Karan Gurth
Forum

Rekrutacja - Metron-podanie

Metron - Sro Wrz 19, 2007 7:59 pm
Temat postu: Metron-podanie
Witam...
Mój nick to Metron na Allseronie gram ju¿ 3 lata, moje poprzednie klany to : Phoenix (dawnooo temu), Breterstwo Krwii, Anima D., KT, Alsophis.
Moja profesja to Bh 75 krêgu i nekromanta 69 na nastêpnego suba planuje zrobiæ destro...
Od klanu oczekujê fajnych akcji pvp, mi³ej atmosfery na @ i ogólnie ciekawie spêdzanego czasu w l2 :)
Wniosê co wniosê, ale wiêcej wyniosê (humor xD), trochê pomogê w pvp :P
Mam nadziejê ¿e pozytywnie rozpatrzycie moje podanie...
Pozdrawiam Metka ;)

Turendall - Sro Wrz 19, 2007 8:05 pm

Hue Hue Metron. Pamietam jak poznalismy sie na 3x gdy gralem jeszcze BH :smile: .
Kodurn - Sro Wrz 19, 2007 8:24 pm

Z³y Dziad mówi: ZA.

pzdr.

PS.Metron ===>KG

Murdock - Sro Wrz 19, 2007 8:35 pm

inni Cie znaja... ja nie.

Przeciw

Zielony Beret - Sro Wrz 19, 2007 9:09 pm

to ¿e masz na suba nekro i tylko pvp Ci w g³owie nie znaczy ¿e nie musisz siê przy³o¿yæ do podania i od razu Ciê przyjmiemy

stanowcze PRZECIW

Aeranthir - Sro Wrz 19, 2007 10:46 pm

,,co wniose to wniose,wiecej wyniose"
ZA!

Drirch - Sro Wrz 19, 2007 11:07 pm

Za.

Bo bi³ Kariki z CDL :grin:

MeowMeow - Czw Wrz 20, 2007 12:30 am

Kraaaasiek! ;3

zabiles mnie wiesniaku mobem;_;
ZA

Xardus - Czw Wrz 20, 2007 8:29 am

metron hrhrhr.... kopa lat.. pozdr

za

Asti - Czw Wrz 20, 2007 8:51 am

Met... znam Cie ale inni chyba nie ... Zdjecie z komnaty rozwieje watpliwosci......albo je poglebi
Selius - Czw Wrz 20, 2007 9:10 am

ZA!!

Ale bedziesz musial pamiêtaæ, kto tu byl pierwszy. Wiesz jak to jest. Dwa Spoile na jednego mobka to o twój za du¿o:D

DarthAndrew - Czw Wrz 20, 2007 9:16 am

Kiedy¶ wynik³± z z Tob± (o ile siê nie mylê, je¶l to nie Ty to sorry) nieciekawa kwestia na jakim¶ rb i dlatego

PRZECIW

Weriond - Czw Wrz 20, 2007 9:40 am

Takie podanie to mo¿na sobie w dupê wsadziæ.

PRZECIW.

QNIO - Czw Wrz 20, 2007 11:37 am

Jak wy¿ej
Erona - Czw Wrz 20, 2007 11:50 am

No wkoncu zlozyles podanie ale raczej sie nie przylozyles;P ale dlatego ze cie znam jestem ZA
Metron - Czw Wrz 20, 2007 12:03 pm

Turendall nom stare dobre czasy hrhr pamietam jak sie podniecalem ze dostales yakse i composite czy full plate :P
No podanie jak podanie chyba ze Wam chodzi o napisanie opowiadania...

Kodurn - Czw Wrz 20, 2007 1:31 pm

Celem przypomnienia.

Cytat:
To moja osobista inicjatywa chcê tu zamie¶ciæ propozycje napisania podania do naszego klanu by mia³a to co chcieliby¶my mniej wiêcej wiedzieæ o tym kogo przyjmujemy.

- nick [najlepiej ircowy]:

- co¶ o sobie:

- co¶ o swojej postaci: klasa [najlepiej pe³nym zdaniem bo s± ro¿ne t³umaczenia], planowana profesja, krótka historia [ot taki dodatek sk±d sie wzi±³em itp],

- motywacja wst±pienia do naszego sojuszu:

- czego oczekujesz:

- co mo¿esz sam wnie¶æ:

ostatnie 2 kwestie tycza sie nie tyle rzeczy materialnych co duchowych, jeden pragnie wzi±æ udzia³ w walce, inny pragnie ochrony i wspó³pracy, jeszcze kto¶ mo¿e zemsty której sam nie jest w stanie wykonaæ.

Zauwa¿cie i¿ nie poda³em nigdzie poziomu gdy¿ nie jest on tak znacz±cy jak klimat naszej postaci.

/klauzula by Ithelios

Miejsce historii postaci powinna zastapic krótka i zwiêz³a charakterystyka jej osobowo¶ci oraz ¶wiatopogl±du. KG nie jest kó³kiem literackim, wiec je¿eli tylko odpowiada Ci ¿ycie wg. kultywowanych od wieków tradycji oraz wy¿ej wspomnianych zasad oraz nie okazujesz oznak bezmy¶lnego fanatyzmu na rzecz ¿o³nierskiej dyscypliny z rado¶ci± powitamy Ciê w swoich szeregach.

pzdr.

PS. proponowa³bym trochê rozwin±æ to podanie.

podtrzymujê ZA.

Metron - Czw Wrz 20, 2007 1:38 pm

A wiêc, ma³e info z rla. Nazywam siê Sylwek mam 16 lat interesujê siê wêdkarstwem, pi³k± no¿n± hm co wiêcej lubie spêdzaæ czas ze znajomymi w klubach, kocham chodziæ do szko³y (xD xD xD joke), brak na³ogów :P
Arvaell - Czw Wrz 20, 2007 1:46 pm

Przeciw.
Z takim podaniem to Cie nawet ****** nie przyjmie, a co dopiero KG :P

Randor - Czw Wrz 20, 2007 2:50 pm

ZA bo by³ w KT.
Asti - Czw Wrz 20, 2007 3:42 pm

SCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN~!!!
Amiridaru - Czw Wrz 20, 2007 3:49 pm

Przeciw.....
Nedylyne - Czw Wrz 20, 2007 6:03 pm

ZA bo go troszku pozna³am,

i nie mam potem sobie nic do zarzucenia jak narzekam na ma³± frekwencje, w koñcu by³am za, nie? ;)

vog - Czw Wrz 20, 2007 7:21 pm

PRZECIW
Jay - Pią Wrz 21, 2007 12:13 am

przeciw
Aeranthir - Pią Wrz 21, 2007 12:36 am

Oczywiscie chcemy screen z komnaty,bez edycji .
Rymar - Pią Wrz 21, 2007 7:41 am

Metron zrobil takie podanie jakie zrobil bo wie ze jest znany i lubiany:P (wogule po co wam te screeny z komnaty nie wiem co to wnosi jeszcze przy podaniu osoby znanej wielu ludzia z sojuszu)

ZA

QNIO - Pią Wrz 21, 2007 9:40 am

¯eby tradycji sta³o sie zado¶æ :P
Asti - Pią Wrz 21, 2007 12:18 pm

Scren po to zebys dowiedzial sie to co ja wiem....
Aeranthir - Pią Wrz 21, 2007 2:16 pm

Zeby nikt go nie oskar¿y³,ze na koncie jest jeszcze jedna postaæ w Rengou...
Metron - Pią Wrz 21, 2007 2:56 pm

Powiem szczerze na koncie jest elf ktory jest w MM i jest to postac mojego brata... ale staramy sie o rozdzielenie konta i wkleje screena jak juz to nastapi... chyba ze chcecie popodziwiac ylfa...
Weriond - Pią Wrz 21, 2007 3:03 pm

Metron napisał/a:
Powiem szczerze na koncie jest elf ktory jest w MM i jest to postac mojego brata...
Jak dla mnie ten czynnik zupe³nie Ciê dyskwalifikuje.
Drirch - Pią Wrz 21, 2007 3:08 pm

j/w

Przeciw.

Aeranthir - Pią Wrz 21, 2007 3:24 pm

1.
Po pierwsze wcze¶niej siê do tego nie przyzna³e¶.
2.
Masz na koncie char z Rengou.
3.
Masz brata z Rengou na jednym kompie (ju¿ samo to jest niewygodne,wszelkie autouzupelnianie hase³ w forach itp)
4.
K³amiesz.
Nie mo¿ecie sie staraæ o rozdzielenie konta,poniewa¿ to co robisz jest niezgodne z regulaminem i za to jest ban.
A ju¿ widze jak Twój brat robi reroll na nowym koncie.

Przeciw

Turendall - Pią Wrz 21, 2007 4:17 pm

A tym elfem jest Dragot, prawda ? Pozdro :wink: .
Arrond - Pią Wrz 21, 2007 5:12 pm

PRZECIW
Asti - Pią Wrz 21, 2007 5:31 pm

I co myslisz ze Ci przeniosa postac na 2 konto ? HAHAH ja prawie za takie cos bana dostalem a to bylo z 2 lata temu
Rerio - Pią Wrz 21, 2007 5:34 pm

PRZECIW :!: :!:
Metron - Pią Wrz 21, 2007 5:40 pm

Dobra zamknijcie ten temat... przykro mi tylko dlatego ze myslicie ze przyszedlem szpiegowac... albo ze moj brat bedzie wszystko robil zeby sie dowiedziec co KG planuje... za bardzo sie angazujecie w ta gre bo co by to nie bylo to to jest gra i nie bierze sie tego jakos specjalnie na powaznie... Zycze wam powodzenia i mam nadzieje ze kiedys mi dacie druga szanse... Pisalem do Kenjiro juz w sprawie konta a on skierowal nas do Eliota i zobaczymy co z tego bedzie... bo jak widac majac wspolne konto z bratem utrudnia troche gre i mam nadzieje ze Eliot to zrozumie i nie zbanuje mnie...
Nothus - Pią Wrz 21, 2007 7:21 pm

Co do rekrutacji jestem przeciw.

Co do kwestii Eliota i konta z którego korzystaj± 2 osoby. Wielkim bêdzie moje zdziwienie, je¶li pu¶ci p³azem tak powa¿ne z³amanie regulaminu. Nie ¿ycz Ci ¼le, tylko przewidujê co mo¿e zrobiæ Eliot... A mo¿e kazaæ skasowaæ jedn± z postaci...

Perrea - Pią Wrz 21, 2007 7:27 pm

No kasacja jednej postaci to by³oby ³agodne...Niestety obawiam siê,¿e konto zostanie zbanowane "Przekazanie has³a/dostêp osób 3 do konta"
MeowMeow - Pią Wrz 21, 2007 8:00 pm

Oho, znawcy regulaminu siê znalezli którzy nigdy go nie z³amali.

Powodzenia Metru¶.

Nothus - Pią Wrz 21, 2007 8:40 pm

Czy jestem znawc± nie s±dzê. Wysuwam tylko przypuszczenia; chyba znamy LJta...
Metron - Pią Wrz 21, 2007 8:57 pm

Skoro mamy z bratem 1 kompa w domu to nie byly nam potrzebne 2 konta. Ale teraz kiedy juz nie daleko do walk o hero i kiedy on w Rangou a ja chcialem do KG to sa potrzebne 2.
Aeranthir - Pią Wrz 21, 2007 9:38 pm

Metron.
Zawsze s± potrzebne dwa konta i wielokrotnie o tym mówili.
Rozdzielcie postacie,napisz podanie jeszcze raz.
Bo osobiscie co wniose to wniose wiecej wyniose mi sie spodobalo,ale z Rengou na koncie+takie podnaie+brak informacjii o tym od razu..nie da rady.

Diva - Pią Wrz 21, 2007 10:17 pm

chcesz siê dostaæ to napisz lepsze podanie, to gdzie masz postaæ 'brata' nie ma dla mnie za bardzo znaczenia. Z podzia³em konta mo¿e byæ problem, w UT skoñczy³o siê to prawie banem. No ale có¿, jak wiatr zawieje taka bêdzie pewnie ich decyzja.
Metron - Sob Wrz 22, 2007 7:34 am

Ale jakie inne powody moga miec ludzie zeby przenies postac?
Tony - Sob Wrz 22, 2007 8:36 am

moze niech twoj brat wysle podanie o konto i gdy juz bedzie to wtedy poproscie o przeniesienie postaci na inne konto a nie "rozdzielenie" konta z jednego na dwa, moze wtedy beda bardziej mili ;]
Savor - Sob Wrz 22, 2007 4:20 pm

ZA
Nelchael - Nie Wrz 23, 2007 3:22 am

Srednio mi sie to podoba z powodow ktore wymienil chociazby Aer. A juz na pewno nie w przypadku jednego konta.

Przeciw

Erona - Nie Wrz 23, 2007 10:30 am

Ehh Metron Powodzenia
Michio - Nie Wrz 23, 2007 11:49 am

znam Cie z widzenia i paru polowan, lecz osobiscie nie znam Cie, ale za byly klan ktory mial renome u mnie jestem ZAAAAAAAAA.
PS: zrob cos z tym wspolnym kontem :)

Myrusha - Wto Wrz 25, 2007 10:10 am

Gracz pisze podanie o przyjêcie na Allseron po to, ¿eby udowodniæ GM ¿e reprezentuje pewien poziom intelektualny i rozumie regulamin serwera. W przypadku Twojego konta kto siê wykaza³, Ty czy brat? Jak dla mnie ¿aden z was nie zrozumia³ regulaminu serwera. :???:

Ciê¿ko mi te¿ sobie wyobraziæ dwóch braci siedz±cych przed jednym ekranem, maj±cych postaci we wrogich sojuszach i dochowuj±cych tajemnic ka¿dego z nich. Czy mo¿e jak jeden bêdzie graæ, to drugi wyjdzie z pokoju i nie bêd± rozmawiaæ na te tematy ze sob±? :lol:

PRZECIW

DarthAndrew - Wto Wrz 25, 2007 11:12 am

Metron napisał/a:
Dobra zamknijcie ten temat...

Nie wiem czemu siê tu jeszcze wpisuj± ludzie, skoro sam kandydat okre¶li³ swoje stanowisko.

Pozdrawiam

Metron - Wto Wrz 25, 2007 1:50 pm

Ej je¿eli wy my¶licie ze za wszelka cene ktorys z nas chce sie dowiedziec o jakis tajemnicach itp to gratuluje inteligencji. Sorry ale nie jestem az tak bardzo uzalezniony zeby gadac w domu o lineage... jezeli wy z rodzenstwem rozmawiacie o l2 to radze skonsultowac sie ze specjalista od uzaleznien...
Lorath - Wto Wrz 25, 2007 2:02 pm

mysle ze to koniec podania dajcie spokoj zamiast ublizac jeden drugiemu i oceniac czyjes zdrowie psychiczne
Sevor1 - Wto Wrz 25, 2007 2:21 pm

ZA :wink:
Aeranthir - Wto Wrz 25, 2007 2:30 pm

Tak,ja gadam z kumplami o l2,bo w zyciu mamy wiele tematów do rozmow,a to jeden z nich.
Amiridaru - Wto Wrz 25, 2007 4:24 pm

Tak gadam z bratem o l2 i co zz tego?
Diva - Czw Wrz 27, 2007 4:00 pm

-> KG na okres próbny, jedna wpadka -> out