Karan Gurth
Forum

Rekrutacja - Gortha

Gortha - Sob Lut 24, 2007 6:33 am
Temat postu: Gortha
Witam.

- nick [najlepiej ircowy]:Gortha,Gortha.

- co¶ o sobie: Jestem zwyczajnym graczem jak zapewne ka¿dy wie, czasem mnie nazywaj± Klucha, no i tyle, nie wiem co tu napisaæ..

- co¶ o swojej postaci: Bounty Hunter 7x (to by³ chyba Szukacz Batoników czy co¶ takiego, sam nie wiem).

- motywacja wst±pienia do naszego sojuszu: Chêæ rozwijania razem z Wami sojuszu, zaznanie mocnych zasad, pos³uszeñstwa liderom. Oczywi¶cie ka¿de polecenie staram siê wykonaæ najlepiej jak tylko potrafiê.Odszed³em z Eithel bo tam nie widze swojej przysz³o¶ci, ostatnie zaj¶cia przekre¶li³y mo¿liwo¶æ dalszego bycia w Eithel.

- czego oczekujesz: Szczerze to dobrze by by³o jakby¶cie po prostu mnie zechcieli bo i tak wielu pewnie mnie nie lubi (puszcza oko do Isena :) ).

- co mozesz sam wniesc: Hmmm.. to co umiem, czyli Spoil, no i Spoil, i Spoil.

To chyba tyle, jakby by³y jakie¶ pytania to chêtnie odpowiem.

Gortha.

Lee - Sob Lut 24, 2007 7:03 am

Je¶li rozmowa z Heñkiem siê potwierdzi i rzeczywi¶cie nie jest to ¿art, jestem sk³onny byæ ZA. Kiedy¶ trzeba siê nawróciæ...
Torres - Sob Lut 24, 2007 8:09 am

Dziwna sprawa, podanie slabe. Na razie sprzeciw (jesli to nie zart).
Turendall - Sob Lut 24, 2007 8:44 am

Lubilem Cie Gortha jako wroga, ale jak dla mnie zbyt czesto zmieniasz klany. Skaczesz po duzych sojuszach ( Mindon, Eithel ). No i twoim bratem jest Verns. Calkiem mozliwe, ze jezeli do Nas dolaczysz, bedzie zagladal do Ciebie na konto/forum. Przeciw. Mam nadzieje, ze to nie zart.
LiNeerlay - Sob Lut 24, 2007 9:10 am

zdjêcie z komnaty.Cholernie ubogie podanie :roll:
Zanthara - Sob Lut 24, 2007 10:24 am

Ekhm.. Nu, troche mnie zcielo jak sie dowiedzialam, ze Klucha zlozyl podanie:P
Tak samo jak w przypadku Werionda.. Jestem za.. On tez sie nawrocil na "dobra" droge:P Nu, ale z tego wzgledu, ze podanko troszke ubogie, poczekam na to, co napisze Heniek:) I rozjasni nieco cala sprawe :> Wiec na ta chwile jestem badziej na tak, niz na nie, ale jesio sie wstrzymam:)
A co do tego, ze Verns to brat.. Coz, wcale nie musi znac hasla:P

Verns - Sob Lut 24, 2007 10:40 am

Ja sysko widze! A has³a nie znam ale specjanie z niego je wydusze zeby wasz szpiegowac! Zuo ;P

Pozdrawiam

Sitala - Sob Lut 24, 2007 10:50 am

Tia, wcale nie musi. Wystarczy, ze czasem stanie za ramieniem... W zasadzie najprostszym rozwi±zaniem by³oby, gdyby Verns te¿ z³o¿y³ podanie ;p ;D Hmm. Ja s³ów pare tylko do tego co powiedzia³ Thurendall, Gortha jest bardziej stabilnym (tzn nieskacz±cym graczem) ode mnie. Jak wchodzi³am do Eithel to on by³ tam ju¿ d³ugo i zosta³ d³ugo po tym jak wysz³am... Jedyne co go rózni to to, ze bardziej sie rzuca w oczy niz ja, hyh a mo¿e nie bardziej... ale o obu i o Gortcie i o Vernsie moge powiedzieæ same dobre rzeczy jako o kompanach czy w dru¿ynie czy w sojuszu.
Calcoranna - Sob Lut 24, 2007 10:52 am

Zmiana... ZA... Porozmawialam z nim na Irc. i nie jest zle;P Nie jest taki zly. Klusio hrhr
Athallus - Sob Lut 24, 2007 10:55 am

A ja jestem ZA bo lubie grubasa XD
Isen - Sob Lut 24, 2007 11:12 am

ZA, Gortha jest naprawde ok ;] a Verns juz nie gra na allku z tego co slyszalem (jesli by gral i zostalby w eithel to bylbym przeciw...)
Verns - Sob Lut 24, 2007 11:17 am

Pff, nie zostawie tylu przyjaciol na pastwe tyranow KG&ut :P P NIe mam opcji odchodzenia, co do szpiegowania to ja nie zamierzam, a Gorth robil to juz nie raz :P (dla Mindonu)
Murdock - Sob Lut 24, 2007 11:49 am

PRZECIW , bo nie ZA!
HaarmenSheltar - Sob Lut 24, 2007 12:07 pm

No ja jestem ZA ,ale przyda³oby siê napisaæ nieco bardziej obszernie motywacje tego nag³ego nawrócenia do wgl±du publicznego.

Bo póki co podanie jest napisane w sposob ubogi "na odwal sie" ,a od by³ego cz³onka Eithel mamy prawo oczekiwac chyba czegos wiêcej ....

Aenyeth - Sob Lut 24, 2007 12:31 pm

Przeciw.
Zielony Beret - Sob Lut 24, 2007 12:36 pm

klucha jest afee, renith te¿, mindon te¿, PRZECIW.
Rymar - Sob Lut 24, 2007 12:37 pm

Klucha.... :roll: ZA do MG :razz:
QNIO - Sob Lut 24, 2007 12:39 pm

10kk za stacone % [z twojej reki ;p] na wojnie i bede ZA

A powa¿nie to i tak jestem ZA

Y - Sob Lut 24, 2007 12:40 pm

ej, przeciez Ty jestes jeszcze w Thalionie to o czym my tu wogole rozmawiamy
Vishar - Sob Lut 24, 2007 2:12 pm

przeciw przeciw przeciw
Weriond - Sob Lut 24, 2007 2:23 pm

Ogólnie rzecz bior±c Gorthe znam z jego, krótkiego pobytu w NB i nie powiem, solidny z niego BH jest :) .

Jednak sam osobi¶cie nie mam zdania. Anie nie ani tak.

Balaod - Sob Lut 24, 2007 2:34 pm

Przeciw
Randor - Sob Lut 24, 2007 5:57 pm

Zmieni³em zdanie jak najbardziej ZA
MeowMeow - Sob Lut 24, 2007 6:04 pm

E tam
Jestem Za.
Bo to moja ulubiona maskotka, klusek jeden

Sahrim - Sob Lut 24, 2007 8:02 pm

Hmm trzeba przalamywac bariery bede ZA
Danthor - Sob Lut 24, 2007 8:27 pm

za
vog - Sob Lut 24, 2007 9:09 pm

Stanowczo PRZECIW!!!!!
Samive - Sob Lut 24, 2007 9:11 pm

jesli to nie jest zart i nie bedziesz szpiegowac moge byc za
Ahrimad - Sob Lut 24, 2007 9:21 pm

Przeciw za d³ugo przebywa³ z Tsorgiem i reszt± "mena¿erii" ¿ebym by³ sk³onny uwierzyæ w jego dobre intencje.
Landazar - Sob Lut 24, 2007 10:30 pm

Muahaha... yh wybaczcie...
no coz, Czemu nie? ZA

Witch Elf - Sob Lut 24, 2007 10:47 pm

Podanie jest do kitu. Pomimo wielu postow ze strony sojuszu Gortha niebardzo sie wypowiada nie wspominajac o rozwinieciu czesci motywacyjnej. Czy ja pamietam cie z godlem mindonu?
MeowMeow - Sob Lut 24, 2007 10:55 pm

Ojej, ale wy m¶ciwi jeste¶cie, Klucha chcia³by siê zmieniæ, a wy nawet nie dajecie mu szansy. Ot tak, bo takie jest wasze widzi mi siê.
Ja te¿ by³am w Mindonie i co? I nic.
Czy to tak trudno dac szanse? Gada³am z ta Kluch± i mimo to, ¿e mnie zabija³, jak tu kilka osób o tym wspomina³o to i tak jestem za, bo jest bardzo sympatyczny.
A podanie zawsze mo¿na poprawiæ, w sumie, widzia³±m gorsze i zostali przyjowani.
Pomy¶lcie nad tym.

Athallus - Sob Lut 24, 2007 11:31 pm

Meow nie bede komentowal tego kto Cie wciagnal do sojuszu XD
Zanthara - Nie Lut 25, 2007 12:13 am

Popieram zdanie Meow :) Za.
Torres - Nie Lut 25, 2007 12:46 am

Skoro zawsze mozna poprawic to niech poprawi bo to, co przedstawil nie wskazuje na to, ze mu zalezy. Przyjmowalismy gorsze ale i odrzucalismy lepsze...
Ciagle Przeciw.

Witch Elf - Nie Lut 25, 2007 12:50 am

Nie chodzi o to, ze byl w Mindonie, ale o to co wydarzylo sie w owym czasie.
Z tego okresu mam z nim niemile wspomnienia. Nie byl sympatyczny, odzywal sie w sposob chamski i prostacki i nie widze zadnych, absolutnie zadnych podstaw by mu zaufac i dac szanse. Nie zechcialo mu sie nawet napisac sensownego podania.
PERMA PRZECIW.

Sitala - Nie Lut 25, 2007 1:20 am

Ponoæ zmieniaj± siê wszyscy, co widac na przyk³adzie choæby Vanilii o którym mia³am jak najgorsz± opiniê a rozczarowa³am sie bardzo przyjemnie (bynajmniej jak do tej pory). Zupe³nie nie rozumiem z jakich przyczyn zabieraæ mu szansê na zmianê. Ihmo, do tej pory nie skrobn±³ ani jednego s³owa w dyskusji, która dotyczy jego a to ju¿ troche niedobrze ¶wiadczy o jego podejciu do ca³ej sprawy ubiegania siê o cz³okowstwo w Karan.
vog - Nie Lut 25, 2007 1:36 am

Moim zdaniem Gortha szuka po prostu sojuszu ktory teraz ma wieksze wplywy... Dziwne ze wczesniej nie chcial odejsc z Eithelow i przylaczyc sie do jakiegos klanu... (?) Nadal PRZECIW... Ta osoba jakos nie wplywa na mnie pozytywnie.
Sahrim - Nie Lut 25, 2007 1:37 am

Nie zmieniam zdania bede na TAK ale fakt Klusek moglby sie troche przylozyc do podania;)
Serge - Nie Lut 25, 2007 3:40 am

sciema to polowa sukcesu meow wiesz ze ci9e kocham nieeeeeee ::*:*:*:*::*:*: jestes online na forum teraz dlategoz to pisze treraz :*:*:*: hajtams sie wiesz o tym :P bo ja wiems snikersssss bikersss muaa:* a tak to Gortha nie :P
Isanne - Nie Lut 25, 2007 11:13 am

PRZECIW nie wierze w twoja zmiane, nie po robotach ktore odwalales dla Eithel.
Thorthas - Nie Lut 25, 2007 1:53 pm

Ja bede za jak napisze opowiadanie,
nierozumiem jednak po co Verns sie wypowiada to nie kolko wzajemnej adoracji...

Gortha - Nie Lut 25, 2007 2:20 pm

Tak by³em w Mindonie kiedy¶, ale poszed³em do Eithel bo Mindon nie prowadzi³ ¿adnych wojen i w ogóle nuda tam u nich by³a.

na pro¶bê LiNeerlay:

http://img340.imageshack....hot00136ig5.jpg

jeszcze jedno:

Y : "ej, przeciez Ty jestes jeszcze w Thalionie to o czym my tu wogole rozmawiamy".

Ju¿ nie jestem.

vog :Moim zdaniem Gortha szuka po prostu sojuszu ktory teraz ma wieksze wplywy... Dziwne ze wczesniej nie chcial odejsc z Eithelow i przylaczyc sie do jakiegos klanu...

Nie szukam sojuszu z wp³ywami, chce byæ jednym z Was, bo wasze zasady i sposób bycia odpowiada mi najbardziej spo¶ród wszystkich klanów, sojuszy.

Ahangra - Nie Lut 25, 2007 2:37 pm

Eee... jako¶ mnie nie przekonujesz.

PRZECIW

Witch Elf - Nie Lut 25, 2007 2:40 pm

A jaki jest nasz sposob bycia?
Gortha - Nie Lut 25, 2007 2:48 pm

Jeste¶cie usposobieniem z³a, macie swoje zasady i ich przestrzegacie, co daje Waszemu klanowi dobr± reputacjê. To uwa¿am za Wasz sposób bycia, mo¿e siê mylê.
MeowMeow - Nie Lut 25, 2007 3:00 pm

Czepiasz siê, jeste¶ w sojuszu i sama powinna¶ dobrze o tym wiedzieæ.
Ka¿dy kto przechodzi do KG, przechodzi dlatego, ¿e tu jest jaki¶ regulamin, wymagania. W Mindonie nie by³o nic.
Isanne to akurat by³o g³upie "nie po robotach które wykonywa³e¶ dla eithel". E, no skoro by³ u nich, to chyba normalne, no chyba, ¿e Ty w KG bêd±c wyk³adasz na wszystko. Je¶li tak to wporz±dku, masz argument.

To chyba normalne, ¿e bêd±c u przeciwników, Gortha ma³y krasnal, s³abe SH, bo wtedy nas bi³, zrobi³ nam tyle krzywd za co go nienawidzimy i najlepiej to spaliliby¶my go na stosie. Ba, trzy razy nawet.

Serge, Ja Ciebie tez

Y - Nie Lut 25, 2007 3:15 pm

To ja mam jeszcze jedno pytanie. Jakie jest twoje zdanie na temat losowego spoila? :P
Zanthara - Nie Lut 25, 2007 3:22 pm

Gortha, zrobil nam tyle samo krzywd, ile my jemu. Wiec glupia jest ta dyskusja o tym, jaki to on jest zly. Chce do nas przystac i to chyba cos oznacza. Poza tym.. Przypadek Xazzaxi- nie bedzie sie nam podobalo, zawsze mozna wywalic. Wiec.. Dlaczego nie dac mu sprobowac?
Witch Elf - Nie Lut 25, 2007 3:48 pm

Skoro jestesmy uosobieniem zla to dosc pozno odkryles w sobie ciemna strone mocy :)
Zoya : nie pytam ciebie, wiec badz laskawa nie odpowiadac za innych, a czepiam sie bo mam prawo.

Gortha - Nie Lut 25, 2007 5:17 pm

Y : "To ja mam jeszcze jedno pytanie. Jakie jest twoje zdanie na temat losowego spoila? :P "

Jak poprosisz :P

Isanne - Nie Lut 25, 2007 6:09 pm

Zoya...jezeli KG kazalo by mi...np wejsc do baiuma, zeby przeszkodzic tym w zabiciu go przez Eithel, nie zrobilabym tego. Jezli sojusz mialby cos przeciwko, opuscilabym go, bo nie robie nic co jest ponizej mojej godnosci. Jezeli Gortha robil wszystko czego od niego rzadali, lacznie z ze tak powiem brudna robota to dlaczego po tym wszystkim ich opuszcza? Co takiego dokladnie sie stalo? - niech opowie, moze zmienie zdanie. Poki co nie ufam mu - ludzie z reguly nie zmieniaja sie w tak krotkim czasie...Moze sie myle, nie znam Gorthy zbyt dobrze...
Ale w koncu mam prawo wyrazic wlasne zdanie, czy¿ nie?

Gortha - Nie Lut 25, 2007 6:13 pm

Nie wiem jak inni, ale dla klanu zrobiê co tylko bêdê móg³, i je¶li Lider tak mi nakaza³, widocznie musi byæ w tym jaki¶ sens, plus dla klanu, sojuszu.
Yavtin - Nie Lut 25, 2007 6:33 pm

ZA
Ahrimad - Nie Lut 25, 2007 7:29 pm

Isannka, a nie pomyli³a¶ przypadkiem Gorthy z Gresh± :wink:
LiNeerlay - Nie Lut 25, 2007 10:28 pm

Dobra,dajmy mu szanse...zawsze moze zostaæ wyeksmitowany :razz: Jestem ZA HEJ! :grin:
Kasjan - Pon Lut 26, 2007 1:31 am

Podanie fatalne, PRZECIW
Samive - Pon Lut 26, 2007 2:18 am

klucha!!!!!! jesli zgodzisz sie na losowy spoil to zapraszam do smokow :razz:
Thorthun - Pon Lut 26, 2007 8:20 am

"koguto¿erka ju¿ nie chce cukierka?" .Ja to nie lubiê jak kto¶ zmienia klany jak rêkawiczki
ZA

Mizferac - Pon Lut 26, 2007 9:16 am

ZA - kazdy zasluguje na szanse.
Scottie - Pon Lut 26, 2007 9:22 am

ZA
Isanne - Pon Lut 26, 2007 11:27 am

Ahrimad - nie powiedzialam ze on to robil ;) ale skoro pytasz - nie pomylilam ;)
MeowMeow - Pon Lut 26, 2007 11:52 am

Isanne, to po co podajesz taki przyk³ad, je¿eli z jego strony takie co¶ nie mia³o miejsca.

Czy mówi³am ¿e jestem na Tak?

Ba! Klucha do KG! ^^

Sahrim - Pon Lut 26, 2007 4:00 pm

Moze nie do KG ale do BD lub MG prosze bardzo;)
Thorthas - Pon Lut 26, 2007 4:12 pm

do GM :D
Roghar - Pon Lut 26, 2007 4:25 pm

ZA....nie wiem czemu ale lubie tego goscia.
Y - Pon Lut 26, 2007 4:41 pm

do OG niech sie rozwija klanik ^^
Lee - Pon Lut 26, 2007 6:21 pm

Y napisał/a:
do OG niech sie rozwija klanik ^^

A czy ja te¿ mam tu co¶ do powiedzenia? :P Przyst±pienie Gorthy do OG w tym momencie zakoñczy³oby siê katastrof±. ;)

MeowMeow - Pon Lut 26, 2007 6:29 pm

Lee ale wtedy ja bym poszla do ciebie :P
Lee - Pon Lut 26, 2007 6:42 pm

No przecie¿ mówiê o katastrofie, ¼le siê wyrazi³em? :P
Calcoranna - Pon Lut 26, 2007 7:42 pm

Ja proponujê GM ;]
Sitala - Pon Lut 26, 2007 8:21 pm

ta... a teraz sie o niego pobijcie ^^ hrhr
Diva - Pon Lut 26, 2007 10:33 pm

za
Hogar - Wto Lut 27, 2007 1:56 pm

ZA :P klucha jest spoko ;)
LiNeerlay - Wto Lut 27, 2007 4:51 pm

Hogar !wolnoæ tomku z w swoim domku :!: :razz: :twisted:
Hogar - Wto Lut 27, 2007 7:07 pm

nie-e idac za przykladem Divy od dzis bede Wam spamowal forum :roll: :mrgreen:

btw czemu nikt nigdy nie chce isc do Serd¿a ? :<

Turendall - Wto Lut 27, 2007 7:16 pm

Wlasnie ?!
Lee - Wto Lut 27, 2007 8:42 pm

Bo jak napisz± podanie tutaj to maj± szansê trafiæ do mojego elitarnego 3-osobowego klanu.
Zanthara - Wto Lut 27, 2007 9:28 pm

Ble, dolaczcie go juz i skonczcie tu spamowac xD
MeowMeow - Wto Lut 27, 2007 11:33 pm

Hogar, bo mnie siê boj± ;> :P

Koniec offtopa. ;) Kolejne posty nie na temat pójd± "papa". - Lee

Samive - Sro Lut 28, 2007 1:00 am

MeowMeow napisał/a:
Hogar, bo mnie siê boj± ;> :P

Koniec offtopa. ;) Kolejne posty nie na temat pójd± "papa". - Lee

zgadzam sie wszyscy sie ciebie boja :razz: