Ma postaæ to krasnal o imieniu Gimral na 19 krêgu 89%. Zosta³o mu tylko dobicie krêgu by zostaæ kowalem.
Sk³adam do was podanie bo s³ysza³em ¿e jeste¶cie jednym z najlepszych klanów na Allseronie.
Je¶li chodzi o inne klany to nie nale¿a³em jeszcze do ¿adnego.
Poza Gimralem mam jeszcze mrocznego elfa na 37 lvl {Maga} i mrocznego elfa na 12 krêgu {wojownika}.
W grze mo¿na mnie czêsto spotkaæ w Dion i na polowaniu.
Od klanu oczekuje dobrej zabawy i mi³ego klimatu. No zawsze przyda³o by siê ma³e wsparcie materialne [ale to mniej wa¿ne]
rozbudfuj podanie a bede ZA zawsze narobisz punktow, a spoiler sie przyda
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
ze co? mow ,,po polskiemu" albo literuj bo nei rozumiem
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 11:10 pm
Stary, chcesz byæ kowalem i oczekujesz wsparcia materialnego? Ten serwer schodzi na psy.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Dobra ju¿ nied³ugo ujrzycie poprawion± wersjê podania. A i tak zostanê Kowalem bo poszukiwaczem ju¿ by³em i jest do¶æ nudno. hehe No i z krêgiem nie powinno byæ problemów bo szybko siê wbije. Tylko chodzi o to ¿e ³atwiej by mi by³o z lepszym ekwipunkiem [bo mam jeden z najgorszych] dobiæ te krêgi. No ale to ju¿ po doj¶ciu do klanu.
Poczatkujacy przemawia na tak, ale kowali i tak jest dosc, wiec wiecej nei trzeba, co przemawia na przeciw. Jak Tony mowi, ze jest bardzo ciezko, to wie co mowi bo sam jest i to nie byle jakim.
Spoilerem teraz faktycznie przy tych cenach matow bedziesz mial kasy po uszy. Nie wiem co sie dzieje, ale interesy na rynku to prawdziwa przyjemnosc teraz.
Rowniez jestem przeciwny rozdrabnianiu sie na kilka postaci, bo wtedy zaniedbuje sie glowna.
Podsumowujac:
Kowal - PRZECIW
Spoiler lub jakis suport, rozbudowane podanie i kasacja pozostalych postaci - wstepnie ZA
Edit:
W podaniu powiedz cos o sobie z reala itp i nie dodawaj zadnych klimatycznych opowiadan, bo i tak tego nikt nie czyta.
I z gory jzu mozesz odpowiedziec, czy masz sioste i w jakim wieku, bo pewnie zaraz ktos zapyta
Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez Haxedeus Pią Cze 20, 2008 6:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
ponadto nikt nie broni mu grac kowalem, ale to jest glosowanie, czy potrzebny nam w sojuszu kolejny kowal, wiec kowalem wedlug mnie moze byc gdzies indziej. My potrzebujemy glownie suportu.
Nigdy nie zabranialem wyierac komus takiej profki, jaka chce grac, tylko... (patrz wyzej).
O! jak chce sie meczyc z dlugotrwalym koksem, to OL by sie przydal
cokolwiek poza kowalem suport dd mag spoil ZA, kowal -->prfzeciw za malo miejsca mamy zeby przyjmwopac kowali wybacz;/
Trochê dziwnym dla mnie jest to wasze narzucanie mu profesji. Ch³opak chce graæ kowalem to czemu ma tego nie robiæ? Co innego przydatno¶æ tej profesji w klanie, chocia¿ i tutaj mo¿na by polemizowaæ, bo mieæ zapasowego ¶winiaka na CS gdyby g³ówny nie móg³ siê stawiæ, nie jest ¼le.
Ch³opie graj czym chcesz bo gra ma sprawiaæ przyjemno¶æ przede wszystkim Tobie, a nie innym graczom. Chyba, ¿e a¿ tak bardzo ci zale¿y na cz³onkostwie, ¿e w razie czego jeste¶ w stanie zmieniæ upodobania to ju¿ Twoja sprawa.
A co do samej kandydatury ze wzglêdu na sytuacjê, uchylam siê od g³osu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum