|
Karan Gurth Forum |
|
Rekrutacja - [Przyjety] Sele
Selev - Sob Sty 21, 2012 6:48 pm Temat postu: [Przyjety] Sele 1. Jesli jest miejsce to chetnie Necro
2. Gram nia kupe czasu i ma swietny klimat.
3. To zalezy od tego jak mnie wciagnie
4. okolo 6 lat moze ciut wiecej. ruoff abyss i kupa h rate
5. wszystko az sie prosi zeby siedziec na TS3
6. 22, praca, praca
7. Tak
8. Dziewczyny nie oddam
MSG in game bo nie zawsze "surfuje" bardziej gram Nick: Sele / Selev
Pozdrawiam,
Adrian
Algor - Sob Sty 21, 2012 9:56 pm Temat postu: Re: Sele
Sele napisał/a: | MSG in game bo nie zawsze "surfuje" bardziej gram Nick: Sele / Selev |
Przeciw, nie mam ochoty ani czasu na użeranie się z takim podejściem.
HaarmenSheltar - Sob Sty 21, 2012 10:19 pm Temat postu: Re: Sele
Sele napisał/a: | 1. Jesli jest miejsce to chetnie Necro |
Uległość.
Sele napisał/a: | MSG in game bo nie zawsze "surfuje" bardziej gram Nick: Sele / Selev |
Cwaniactwo, roszczeniowość.
Brak konsekwencji w podejściu, udawane podanie jak nic. Przeciw.
Isen - Sob Sty 21, 2012 10:53 pm
przeciw
Selev - Nie Sty 22, 2012 11:49 am
Ciekawe macie podejscie i ocenianie ludzi po kilku zdaniach:)
Po 1 nie uległość, pisze ze gram Necrem i jak jest miejsce to mozecie mnie wziasc wiec gdzie tu uleglosc?
Po 2 co w tym cwaniackiego? Nie mam po prostu duzo czasu, praca wymaga poswiecen, do tego dziewczyna itd wiec wole jakby ktos odpisal w grze, jesli to taki duzy problem to ja dziekuje.
Brak konsekwencji w podejsciu? Na liscie motywacyjnym pisze sie "prosze o kontakt telefoniczny w razie pomyslnego rozpatrzenia mojej aplikacji". Tu napisalem to samo tylko ze kontakt "via game". Udawane podanie? Nie bardzo rozumiem, podanie jak podanie, jak mozna udawac podanie? To tak jakbys roznosil CV a pracy wcale nie chcial
Dziwne podejscie jak nic.
Powodzenia, ani nikogo nie wyklnalem ani nie naobrazalem ani nic a tu takie cos. No nic.
Nie sadzilem ze spotka mnie taki flame za kulturalne i szczere podejscie do sprawy
Pozdrawiam,
Adrian
Asyril - Nie Sty 22, 2012 12:18 pm
@Sele
Ale jeśli chodzi o "MSG in game" to Algor ma racje. To tobie ma zależeć na dołączeniu do klanu, a nie nam. Powinieneś się podporządkować w każdej możliwej kwestii, jeśli chodzi o postępowanie rekrutacyjne.
Selev - Nie Sty 22, 2012 12:24 pm
@Asyril
To byla tylko dodatkowa informacja gdzie mnie latwiej zlapac.
Oczywiste jest to ze i tak zajrzalbym na forum dzien pozniej, co wlasnie robie.
Rozumiem ze powininen sie podporzadkowac, ale powiedz mi prosze w ktorym miejscu sie nie podporzadkowalem? Bo takiego nie widze
Pisanie dodatkowych informacji raczej powinno dzialac na korzysc rekrutanta a nie na odwrot.
Pozdrawiam,
Adrian
Asyril - Nie Sty 22, 2012 12:40 pm
Mówiłem ogólnie z podporządkowaniem. Było wytłumaczyć od razu, że "łatwiej jest mnie dorwać w grze niż na gg/forum bla bla", a nie że 'nie zawsze surfujesz'. To było zdanie, które stworzyło taką, a nie inną opinie u osób wyżej.
Xorlarrin - Nie Sty 22, 2012 12:41 pm
No juz sie wyjasnilo, mozecie zejsc z chlopaka
Asyril - Nie Sty 22, 2012 12:44 pm
Xorlarrin napisał/a: | No juz sie wyjasnilo, mozecie zejsc z chlopaka |
No no, dokładnie.
Selev - Nie Sty 22, 2012 12:51 pm
No to jedno mamy wyjasnione..
Ciekaw jeszcze jestem odpowiedzi osob ktore twierdzily ze cwaniakuje i jestem ulegly
Pozdrawiam,
Adrian
Reeza - Nie Sty 22, 2012 1:46 pm
za
Diva - Nie Sty 22, 2012 5:59 pm
Jak dla mnie to niczym nie wyskoczył w bok od innych podań "pigułkowych" jak to nazywacie. Więc niech będzie ZA.
Isen - Nie Sty 22, 2012 6:18 pm
dobra, niech będzie ZA
Selev - Nie Sty 22, 2012 7:00 pm
Wiec jesli sie zdecydujecie prosilbym o jakis namiar na TS, o wiele lepiej sie z kims rozmawia niz pisze
Pozdrawiam,
Adrian
Algor - Nie Sty 22, 2012 10:53 pm
Mi tylko o jedno chodzi - nie mam czasu i siły na "zmuszanie" kogoś, żeby czytał forum. A niestety forum to podstawa komunikacji z perspektywy CLa. Jeśli jesteś w stanie wyrobić sobie nawyk odpalania forum raz dziennie, to możemy dalej rozmawiać. Ale jeśli będę musiał łazić i każdemu z osobna osobiście mówić to co piszę na forum, bo ktoś nie czyta, to.. Sorry, nie mam zdrowia ani ochoty.
Xorlarrin - Nie Sty 22, 2012 10:58 pm
Norsen nie czyta i jakos jest w klanie
Saari - Pon Sty 23, 2012 2:04 am
Ale Norsen jest w klanie w ramach akcji "Podaruj dzieciom slonce"
Selev - Pon Sty 23, 2012 7:10 am
No oki rozumiem. To dla mnie zaden problem zeby zagladac na forum raz na dzien
Pozdrawiam,
Adrian
Helevorn - Pon Sty 23, 2012 7:49 am
Powinieneś zaglądać w każdej wolnej chwili! Chociaż jak bym w pracy nie zaglądał, to pewnie nic bym tutaj nie pisał.
Selev - Pon Sty 23, 2012 6:33 pm
Zagladam przed i po pracy to chyba dobrze
No i w miedzyczasie
Pozdrawiam,
Adrian
Ampharea - Pon Sty 23, 2012 6:41 pm
Drogi Adrianie,
Jestem za.
Pozdrawiam,
Ampharea
Norsen - Wto Sty 24, 2012 10:02 am
Ja się pytam kto nie czyta forum ?;/
Xorlarrin - Wto Sty 24, 2012 10:07 am
No ostatnio na Forum byles 20 (przegladajac tylko 2 nieistotne tematy), wczesniej 11 i 10 (praktycznie sama rekrutacja) i dalej 7
Norsen - Wto Sty 24, 2012 10:11 am
no codziennie nie wchodzę przyznaje się... sesja i mało czasu.
f1nteK - Wto Sty 24, 2012 12:01 pm
Algor napisał/a: | Mi tylko o jedno chodzi - nie mam czasu i siły na "zmuszanie" kogoś, żeby czytał forum. A niestety forum to podstawa komunikacji z perspektywy CLa. |
Ale warto zauważyć, że paru wiadomości już napisał czyli odwiedza forum, jeszcze pare razy odpisze i wejdzie mu to w nawyk.
Warto dać szanse, bo Wizard i co się z tym wiąże - dodatkowy DPS na siege'a. No i oczywiście robisz HEALERA na sube
ZA
Selev - Wto Sty 24, 2012 7:09 pm
Na siego to raczej za debufera robie
No ale pewnie ze dmg tez bedzie, juz jest ladny a lvl slaby ale wszystko w swoim czasie.
Narazie denerwuje sie lekko bo nie wchodzi mi aku na boundzie B i robie ciagle alty
Pozdrawiam,
Adrian
Algor - Wto Sty 24, 2012 7:12 pm
Szkoda czasu, ja skoksałem 85 i nie miałem w ręku broni z acu.
Odezwij się na GG: 3166980
Asyril - Wto Sty 24, 2012 7:13 pm
Sele napisał/a: |
Narazie denerwuje sie lekko bo nie wchodzi mi aku na boundzie B i robie ciagle alty
|
A że tak delikatnie spytam, na chuj? 61 wbić to moment, nie ważne z jaką bronią. Lepiej na A grade zbieraj.
Selev - Wto Sty 24, 2012 7:40 pm
Wlasnie tez do takiego wniosku doszedlem tylko nie jestem jeszcze pewien czy cisnac na homku aku do 61 czy shadow b
Selev - Wto Sty 24, 2012 7:41 pm
@Algor
Istnieje mozliwosc odezwania sie na TS3, mumble? Bo nie korzystam z GG.
Jesli nie to powiedz a sciagne
Asyril - Wto Sty 24, 2012 7:47 pm
Sele napisał/a: | Bo nie korzystam z GG. |
Zacznij.
Selev - Wto Sty 24, 2012 7:55 pm
Juz sciagnalem.
Ale i tak czesciej mnie na TS spotkacie a raczej zawsze
|
|