- gram gdzieś od 2 tygodni (3 dni temu zdecydowałem się na WRC). Grałem już wcześniej na Allseronie za czasów c3/c4 później przeszliśmy razem z kolegą (Anubia) na globalny serwer WoWa. Z racji że WoW to już nie wow - wróciłem do L2. Gram wtedy kiedy mam wolny czas (wiadomo, sprawy prywatne, rodzinne, libacje, itp.) w tygodniu najczęściej od ok. 16:00 - aż mi się zachce spać (chyba że muszę coś załatwić w międzyczasie). Weekendy jeśli jestem wolny to gram ile wlezie z racji braku ambitniejszych zajęć, tudzież z powodu niechęci do nich (hah!).
- pvp - jeśli będzie taki rozkaz to karma mi nie zaszkodzi a i zdobywanie zamku to będzie dla mnie zabawa. W końcu po to jest opcja PvP żeby z niej korzystać.
- czego oczekuję? pomocy jeśli takowa będzie mi potrzebna, zarówno materialna jak i niematerialna (lecz na ogół wolę mieć swoje rzeczy niż pożyczane).
- zaoferować mogę to samo, pomoc, dodatkową parę rąk do PvP oraz PvE.
- Artur, 19 lat, w kwietniu z wykształcenia Kucharz - Dietetyk.
- Jeśli chodzi o TSa to powiem szczerze że wolę ventrilo ale jeśli chcecie to mogę zainstalować TSa - dla mnie to nie jest przeszkoda.
- Mam dwie starsze siostry (ale obie zajęte) i znajdzie się kilka fajnych (wypróbowanych ) koleżanek. Dziewczyny nie mam bo to nie praktyczne i drogie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum