Wysłany: Nie Lut 05, 2012 12:21 am [Przyjęty] Gapsi
1. Klasa, Gladiator 53 lvl
2. Dlaczego ta profesja a nie inna, jak długo nią grasz, Pierwszy raz gram gladem , wybrałem go bo koleszka mi tak doradził
3. Ile czasu poświęcasz na grę? kilka godzin dziennie w weekendy troche więcej
4. Jak długo grasz w L2, jakie serwery odwiedziłeś(aś)? kiedyś grałem jeszcze w c4 na jakimś prywatnym
5. Czy posiadasz mikrofon/słuchawki/TS? posiadam
6. Kilka najważniejszych rzeczy o sobie, czym się zajmujesz w rl, ile masz lat? Mam 22 lata , pracuje jako kucharz
7. Czy przeczytałeś(aś) ze zrozumieniem i akceptujesz wszystkie punkty regulaminu klanu? przeczytałem i akceptuje
8. I oczywiście nawiązując do tradycji - mam fajne koleżanki
_________________ Persona Non Grata
Ostatnio zmieniony przez Algor Pon Lut 20, 2012 10:58 am, w całości zmieniany 1 raz
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum