1. jasny łucznik lvl 44
2.nom Ol mi sie znudzil i zrobilem łuka bo mi sie spodobał
3.no zazwyczaj 2-3h ale czasem caly dzien
4.zaczynalem na allku jakies 9 miesiecy temu moja postac HeiDao(AA)-jednak my tez sie zlatujemy:P
5.tak mam mikrofon i caly czas siedze na mumble
6.nom Kamil mam 20 lat za 5 miechow 21, pracuje i studiuje na PW mechanike
7.tak czytalem
8.A bedzie jak Urg "poka cyce", czy jak Imek "czy ma facebook'a":P
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 11:00 am, w całości zmieniany 3 razy
No ja nie wiem, ja nie wiem... jeszcze pamietam jak mi nie chciales oddac tarczy co ja przypadkiem wystawilam duzoduzoduzo za tanio i potem maz na mnie krzyczal ze jestem fajtlapa i nic nie umiem dobrze zrobic i ze tyle kasy stracilam i w ogole ... chlip ... ;<
ZA
_________________ "There's more to living than only surviving
Maybe I'm not there, but I'm still trying"
- The Offspring - Staring At The Sun
Ostatnio zmieniony przez Saari Pon Sty 30, 2012 4:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
No ja nie wiem, ja nie wiem... jeszcze pamietam jak mi nie chciales oddac tarczy co ja przypadkiem wystawilam duzoduzoduzo za tanio i potem maz na mnie krzyczal ze jestem fajtlapa i nic nie umiem dobrze zrobic i ze tyle kasy stracilam i w ogole ... chlip ... ;<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum