Piszê za kumpla bo z niezale¿nych przyczyn sam nie mo¿e
Nick: Quanthealis
Co¶ o sobie: Mam na imiê Maciek, mam 21 lat, studiujê w Kielcach filologiê angielsk±, mieszkam na jednej o¶ce z Weriondem. Jestem sympatyczny i bezkonfliktowy.
O postaci: Quanthealis by³ ju¿ w sojuszu KG, w klanie Gwardia Mroku. Za namow± kumpla a tak¿e przez brak pewnego zgrania odszed³ jednak z Gwardii i uda³ siê do Necessitass. Tam poby³ chwilê, trochê siê skoksa³, z³o¿y³ sobie sprzêt. Od ponad miesi±ca prowadzi ¿ywot bezklanowca. Aktualnie zajmuje siê z³o¿eniem swojego w³asnego DSa (ten w ³apach to Wera, ale swojego bêdê mia³ ju¿ nied³ugo) trochê koxem i handlem.
Motywacja & czego oczekujê: oczekujê dobrej zabawy, wspólnego koxania, je¶li bêd± jakie¶ walki to równie¿ ciekawego PvP. Zb³±dzi³em odchodz±c z KG, teraz chcê wróciæ na jedyn± s³uszn± drogê walki z wszystkimi innymi shitowymi klanami.
Co mogê wnie¶æ: oczywi¶cie potêgê frenzy & rage, swoist± dawkê humoru i siebie jako oddanego kompana.
Klasa: Kowal
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 8:13 pm
Chocia¿ znam to jestem PRZECIW rekrutacji od razu po wojnie, bo to takie niefajne. Jak by³a wojna to ma³o kto do³±czy³, teraz siê ludzie bêd± garn±æ, co mnie niesmaczy trochu (bez urazy dla Quana, chodzi o zasady )
Jak mieli¶my wojne z izoæwokami to nas la³? Necessitass jak siê nie mylê jest tam...
Jak tak to dziwne, ¿e teraz chce do nas. Poza tym Bianka ma trochê racji bo podczas wojny w cholere ludu zwia³o a teraz?
Ni to za ni przeciw
pomimo ze go widzialem i ze to kumpel wera jestem bez zdania przychylajac sie na nie.... taka prawda mowiles juz kupe czasu temu ze chcesz do nas isc wiec dlaczego nie zlozyles podania chodzby 2 dni temu kiedy nie bylo pewne (dla osob 3) ze bedzie koniec wojny tylko akurat teraz?
a dodam jeszcze ze ds smierdzi i jest do dupy;] dlatego bede sobie kiedys odrazu HD skladal sa focus wymiata:D
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
1. Troche kiepska profesja (bez urazy, twój wybór) - powolna kupa miêcha bez agresji, wiêc jako tank lipa.
2. Chwilê tu, chwilê tam, a mo¿e i tu siê nie spodoba. No nie wiem. W suie niby powrót, wiêc mo¿e ju¿ wie, czego chce, ale d³ugo do tego dochodzi³.
ja jakies 2 tyg temu jak mi duch w farmieniu na bs przeszkodzil a bylem na fr.....dostal odemnie za 4,5k;] z drako secie i uku drako na S bodajze xD a czy destro taki powolny? teraz tak ale na c6 juz nie;]
Mimo wszystko za, ¶wie¿a krew sie przyda, potrzeba rozszerzyæ nasze szeregi
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
dam mu plus za wypowiedz do naszego boskiego i wspanialego i najlepszego i boskiego i boskiego(powtarzam sie;]?) Hexa;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum