Witam...
Mój nick to Metron na Allseronie gram ju¿ 3 lata, moje poprzednie klany to : Phoenix (dawnooo temu), Breterstwo Krwii, Anima D., KT, Alsophis.
Moja profesja to Bh 75 krêgu i nekromanta 69 na nastêpnego suba planuje zrobiæ destro...
Od klanu oczekujê fajnych akcji pvp, mi³ej atmosfery na @ i ogólnie ciekawie spêdzanego czasu w l2
Wniosê co wniosê, ale wiêcej wyniosê (humor xD), trochê pomogê w pvp
Mam nadziejê ¿e pozytywnie rozpatrzycie moje podanie...
Pozdrawiam Metka
Turendall nom stare dobre czasy hrhr pamietam jak sie podniecalem ze dostales yakse i composite czy full plate
No podanie jak podanie chyba ze Wam chodzi o napisanie opowiadania...
To moja osobista inicjatywa chcê tu zamie¶ciæ propozycje napisania podania do naszego klanu by mia³a to co chcieliby¶my mniej wiêcej wiedzieæ o tym kogo przyjmujemy.
- nick [najlepiej ircowy]:
- co¶ o sobie:
- co¶ o swojej postaci: klasa [najlepiej pe³nym zdaniem bo s± ro¿ne t³umaczenia], planowana profesja, krótka historia [ot taki dodatek sk±d sie wzi±³em itp],
- motywacja wst±pienia do naszego sojuszu:
- czego oczekujesz:
- co mo¿esz sam wnie¶æ:
ostatnie 2 kwestie tycza sie nie tyle rzeczy materialnych co duchowych, jeden pragnie wzi±æ udzia³ w walce, inny pragnie ochrony i wspó³pracy, jeszcze kto¶ mo¿e zemsty której sam nie jest w stanie wykonaæ.
Zauwa¿cie i¿ nie poda³em nigdzie poziomu gdy¿ nie jest on tak znacz±cy jak klimat naszej postaci.
/klauzula by Ithelios
Miejsce historii postaci powinna zastapic krótka i zwiêz³a charakterystyka jej osobowo¶ci oraz ¶wiatopogl±du. KG nie jest kó³kiem literackim, wiec je¿eli tylko odpowiada Ci ¿ycie wg. kultywowanych od wieków tradycji oraz wy¿ej wspomnianych zasad oraz nie okazujesz oznak bezmy¶lnego fanatyzmu na rzecz ¿o³nierskiej dyscypliny z rado¶ci± powitamy Ciê w swoich szeregach.
A wiêc, ma³e info z rla. Nazywam siê Sylwek mam 16 lat interesujê siê wêdkarstwem, pi³k± no¿n± hm co wiêcej lubie spêdzaæ czas ze znajomymi w klubach, kocham chodziæ do szko³y (xD xD xD joke), brak na³ogów
Metron zrobil takie podanie jakie zrobil bo wie ze jest znany i lubiany:P (wogule po co wam te screeny z komnaty nie wiem co to wnosi jeszcze przy podaniu osoby znanej wielu ludzia z sojuszu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum