Klasa: sama w sobie
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 3:32 pm
Kurde, ja mam wieczorami szkołę od poniedziałku do piątku, ale jeśli ustalicie termin w piątek, to się po prostu zerwę z zajęć o ile nie będę miał żadnego zaliczenia;)
Skoro sa od 24 do 1 to ebda akurat w 1 dzien:D mozna sie zebrac razem z tym plebem, i pojsc gdzies nasza ekipa, moze z jakims VV czy innymi kg's friends
ja na Allkowy zlot pewnie wpadne jak bedzie ktos znajomy. jeszcze Xora i łosi z wawy sprobuje namowic
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum