1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Phantom Ranger ,Póki co 38 lvl
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Jak dotąd grałem głównie dagerami ale tym razem chciałem spróbować czegoś innego
Padło na zgrabną łuczniczkę
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Około 2-3h dziennie raczej wieczorkiem
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
W L2 zacząłem grać dzisiaj. Mam nadzieje , że nie jest to jakiś duży problem. W końcu wszystko jest do ogarnięcia
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Posiadam
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Lat mam 18. Jaram się wszelakimi przejawami HipHopowej kultury ,głownie tańcem .
Poza tym lubię dobrze pomelanżować przy dobrej muzyce i pośmiać się w zacnym gronie.
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Aaajt!
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Siostra wam się nie spodoba ale fajne ziomeczkówny się znajdą
Ostatnio zmieniony przez Algor Sro Sty 11, 2012 12:30 am, w całości zmieniany 3 razy
Zgodzę się z tobą , że jest dużo hh którego nie da się słuchać (takie JP na przykład) ale istnieje jeszcze prawdziwy HH , który wciąż doprowadza mnie do stanu upojenia
Tak W innych mmo z reguły wybierałem postacie które potrafią się zakraść od tylca i szybko zasztyletować przeciwnika ale tym razem chciałem spróbować coś na dystans.
Ale i tak pewnie w przyszłości zrobię sobie dagerka i w L2 stara miłość nie rdzewieje
Ostatnio zmieniony przez Venguish Czw Sty 05, 2012 1:56 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum