dżemdobry, co tam ?
Ja żem Krumnaakh (z orczego niezdarny) dominator 77/ tyrant 78
sprzęt: set bw robe homek z conv. / set dc light i demon splintery z health
Parę słów o mnie: na imię mam Kamil mam 19 lat i mieszkam w Żywcu. Obecnie studiuję na kierunku Inżynieria Środowiska w Bielsku-Białej. Interesuję się jedzeniem, spaniem, filmem ( i nie mam tu na myśli uber napierdalanek w stylu rambo4, głownie rajcują mnie filmy Sergio Leone, Jima Jarmuscha i Clinta Eastwooda)
Wcześniej byłem w klanach: Aldeon->AlterAldeon->Aldeon->AlterAldeon->Thalion->AlterAldeon
coż, dosyć znane klany, najpierw 2 lata w Aldeonie, potem pól roku w Thalionie i kolejne pół roku w Aldeonie.
Chciałbym do Was dołączyć ponieważ interesuje mnie dobra zabawa, chciałbym poczuć znowu przyjemność z grania w l2, chętnie wezmę udział we wszelkiego rodzaju masówkach (epiki, rb, csy, itd)
jeśli macie jakieś pytania postaram się odpowiedzieć
pozdrawiam i oczekuje pozytywnego rozpatrzenia
_________________ There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door...
...and those that come in by the window.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
odszedłem z AA (dziwnie to brzmi ) ponieważ czułem się tam jakbym grał w single player, romowy na klanowym przypominały rozmowy ze scianą (bez urazy), ogoólnie rzecz biorąc czułem się niepotrzebny, niezauważany
_________________ There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door...
...and those that come in by the window.
szczegolnie jak nie ma zakena i w dodatku nie dziala hate xD
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Siedziałem z nim w jednej celi w liceum przez 3 lata. Nie lubie go, jest frajerem, pozerem i słucha techno, dotykalismy się kiedys końcówkami ale już mnie to nie rajcuje tak jak kiedyś. Jestem przeciw bo boje się nawrotu gejostwa:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum