Zamierzch³e by³y to czasy, gdy przygodê swoj± rozpocz±³em w „lineagowatym” ¶wiecie.
Przemierzy³em góry, lasy, doliny , morza, rzeki, porty, miasta, wioski, krainy…, zmaga³em siê z przeró¿nymi stworami w ró¿nych czê¶ciach ¶wiata, walczy³em z wrogiem czy to na wojnach czy to poza nimi…, nawi±za³em przyja¼nie oraz znajomo¶ci… itp. itd.
I tak up³ynê³y dni, miesi±ce, lata...
W tym okresie spêdza³em czas w przeró¿nych serwerach zag³êbiaj±c wiedze dotycz±c± L2.
Zatem mam jak takie pojecie: „Z czym to siê wszystko je”
W tej mej komnacie znajduje siê ma³a gromadka:
Theido | SoulTaker/Bounty Hunter | classified information
Có¿ mogê zaoferowaæ swoj± osob±:
- szkole siê w zakresie „szpojlowania”zatem mogê okazaæ niekiedy pomocny
- wsparcie we wszelakich sprawach oczywi¶cie w miarê mo¿liwo¶ci
- jestem aktywnym graczem, zatem bêdziecie mnie czêsto widywaæ
Czego oczekuje – yhh dobry pytanie…
- osprzêtowanie odpowiednie do mego krêgu posiadam w pó¼niejszym czasie, gdy mi lat przybêdzie siaka¶ pomoc siê przyda…
- na pewno nie tytu³ „ADEPT”
Jeste¶cie jednym z najstarszych klanów bêd±cych na Allseronie z ciekawym dorobkiem historycznym.
Doszed³em do wniosku, i¿ chcia³bym mieæ w tym wszystkim swój wk³ad.
Ostatnio zmieniony przez Theido Czw Maj 01, 2008 5:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Znów zagine³y kolejne posty, ju¿ wiecej niestety zabrac nie bedziesz mial okazji bo masz taki kaprys bo straciles do tego przywileje. Na tym forum cenzury nigdy nie bylo i raczej nie bedzie, kazdy moze powiedziec swoje zdanie.
P.S
Jesli chce isc do MG jasne niech idzie ale do KG zaproszenie moze dostac kazdy co wcale nie znaczy ze go do tego zmuszamy
Theido pisze post po raz 3....nie chce mi sie znowu tego pisac jesli chcesz to KG zaprasza:)
p.s. Wer...STFU!
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 3:21 pm
V po cholerê piszesz jak debil jak Theido ju¿ jest w MG ?
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum