Chce sie pochwalic ,ze pierwszy raz od 16 lat nie pale 3 dzien ,nigdy nie udalo mi sie wytrzymac nawet 1 dnia ,tabletki tabex,gumy do zucia i fistaszki ,a i nie wychodze z domu zupelnie heheh
a ja dziś na śniadanie zjadłem kawę i dwa papierosy.
i chuj z rzucaniem!
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Jacek Piekara
Get Rich or Die Tryin'
Ostatnio zmieniony przez Isen Wto Sty 17, 2012 1:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
co ty pierdolisz, w domu byłem a nie w kawiarni, zresztą ty jesteś plebem jebanym i potrafisz zrozumieć tylko obalenie jabola w bramie przed wykładem, więc zamknij japę!
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Jacek Piekara
Get Rich or Die Tryin'
Ostatnio zmieniony przez Isen Wto Sty 17, 2012 1:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Paliłem chyba połowę życia (od 6 klasy podstawówki) i jakoś 3 lata temu rzuciłem. Tylko na wadze podskoczyło o jakieś 15 kg :/ Więc jak rzucasz palenie to wyrzuć lodówkę przez okno, bo schudnąć jeszcze trudniej, niż rzucić palenie :/
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum