Imię postaci: Sathes
Klasa: Hawkeye
Krąg: 47
Kilka słów o sobie: Jestem Studentem Automatyki i Robotyki na Politechnice Gdańskiej (pierwszy rok). Interesuje się filmem, komputerami, grami komputerowymi, lubię oglądać Anime :O.
Jak długo grasz w L2, i jakie serwery odwiedziłeś: W L2 gram dobre 4 lata, odwiedziłem parę serwerów takich jak Graveland, L2EXtreme, Red Dragon, no i oczywiście Allseron był to mój ostatni serwer na którym grałem najwięcej (jakieś 4/5 całego czasu z L2).
Należałem do klanu Kiril Threndor (KT).
Masz jakieś fajne koleżanki/żonę/dziewczynę/siostrę?: Niestety nie mam siostry, co do koleżanek to by się coś znalazło.
A co do farmienia adeny na CH to oczywiście pomogę.
Ostatnio zmieniony przez Algor Sro Gru 28, 2011 8:58 am, w całości zmieniany 2 razy
Postać nazywała się tak jak teraz czyli Sathes a krąg to hm pamiętam że nie miałem za dużego coś ponad 71 chyba, wiem że robiłem Questa na suba, a może też na 3 klasę nie wiem nie pamiętam to było już jakiś czas temu. A co do nauczenia się waszego języka to aż tak trudne to nie powinno być, z klimatem na Allseronie sobie poradziłem więc nie straszne mi nowe klimaty
KT to takie hujki, które nam chyba pierwszy raz (Xorlarrin albo Haarmen może pamięta) zajebali zamek Aden, gdzie w skarbcu było ponad 150kk, a to wtedy była kasa.. Wrogowie, sojusznicy, a w końcu ich sfuzjowaliśmy do KG. End.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum