomo kazdy jest inny, ma swoja koncepcje postaci, co innego go smieszy co innego wkurza ale nie wyobrazam sobie sytuacji jak przy oblezeniach zamkow kiedy dowodcy dra sie na krzyku 15 razy bo kretyni zamiast sie cofac na rozkaz bija dalej. To juz nie byloby dla mnie KG.
Trudno mi w sumie okreslic swoje stanowisko..;/ Niby ci zalezy, ale poczucie humoru mi zupelnie nie podchodzi. Plusem jest to, ze mimo wieku nie wygladasz mi na malego onaniste sliniacego sie do paru pixeli na krzyz:p
hmm co do AL, chyba obily mi sie o uszy malo pochlebne opinie na ten temat, ale moze sie myle. Ja sie wstrzymuje, pewnie i tak to Diva bedzie mial decydujacy glos skoro go znasz...
Gohul - Wto Gru 12, 2006 2:50 pm
no na CS RB bitki itd pe³na kordynacja, pos³uszeñstwo i tak dalej, miêdzy innymi dlatego chcia³bym przy³±czyæ siê do was bo u was nie ma ¿e tak to nazwê "dzieci neostrady", nie jeste¶cie jakim¶ ogromnym sojuszem nie jest was du¿o w porównaniu do waszych przeciwników a i tak ich lejecie i to mi siê podoba
No ale po to gram krasnalem ¿eby sobie beke pokrêciæ trzeba odgrywaæ postaæ co nie??
[ Dodano: Wto Gru 12, 2006 2:59 pm ]
Ancient Legion to jest serweer na którym gra³o pe³no ludzi z Allseronu w tym Horda tam siê przenios³a...Arranis, Veritius, Adriks itd
LotU - Wto Gru 12, 2006 3:35 pm
przyjmijcie go, jak bedzie sprawial problemy lub wywolywal niepotrzebne bitki to dostanie szybkiego vortexa porz±dek musi byæ!
ZA
Xardus - Wto Gru 12, 2006 4:43 pm
biorac pod uwage jego krag i twoj vortex.... nic z niego nie zostanie...
Gohul - Wto Gru 12, 2006 5:57 pm
dobra dobra dobra pnê siê w górê ju¿ prawie 43 kr±g
Torres - Wto Gru 12, 2006 6:26 pm
Dlatego pytalem. Nie bylem piewien i sie potknalem.
Gohul - Wto Gru 12, 2006 10:03 pm
Arranis, Veritius, Adriks itd[/quote] oni oczywi¶cie z Hordy nie s±
[ Dodano: Wto Gru 12, 2006 10:04 pm ]
42 odpowiedzi ale ten mój post jest popularny
Athallus - Wto Gru 12, 2006 11:00 pm
raczej nie... nic nadzwyczajnego... post sobie nabijamy po chamsku
Xardus - Sro Gru 13, 2006 3:59 pm
hyh.. w sumie kazda metoda dobra...
|
|