Klasa: HK
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 1:53 pm Keld
Nick : Keld
O sobie :
Mam na imiê Mariusz, bêdê sobie liczy³ nied³ugo 20 lat. Jestem studentem I roku Automatyki i Robotyki na Politechnice ¦l±skiej w Gliwicach. W wolnych chwilach lubie ponadto pos³uchaæ muzyki pogadaæ ze znajomymi przy piwku. Pograæ w noge lub kosza, choc im sie jest starszym tym coraz trudniej ju¿ hehe. W L2 gram juz pare lat, trudno jest mi jednak powiedzieæ kiedy zacz±³em. Pierw na serwerze Ancient Legion ponad rok ( ST 76 ) ,a teraz na Allseronie juz jaki¶ czas.
Podanie chcia³bym z³o¿yæ do klanu MorGurth z tego wzglêdu ¿e klan ten nie uczestniczy w potyczkach zbrojnych. Wola³bym pierw uzyskaæ tytu³ szlachcica i odpowiednio siê uzbroiæ, a po¼iej o ile bêdzie to mo¿liwe przej¶æ do klanu KaranGurth i braæ udzia³ w wojnie. Klan wybra³em ze wzglêdu na informacje o descyplinie jaka w nim panuje, jestem do tego przyzwyczajony i potrafie siê podporz±dkowaæ.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 3:28 pm
Ile godzin dziennie zwykle grasz?
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: HK
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 3:45 pm
Lee napisał/a:
Ile godzin dziennie zwykle grasz?
Wszystko zalezy od dnia. Jezeli nic nie mam w dany dzien do roboty, rzadnych planow to jestem w stanie jego polowe przesiedziec w L2, niekoniecznie koxajac ale dogladajc sytuacji. Natomiast niekiedy ktos prosi mnie o pomoc ( sesja i te sprawy ), mam robote na dzialce to wtedy jest to oczywiscie mniej. Czlowiek zmeczony nie zawsze ma ochote by biegac i zabijac mobki. Co innego gdy jest cos z gory ustalone wtedy sie stawiam.
Podsumuwujac :
Staram sie te 3-4h dziennie grac. Jesli nie w trybie ciaglym to na dwa razy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum