Nazywam się Bartek, mam 18 lat. We wrześniu zacząłem 3 rok technikum informatycznego. Przygodę z L2 zacząłem kilka lat temu, za czasów C4. Jednak miałem dość długą przerwę i od września gram na nowym koncie.
Moją główna postacią jest Warsmith 56 lv - Ereryk
Myślę że bezproblemowo znajdę kilka godzin dziennie a w weekendy to od południa do wieczora mogę siedzieć w L2.
Dlaczego chcę wstąpić do KG... Ponieważ z tego co słyszałem, to u Was cały czas coś się dzieje. A poza tym w Waszych szeregach jest mój dobry kumpel Quarr.
Oczekuję dużo raidów, PvP, czyli jednym słowem dobrej zabawy, a poza tym pomoc w gromadzeniu materiałów. Zauważyłem że przyjęliście ostatnio dwóch spoilerów.
Mogę zaoferować moją domenę, Prywatną Kuźnię, oraz moje umiejętności w boju gdy zajdzie taka potrzeba.
Co do TS nie ma najmniejszego problemu. Korzystam z tego komunikatora i mam wobec niego bardzo pozytywną opinię.
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 12:52 pm
Ja nie mówię, że ma robić jakieś suby. Ja tylko mówię, że Larkon nigdy dobrze nie gada <3
Poza tym, w obecnych czasach wiadomo jakie suby robi się dla woja - enchanter/tank/warrior albo summoner. Jak będzie robił celke to może zrobić swsa i tyle. A to od nas zależy, czy będzie miał mu kto go wykoxać, czy nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum