|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - podanie o cz³onkostwo do Karan Gurth
Reven - Wto Lut 20, 2007 4:51 pm Temat postu: podanie o cz³onkostwo do Karan Gurth Vendui chce sie do was do³±czyæ do Karan Gurth z dwóch powodów:1 szukam klanu dobrze zorganizowanego tzn gdzie lider ma g³owe na karku i frekfencja jest odpowiednia.2. mam do¶æ obecnego klanu w którym sie nic nie dzieje, nawet nie ma z kim zapolowaæ alo tytana ubiæ:( A ja szukam dobrych kompanów.jestem w ¶wiecie allseron po 3-4h dziennie i szybko sie rozwijam. we mam 20lat. nie zadaje pytañ (no chyba ¿e o gre chodzi)tylko wykonuje rozkazy znam kilku ludzi ze ¶wiata i uwa¿aj± ¿e jestem honorowy nawet za bardzo:) mam 52,9kr±g rycerk± shilen to jest moje jedyne wcielenie. hmm to chyba wszystko mam nadzieje ¿e stane sie czêsciom tego potê¿nego klanu
Lee - Wto Lut 20, 2007 5:01 pm
Przeczytaj kilka tematów w dziale "archiwum podañ sojuszu" i zobacz, jak powinno wygl±daæ Twoje podanie, by spe³niaæ warunki estetyczne i przekazywaæ potrzebne informacje.
oO - Wto Lut 20, 2007 5:03 pm
Przeciw..
Turendall - Wto Lut 20, 2007 5:05 pm
Slabe podanie, rycerzy Shillien w klanie mamy juz kilku, wiec Przeciw.
Silea - Wto Lut 20, 2007 5:16 pm
I tlumacz tu mlodemu jak napisac podanie. Reven mowialm popatrz jak sie pisze podania ::oczko:: I postaraj sie lepiej.
Weriond - Wto Lut 20, 2007 6:15 pm
No narazie to NIEbardzo mi to wygl±da.
Arvaell - Wto Lut 20, 2007 6:58 pm
Przeciw. Jakosc podania mowi sama za siebie.
Y - Wto Lut 20, 2007 8:07 pm
napisz lepsze podanie i sie pomysli
zamykam.
|
|