Klasa: Spellhowler
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 12:00 pm Harandile
Witam
Chciałbym dołączyć do waszego zacnego grona generalnie z dwóch powodów
1.Byłem w Ayan Moore (sądzę, że zdecydowana większość osób to potwierdzi które były w tym klanie)
2.Jesteście jednym z najstarszych klanów na tym serwerze a ze ja jestem starym graczem choć z przerwami to mi odpowiada (mam konto od ok. 5 lat)
Miałem długą przerwę w graniu ze względów sprzętowych (znajomy podratował mnie trochę lepsza karta graficzną więc daje rade).
Co do częstotliwości grania to generalnie codziennie wieczorkiem powinienem wejść chyba ze jakiś egzamin albo praca do zrobienia no to wiadomo wtedy niekoniecznie.
Do gry postaram się wnieść czynną współprace i gdziekolwiek będę mógł się przydać to będę się starał tam być
Co do kwestii technicznych to:
Postać:Harandile
Profesja:Spellhowler
Krąg:72
Sprzęt:
Dark Crystal Robe Set(korpus+1)
Branch Of The Mother Tree (acumen +3)
Black Ore (+3)
Bylem bardoz dlugo w sojuszu z AyM i pamietam cie bardzo przez mgle, pewnie dlatego ze nie grales za duzo. Za to ze napisales konkretne podanie jestem na tak.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 1:32 pm
No z 2 godzinki to na pewno. Dozbroić? póki to może lepsza biżuteria by się przydała,to co mam mi wystarcza na chwilę obecną, a lv no cóż będę koxał na pewno ale byłem przekonany że to nie jest najważniejsze?Liczy się dobra zabawa moim zdaniem. Chyba dobrze mi się zdaje?
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 8:52 pm
Korthor napisał/a:
jak na 5 lat gry z przerwami to huja zdziałałeś ... przeciw chcesz ch szukaj gdzieś w innym miejscu
Po pierwsze nie tym tonem ,po drugie ch to tylko dodatek dla mnie liczą się ludzie bo to w tym istota grania w gry online a po trzecie przynajmniej mam życie prywatne.
przeciw nie potrzebujemy ludzi którzy maja życie prywatne i następnych co nie logują sie na csy lub nie chcą kampic epikow bo sa raz w tygodniu w grze, a jeśli ci sie mój ton nie podoba to nie wytrzymasz tygodnia w KG pozdro
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum