1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
*Bishop(Ireul), zaraz 43
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
*Znudził mi się gladzin,kowal,bd,sws,wl... więc cisne Kardim. Od kiedy, to był mój pierwszy sub na Allku więc jakiś czas(ile nie wiem..)
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
*Ile życie pozwoli, obecnie mam dużo wolnego ale spokojnie z 1/2h dziennie czasem i więcej da rade machnąć?
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
*Długo, Sebartus
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
*tak,tak,tak
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
*Obecnie zajmuje się pisaniem tego podania, sączeniem piwka, wk*rwianiu się na ACTA... Wiek... będzie pewnie obok ;/
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
*Si.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
*I to nie jedną koleżanke, siostry kijem bym nie dotknął...może dlatego że jest siostrą ^^ panne... można tak to nazwać xD
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum