Karan Gurth
Forum

Rekrutacja - Ith

Ith - Czw Paź 25, 2007 11:46 pm
Temat postu: Ith
Vendui moje kruki, zwe sie Ith, Wrobel dla przyjaciol :wink: Jam jest mroczny kaplan jeszcze mroczniejszej Shilen zrodzony ze zwiazku elfow zwasnionych ras.

Pragniemiem Wrobla bylo dolaczenie do sojuszu Karan Gurth jeszcze czasu dawnego gdy stal po stronie reneith i nadziwic sie nie mogl doskonalosci i perfekcji dzialan wroga, ktory potrafil nie tylko byc 'wszedzie' ale takze pojawic sie by pomscic kazdego ktory zginal z reki Wrobla i druzyny. Jawnym juz wtedy bylo zepsucie i pustka jaka zional sojusz reneith (z wyjatkiem mrocznych najemnikow ktorych Wrobel wspomina bardzo pozytywnie) a dobro ktore mialo reneith prezentowac przypominalo raczej destruktywny chaos. Wrobel zawsze podziwial jednostki zla wywodzace sie z Karan Gurth, teraz pragnie zostac jedna z nich.

Czego Wrobel moze oczekiwac.. uczciwosci i szacunku przy zachowaniu porzadku i dyscypliny wewnatrz sojuszu.
Wniesc moze odrobine klimatu, oraz dobre slowo kaplana Shilen :wink: A takze postac zolnieza nie kwestionujacego rozkazow.

Slowem zakonczenia Wrobel pragnie dodac iz uznaje zlo jako czynnik zdolny przywrocic rownowage i normalnosc allseronu. Moc z Wami mroczne kruki!

Thorthas - Pią Paź 26, 2007 3:07 am

ja to bym by³ ZA tylko te zwracanie sie do nas z innej osoby :) nie moglo wygladac jakos inaczej np. Jestem Fajny mam ksywe Wrobel i wogole chce do KG kocham was uwielbiam ubustwiam a szczegolnie Spoconego oroka Thorthaska :D

PS:ZA mimo ze takie sobie
PS2: Komnata wrobelq tez chce widziec :)

Xorlarrin - Pią Paź 26, 2007 3:15 am

Heniek nie musiales se zakladac drugiego konta na forum :P

A na powaznie to daj komnate logowania, ktory masz lvl, gdzie wczesniej byles (dokladniej w jakich klanach), czemu juz nie kochasz reneithu, napisz cos o sobie w realu.

Ith napisał/a:
A takze postac zolnieza nie kwestionujacego rozkazow.

Zeby wszyscy tacy byli...

V - Pią Paź 26, 2007 6:43 am

ja nie mam nerwow czytac tego podania odpadlem po wstepie daj screen lvl cos o sobie z reala(jezli nie dales:P) gdzie byles wczesniej
Nothus - Pią Paź 26, 2007 7:26 am

moja stara u¿ywa polskich znaków; PRZECIW
Arvaell - Pią Paź 26, 2007 7:33 am

Przeciw, popraw troche to podanie, dorzuc screen`a, napisz gdzie byles to moze zmienie zdanie :)
MeowMeow - Pią Paź 26, 2007 9:12 am

A mnie sie podoba. Zda³ relacje jasno, teraz tylko reszta punkciów w podanki i ZA ;3
Bój siê kota ;P

Ayllass - Pią Paź 26, 2007 10:05 am

screen + wiêcej info póki co zno¶nie jeszcze nie jestem przeciw ...
Wstêpnie Za ..

Rerio - Pią Paź 26, 2007 10:38 am

Przeciw :shock:
Kodurn - Pią Paź 26, 2007 10:42 am

Szeryf Goddard mówi: PRZECIW.

pzdr.

Ith - Pią Paź 26, 2007 11:14 am

[img=http://img89.imagesh...0000kj9.th.jpg]

Brat Wrobla swego czasu byl liderem klanu nalezacego do reneith, zwali sie Delcorianie, wszystkie widoczne postacie poza sluga Shilen i kowalem podonego imienia nalezaly do niego.. nie gra od maja tego roku.

Cos o sobie w real.. no coz mam nadzieje ze nikomu nie przeszkadza moje uwielbienie klimatu, nie wymagam go od nikogo ale sam trzymam gdyz zakladam ze zmieniajac swiat nalezy zaczac od siebie, mam nadzieje ze osoba trzymajaca klimat nikogo nei razi :wink:

Klany do jakis nalezelalem.. no coz Mroczni Najemnicy to byl poczatek, ich wspominam bardzo dobrze. Potem moj brat ktorego postac widac na fotce tworzyl klan o nazwie Delcorianie, dolaczylem chociaz ciezko bylo mowic o wspolpracy bo co chwila zganiali mnie z kompa zeby brat-lider mogl usiasc i rozwiazac kolejny problem. Klan nie istnieje od maja, wraz z odejsciem mojego brata padl.
Potem mialem jeszcze krotki epizod w guntai chimaru, doszedlem tam pomimo razacej antyklimy i braku dyscypliny poniewaz 3/4 ludzi po rozpadzie klanu brata tam poszlo, tylko i wylacznie dlatego. Potem juz byla tylko pustka.. od czerwca do teraz.

Dlaczego juz nie kocham reneith? Z reneith podobali mi sie tylko mroczni najemnicy, ktorych jak wspomnialem bardoz szanuje. Reszta kojarzy mi sie zas z ludzmi ktorzy patrza na spolecznosc przez pryzmat wlasnego lvl i itemow. Do tego system prowadzenia wojen przez 'wielkie bitwy' a calkowite zignorowanie wybijanych jednostek sojuszniczych w katakumbach i mikroskopijne dzialania o podobnym charakterze ze strony reneith.

Co by tu dodac o sobie.. no coz urodzilem sie 3 maja 1989 roku jeszcze przed upadkiem komunizmu :cool: Mieszkam w Sosnowcu na slasku i uwielbiam filmy pokroju Independence Day oraz X-files.

Daker - Pią Paź 26, 2007 11:16 am

ja cie znam!! raidowalo sie kiedys w dionowie :razz: , ale dziwne to takie PRZECIW
Kodurn - Pią Paź 26, 2007 11:21 am

Szeryf Goddard mówi: ZA.

pzdr.

P.S. po namy¶le czemu nie.

Xardus - Pią Paź 26, 2007 11:49 am

bleee
3 szyszki!!!! SKANDAL!!! :evil:
ZADNEGO ORKA!!!! JESZCZE WIEKSZY SKANDAL!!! :evil: :evil: :evil: :sad: :???: :shock:

V - Pią Paź 26, 2007 12:34 pm

0.o w sosnowcy.....kumpel tam sie uczy w muzyku ...ja jestem z niedaleka blisko bedzina tzn wojkowice;] no jestem na ZA
Xorlarrin - Pią Paź 26, 2007 12:48 pm

Xardus a kogo to obchodzi...

ZA

Ayllass - Pią Paź 26, 2007 12:51 pm

ZA dokoxaj 6x to zostaniesz moim osobistym kaplanem (a jak inaczej to Przeciw :P )
Ith - Pią Paź 26, 2007 12:53 pm

Cytat:
ZA dokoxaj 6x to zostaniesz moim osobistym kaplanem (a jak inaczej to Przeciw :P )

*lapie za doom dagger i rusza na elpy*

Weriond - Pią Paź 26, 2007 2:24 pm

Nie jestem przekonany. Brat zna has³o do konta czy je zmieni³e¶? Nie my¶li o powrocie do grania (domy¶lam siê, ¿e ten jasny w avadonie to by³a jego postaæ )?
Randor - Pią Paź 26, 2007 2:45 pm

Przeciw
Ith - Pią Paź 26, 2007 3:20 pm

Cytat:
Brat zna has³o do konta czy je zmieni³e¶? Nie my¶li o powrocie do grania (domy¶lam siê, ¿e ten jasny w avadonie to by³a jego postaæ )?

Tak, to postac brata. Nie, nie mysli o powrocie do gry, zdaje sie ze nawet nie rozwiazal klanu na postaci. Chyba cos tam pogrywa w WoWa na RH ale tak to czeka na SWG Emu. Haslo w sumie moglbym zmienic jesli taka bedzie prosba zarzadu :wink: Ale moge zapewnic wszystkich czytajacych ze obecnie jestem jedynym uzytkownikiem konta.

Murdock - Pią Paź 26, 2007 6:25 pm

moze... za?
Xardus - Pią Paź 26, 2007 9:53 pm

mnie obchodzi xor i to wystarczy!
Xorlarrin - Pią Paź 26, 2007 10:19 pm

To milo ze cie obchodze, ale nie musisz sie tak o mnie martwic :P
Kaeen - Pią Paź 26, 2007 10:39 pm

Vakro ludzie wysilaj± siê i pisz± podania a ty mówisz ¿e nie masz nerwów do czytania. Piszesz ¿eby napisa³ co¶ o sobie, o ile nie pisa³?? eh... brak s³ów...
Za

Everard - Pią Paź 26, 2007 11:34 pm

Przeciw
Xardus - Sob Paź 27, 2007 5:39 am

Xorlarrin napisał/a:
To milo ze cie obchodze, ale nie musisz sie tak o mnie martwic
zawsze sie o wszystkich martwie... taka matka teresa :p
Perrea - Sob Paź 27, 2007 3:44 pm

Nie do kona...ale za..takie lekkie Za
No ale <klnie> 3 szyski w komnacie? zadnego orka? no ja Siê Xar nie dziwiê, toz to skandal XD

Voghtrin - Sob Paź 27, 2007 5:12 pm

PRZECIW

Co to za sztuka wymyslec imie dla postaci jakies oryginalne... Te postacie z prawie identyczna nazwa mnie dobily...

Sevor1 - Nie Paź 28, 2007 1:26 am

SE hmmm moze byc ZA :wink:
Ryden - Nie Paź 28, 2007 4:29 pm

ZA
MeowMeow - Nie Paź 28, 2007 5:08 pm

Xardus napisał/a:
Xorlarrin napisał/a:
To milo ze cie obchodze, ale nie musisz sie tak o mnie martwic
zawsze sie o wszystkich martwie... taka matka teresa :p

Xardu¶ s³onko, matka teresa sie nie martwi matka teresa im pomaga ;)

Xardus - Nie Paź 28, 2007 6:34 pm

a ja pomagam.. modlac sie do paagrio... inaczej nie pomoge :p to wystarczy ^^
MeowMeow - Pon Paź 29, 2007 1:06 am

[glaszcze] nasza kochana Xardus ^^
Everard - Pon Paź 29, 2007 2:02 am

W sumie to i tak nic nie zmieni ale co tam, nabije sobie posta.
Za

Diva - Pon Paź 29, 2007 7:25 pm

-> MG