1. Klasa, lvl, suby, noble, etc.
Dzisiaj zacząłem grę...Abyss Walker 54 do usług.
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, jak zamierzasz ją rozwijać etc?
Aw gram ponieważ najbardziej przypadła mi do gustu...Gram nią około pół roku na serverze allseron. Zamierzam rozwijąć ją pod pvp/pve : )
3. Ile czasu poświęcasz na grę?
Czasu postaram się poświęcać jak najwięcej ale 2-3 godzinnki dziennie to norma.
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? Jeśli grałeś(aś) na Allseronie proszę podać nick postaci.
Serverów odwiedziłem bardzo wiele ale koronnym był Allseron. Grałem wtedy Bd... Ishwarr,Katoshimai nazywał się...Razem w l2 gram 5 lat.
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS?
Posiadam.
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat?
Nazywam się Jakub mam 17 lat....Pochodzę z Tczewa, lubie piłkę nożną i sztuki walki .
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu?
Oczywiście.
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - masz jakieś fajne koleżanki/siostry/dziewczynę/żonę?
Koleżanki jakieś się znajdą ...lecz te lepsze ja przechwytuje ^^
Pozdrawiam
Super Kangur ;D
ps.. Tak wiem mam taki ostro głupi nick ;p
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 11:01 am, w całości zmieniany 5 razy
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 6:54 pm
Póki co przeciw:
1. Męczy mnie pisanie w każdym podaniu tego samego - wbij 52 i napisz podanie, to pogadamy poważnie.
2. Nie przemawia do mnie ten nick.
3. Pamiętam postać jako "wieczne 6x" (chyba że mi się z kimś pomyliło).
Nie no ale na allseronie szybko wbilem 7x to chyba mnie z kims pomyliles podanie jest pisane na powaznoe.Wiem ze nick moze nie przemawiac ale mi sie podoba i to jest dla mnie wazne. 52 wbije szybko wiec jaki ma sens takie gadanie?
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Czw Lut 02, 2012 1:51 pm
SuperKangur napisał/a:
Nie no ale na allseronie szybko wbilem 7x to chyba mnie z kims pomyliles podanie jest pisane na powaznoe.Wiem ze nick moze nie przemawiac ale mi sie podoba i to jest dla mnie wazne. 52 wbije szybko wiec jaki ma sens takie gadanie?
Bo tak napisałem i takie wymagania formalne postawiliśmy kandydatom. Jak powiem na CSie, że idziemy bijemy prawy mur, to też będziesz pytał "jaki to ma sens, przecież lewy jest taki sam"?;]
Kurfa.. latają po serwie Obeliksy i Asteriksy a wy się jednego Kangura czepiacie tym bardziej, że to SuperKangur. Ma podobny nick do np. UrgSha... <sic> Chyba lepszy taki niż WdEt@Y5hCgT coś tam.
Jeśli chce grać, będzie aktywny to czemu nie..dać mu szansę.
Jestem na TAK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum