Wysłany: Pią Sty 13, 2012 1:45 pm [Przyjęty] Arilinell, tak to ja.
Wtam, Lindorn mne zmęczył do grania w l2 na ofie, obadałem i w sumie fajne, kan sie ponoć rozwija i ma przyszlsc to i bedzie z kim w pt biegac.
1. Arilinell, elven rouge 3x -> SR
2. Bo zawsze mialem ochote pocisnac lukiem
3. Ile moge, czasem za duzo. Praca, kobita, to juz nie piekne czasy studenckie.
4. Od 2005 roku. Wiele, dlugo na: Allseron, Dex/Arion
5. Tak
6. 31, wlasnie zmieniam robote, miasto zamieszkania, innymi slowy duzo sie dzieje.
7. Tak
8. Nom, ale nie dziele się. Co innego graczy - postaram sie 2 ex allseronowiczy wciagnąć
Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku.
Ostatnio zmieniony przez Algor Sob Sty 14, 2012 3:34 pm, w całości zmieniany 2 razy
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
No pewnie że duże ZA. Historie takich postaci pisały się same. Brać go jak najszybciej.
PS. Mam nadzieje, że nie jesteś już zły za to party return co zrobiłem na ostatnim naszym wspólnym Baiumie jedynemu party healerów jakie mieliśmy ^^. Damn, stare czasy Gigisei ;p.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum