|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - Harbona-rekrutacja
Harbona - Sro Wrz 26, 2007 7:37 pm Temat postu: Harbona-rekrutacja Witam,
Co do postaci:
Jest to Dark Avenger na 52. Posiada juz sprzet B enchantowany na +4. Warto zaznaczyæ, ¿e jestem niezale¿ny finansowo. Postaæ nastawiona jest defensywnie, typowo na grê zespo³ow±, raczej przeciw RB. Nie mam do¶wiadczenia w PvP. Liczê jednak, ¿e Wy mi jako¶ doradzicie. Wyposa¿ona jest w build do kondycji (+5 razem).
Co sprawilo, ¿e chcê przy³±czyæ siê do Karan Gurth:
Z pocz±tku planowa³em z kompanem rozwin±æ w³asny klan, lecz z czasem doszli¶my do wniosku, ¿e lepiej jest skorzystaæ z istniej±cych ju¼ hierarchii i w³±czyæ siê w nie. Czê¶ciowo by³o to spowodowane niezadowoleniem z rozrzedzenia polityki w Aden-zbyt du¿a ilo¶æ ma³ych klanów. Bêd±c konsekwentnym pragnê przy³±czyæ siê do jednego z du¿ych graczy. Przy okazji irytowa³a mnie my¶l, ¿e jeszcze d³ugo bêdê musia³ czekaæ by zmierzyæ siê z Duchami, za którymi nie przepadam, maj±c przy tym szanse na zwyciêstwo. Szukam te¿ gildii, w której hierarchia, to podstawa, gdy¿ wykonywanie rozkazów jest dla mnie sam± przyjemno¶ci±. Nie interesuje mnie raczej siedzenie przy pocie, lecz czynny udzia³ w mam nadziejê czêstych konfliktach z innymi klanami.
Co do mojej roli w klanie:
Wydaje mi siê, ¿e nie muszê siê rozpisywaæ. W tym momencie nadaje siê tylko do tankowania, do¶æ efektywnego jednak, jak na swój kr±g.
Co do czasu, który mogê po¶wiêciæ na L2:
Trudno powiedzieæ. W³a¶nie zaczynam studia i nie wiem, na ile pozwoli mi rozk³ad. Co nie zmienia faktu, ¿e woln± chwilê spêdzê w grze.
Nie wiem, co jeszcze chcecie wiedziec. Po prostu pytajcie.
Drirch - Sro Wrz 26, 2007 7:45 pm
Na 52 to sobie nie potankujesz raczej. Bo nie bêdzie mia³ kto u nas takiego RB zbiæ
Rzeczowe podanie, za.
Tony - Sro Wrz 26, 2007 7:47 pm
Klamiesz! Ja wiem czmu chcesz do KG!
->>>> http://forum.allseron.com/showthread.php?t=8054
Za ^^
Harbona - Sro Wrz 26, 2007 7:50 pm
Rzeczywi¶cie o tym nie wspomnia³em dos³ownie, ale po¶rednio. Tylko w du¿ym, zorganizowanym klanie mogê wybraæ siê na tak± wyprawê i czerpaæ przy tym przyjemno¶æ, zamiast wydzieraæ siê na wszystkich dooko³a co maj± robiæ i na koñcu straciæ 3 krêgi. Ale to chyba nie grzech .
Aeranthir - Sro Wrz 26, 2007 7:54 pm
Za.
Harbona to imie dla kobiet,zrob cos z tym..
Jay - Sro Wrz 26, 2007 8:30 pm
Przeciw.
Murdock - Sro Wrz 26, 2007 8:43 pm
nie bede sie smial z twojego imienia , bo sam nie mialem lepszego
ale wypadaloby zmienic
emm.... ZA
Amiridaru - Sro Wrz 26, 2007 8:51 pm
Przeciw , dopiero czytalem jego temat na forum allka
Nantel - Sro Wrz 26, 2007 9:02 pm
Przeciw, bo ³eb mnie boli.
Harbona - Sro Wrz 26, 2007 9:10 pm
Co do tego postu z Allka, to nie widzê zale¿no¶ci miêdzy byciem przeciw, a tre¶ci± postów tam zamieszczonych. Oczywi¶ci decyzje rozumiem i nie bêdê siê próbowa³ odwo³ywaæ.
DarthAndrew - Sro Wrz 26, 2007 9:35 pm
Eee, marudz± bo ¶rodek tygodnia i dawno spici nie byli
Wrzuæ screena z komnaty z dopisaniem jakie lvle maj± inne postacie i czy s± w innych klanach i bêdê ZA
Harbona - Sro Wrz 26, 2007 9:36 pm
Ja widzê, ¿e moje podanie jest na tyle bezp³ciowe, ¿e nikomu siê odpowiadaæ nie chce .
Nothus - Sro Wrz 26, 2007 9:42 pm
ZA, bo DA
Xorlarrin - Sro Wrz 26, 2007 9:44 pm
No coz, u nas build na con jest wielce niepopularny. Na wojnie moze i zbierzesz wiecej nukow niz inni, ale na koxie raczej bedziesz tylko kula u nogi.
Od kiedy grasz? Miales jakies wczesniejsze postacie? W jakich klanach? Znasz kogos z KG? Screen z ekranu logowania prosze i wtedy sie zastanowie
Harbona - Sro Wrz 26, 2007 9:51 pm
Nie znam nikogo z KG, mia³em kiedy¶ Shillien Knighta, ale ju¿ zapomnia³em jego imienia. Potem dla zarobku stworzy³em dwóch krasnali, ale s± raczej nieczynni. A gram od chyba dwóch lat. Mia³em rok przerwy przez internat. Tam dbali o to by¶my nie grali w online'owki.
Turendall - Sro Wrz 26, 2007 11:11 pm
Przeciw .
Kodurn - Czw Wrz 27, 2007 7:05 am
Z³y Dziad mówi: ja pierdole !!!!!!!
Spoko podanko pewnie by¶ siê nada³, lecz nale¿y przeanalizowaæ to co napisa³e¶:
chcesz wojny, wiec na jaki c*** zrobi³e¶ sobie DA ?? Na masówkach siê przydasz jak ka¿dy woj. Potyczki w których my bierzemy udzia³ to g³ownie partyzantka. Koksanie DA to masakra! Wszystko mi siê po<przeklina>³o.
Co do Astaweza ju¿ kilkukrotnie by³ w KG i moim zdaniem sam powinien wiedzieæ, ¿e do nas nie pasuje. Jak sam powiedzia³: " ...w KG panuje specyficzna atmosfera..." a ta atmosfera to umiejêtno¶æ radzenia sobie czasami samemu. KG jest za du¿ym cia³em ¿eby liderzy dbali o ka¿dego wiec samodzielno¶æ jest bardzo istotna.
Z³y Dziad mówi: ZA
pzdr.
Harbona - Czw Wrz 27, 2007 7:45 am
Gram DA, bo mi siê ta postaæ podoba³a i dalej podoba .
Kodurn - Czw Wrz 27, 2007 7:47 am
Dlatego te¿ da³em ZA.
pzdr.
Sijaa - Czw Wrz 27, 2007 7:57 am
DA wcale sie ciê¿ko nie koksa
Za
Drirch - Czw Wrz 27, 2007 9:08 am
Jak staæ kogo¶ na koks z kotkiem to nie
Turendall - Czw Wrz 27, 2007 1:12 pm
Xorek Ty glupku .
Harbona - Czw Wrz 27, 2007 1:48 pm
Mnie staæ na kox z kotkiem:P
Selius - Czw Wrz 27, 2007 2:45 pm
ZA
Nantel - Czw Wrz 27, 2007 3:18 pm
Rok bez L2...
Cz³owieku za tak± wytrwa³o¶æ bede ZA. No i ³eb mnie przesta³ boleæ
Zielony Beret - Czw Wrz 27, 2007 3:37 pm Temat postu: Re: Harbona-rekrutacja
Harbona napisał/a: | Witam,
...Nie mam do¶wiadczenia w PvP. Liczê jednak, ¿e Wy mi jako¶ doradzicie...
...Przy okazji irytowa³a mnie my¶l, ¿e jeszcze d³ugo bêdê musia³ czekaæ by zmierzyæ siê z Duchami, za którymi nie przepadam, maj±c przy tym szanse na zwyciêstwo... |
ja tutaj widzê totalny paradoks
a tak w ogóle to PRZECIW
Tony - Czw Wrz 27, 2007 3:50 pm
przeciw bo Krasnoludow nie krasnali...
Rerio - Czw Wrz 27, 2007 4:03 pm
Nie ma oczym mowic PRZECIW
Perrea - Czw Wrz 27, 2007 6:11 pm
Przeciw...
Nie przekona³e¶ mnie ani podaniem... Ani swoj± osob± w ¶wiecie Aden, gdyz nie mia³em okazji Ciê spotkaæ osobi¶cie...Tote¿ mogê Ciê oceniæ jedynie na podstawie podania...A jest s³±be i wrêcz nie na temat....A wiadomo co siê dostaje za podanie nie na temat ?Mo¿e niekoniecznie nie na temat, ale nawet nie zrealizowa³e¶ 30% z wymogów podanych w odpowiednim temacie dotyczacym pisania podañ.
St±d tez zapewne powy¿sze sprzeciwy...
Harbona - Czw Wrz 27, 2007 7:33 pm
S±dzi³em, ¿e schemat pisania podanie nie jest wi±¿±cy, skoro wiele innych podañ nie pod±¿a³o za nim. Co siê tyczy procentowego zrealizowania punktów z podpowiedzi o pisaniu podania, to jedyne, czego nie umie¶ci³em, to mój nick na IRC i historii postaci. Gram naturalnie, nie piszê sibie scenariusza na ca³y dzieñ zanim po³o¿ê rêkê na klawiaturze, a jaki jestem bêdziecie mieli okazjê siê przekonaæ, je¿eli zostanê przyjêty, bad¼ w innych okoliczno¶ciach. Gdy kogo¶ poznajesz chyba nie prosisz o jej/jego pisemny opis? Ca³a reszta jest spe³niona w wiêkszym lub mniejszym stopniu. Chcia³em by podanie by³o rzeczowe, wiêc taki by³o, jak niektórzy stwierdzili.
P.S. Nienawidzê siê t³umaczyæ, ale takie posty s± nieprzemy¶lane i ta wypowied¼ s³u¿y uspokojeniu mego ducha.
Harbona - Czw Wrz 27, 2007 7:35 pm
Przy okazji proszê niektórych o podawanie powodów sprzeciwu. To zawsze jaka¶ nauka dla mnie.
Xorlarrin - Czw Wrz 27, 2007 7:38 pm
bo dublujesz posty Turendall zaraz dam ci drugiego warna XD
Turendall - Czw Wrz 27, 2007 8:08 pm
Sprobuj tylko Ty winogrzmocie .
Ahrimad - Czw Wrz 27, 2007 8:27 pm
Harbona napisał/a: | Przy okazji proszê niektórych o podawanie powodów sprzeciwu. To zawsze jaka¶ nauka dla mnie. |
Przeciw, bo wolê, ¿eby wykoksaæ tych tanków co ju¿ s± w KG.
Harbona napisał/a: | Przy okazji irytowa³a mnie my¶l, ¿e jeszcze d³ugo bêdê musia³ czekaæ by zmierzyæ siê z Duchami, za którymi nie przepadam, maj±c przy tym szanse na zwyciêstwo. |
Taa.... na pewno zawojujesz ¶wiat maj±c Dark Avengera na 52 lvlu.
Turendall - Czw Wrz 27, 2007 8:34 pm
Jestes okrutny Xorek .
Harbona - Czw Wrz 27, 2007 8:37 pm
Ahrimad napisał/a: |
Taa.... na pewno zawojujesz ¶wiat maj±c Dark Avengera na 52 lvlu. |
Nie wiem, czemu s³u¿y ten komentarz.
Line - Czw Wrz 27, 2007 9:00 pm Temat postu: Re: Harbona-rekrutacja
Harbona napisał/a: | Przy okazji irytowa³a mnie my¶l, ¿e jeszcze d³ugo bêdê musia³ czekaæ by zmierzyæ siê z Duchami, za którymi nie przepadam, maj±c przy tym szanse na zwyciêstwo. |
Kurcze, czemu w wielu podaniach kandydaci biora sobie za atut nienawisc do Duszkow ... przeciez nie jestesmy chyba tacy straszni
Line
Ps Powodzenia pod Oren.
Nedylyne - Czw Wrz 27, 2007 9:18 pm
U nas tankiem nie ma lekko, ale je¶li chcesz spróbowaæ, a jest miejsce.. to czemu nie, ZA.
Tylko nie do KG, bo na polowanie z kiciusiem nie bêdzie Cie staæ
Harbona - Czw Wrz 27, 2007 9:23 pm
Dobra, ten post wzbudzi³ m± ciekawo¶æ. Co znaczy nie bêdzie mnie staæ? Czy w KG panuje, jaki¶ system ekonomiczny, który ma na celu ograbienie mnie z oszczêdno¶ci?
Tony - Czw Wrz 27, 2007 9:39 pm
Spisek! Podstep! Wszedzie! AaaaaaAaAaa!
DarthAndrew - Czw Wrz 27, 2007 10:22 pm
Bo to jest tak, ¿e jak wchodzisz do KG to oddajesz ca³y swój dorobek postaci o imieniu Biana...
Harbona - Czw Wrz 27, 2007 10:33 pm
Wybaczcie, ale po d³u¿szym namy¶le postanawiam zrezygnowaæ. Nie bêdê w stanie po¶wieciæ L2 du¿o czasu, a koxa nie mam w swojej naturze. Przepraszam za zamieszanie.
Xorlarrin - Czw Wrz 27, 2007 10:46 pm
ej DarthAndrew zartowal XD Nikt nie bedzie ci nic zabieral, ale od tego ile dasz bedzie zalezalo ile dostaniesz
Harbona - Czw Wrz 27, 2007 10:54 pm
Nie, nie! Ta decyzja nie ma z tym nic wspólnego, naprawde. NIe potraktowa³em tego serio. Powody opisa³em we wcze¶niejszym po¶cie. To ¿e podj±³em j± przy omawianiu tej kwestii, to zbieg okoliczno¶ci.
Selius - Czw Wrz 27, 2007 11:12 pm
Nowa metoda odrzucania podañ: Przestraszyæ ubiegaj±cego siê o przyjêcie:D:D:D
QNIO - Pią Wrz 28, 2007 7:21 am Temat postu: Re: Harbona-rekrutacja
Line napisał/a: |
Kurcze, czemu w wielu podaniach kandydaci biora sobie za atut nienawisc do Duszkow ... przeciez nie jestesmy chyba tacy straszni
|
To przez Soba Ci±gle sie pyta "Czy boicie sie Duchów"
PS. Ja lubie Duszki (jak mnie nie siekaj± po 3k za Vorta )
Co do osoby sk³adaj±cej podanie. Radze zmieniæ Imie postaci.. Bo HARBON.. to wiadomo co to by³o.. Dodanie literki "a" du¿o nie zmienia. Kto¶ sie do czepi i...
Sahrim - Pią Wrz 28, 2007 8:27 am
Imie mi cholernie nie pasuje ale moge byc ZA
Harbona - Pią Wrz 28, 2007 8:42 am
Nikt mnie nie s³ucha. Mo¿ecie zamkn±æ post, gdy¿ rezygnuje. Wybaczcie za zamieszanie.
Pozdrawiam
Selius - Pią Wrz 28, 2007 12:20 pm
Tak Ci sie tylko wydaje. Wszyscy s³uchaj±, ale od KG nie da sie odejsc, nawet jak sie w nim jeszcze nie jest <buahahahaha> <joke>
Randor - Pią Wrz 28, 2007 3:14 pm
Przeciw
Selius - Pią Wrz 28, 2007 4:12 pm
Randor czytaj posty zanim odpowiesz:) Przeciw czemu skoro zrezygnowa³?;]
Czyli Drirch (to byl chyba on) Cie przejzal. Ty na prawde robisz ctrl+c ctrl+v do kazego tematu z podaniem;]
Perrea - Pią Wrz 28, 2007 4:22 pm
Temat mia³ byc zamkniety ju¿ jaki¶ czas temu.. no nie ?
|
|