Wysłany: Nie Sty 08, 2012 3:09 pm [Odrzucony] PoliblasterPL
nick: PoliblasterPL.
klasa:BD lvl 58.
Dlaczego ta profesja:ponieważ nie umiem za bardzo grać magiem po prostu wygodniej mi jest grac DD.
Ile czasu poświęcasz na grę?: dziennie około 4 godz.
Jak długo grasz w l2 , jakie serwery odwiedziłeś: w l2 gram około 7 miesięcy wcześniej grałem na allseronie w klanie Chimaru.
Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS:Tak
Kilka najważniejszych rzeczy o sobie: Lubie jeździć na deskorolce, grać w nogę/kosza i oczywiście grać w L2,mam 18 lat Przeczytałem i akceptuje cały regulamin.
Fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę:dziewczynę pewnie że tak
Tak między sobą błąd zrobiłem przy rejestracji dałem chyba że mam 13 lat przepraszam
_________________ Mateusz
Ostatnio zmieniony przez Algor Nie Sty 08, 2012 6:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie no facet nie ma szans, za kazdym razem jak ktos wspomina ten nick to mam ochote zejsc ze smiechu
Wezze zrob cos normalnego Jakis generator imion fantasy, czy Tolkienowskich czy cos... masz nawet dam Ci linka -> http://www.mblog.boo.pl/?id=artykul&nr=54
I zmien klase bo kolejnego Iss Enchantera bedzie ciezko do klanu upchac :>
Poliblaster jeszcze znośne, ale ta końcówka PL - na cholerę?
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum