3.Ile czasu poświęcam grze? To zależy od dnia tygodnia, ale ok 2-4h w weekendy trochę dłużej.
4.Hmm około 6 lat (z przerwami). Nie grałem nigdy na bardzo popularnym serwie (ok 500+ graczy online) typu L2 Olympus, Destiny, Dex(na c4)... Nie grałem na Allesornie
5. hmm jak każdy porządny gracz - TAK (ale na siege będę na podsłuchu).
6. Jestem Piotrek i mam 18 lat. Obecnie czas pochłania mi nauka do matury. Czasami gram sobie ze znajomymi w LoL'a.
7. Przeczytałem i akceptuje.
8. U mnie w klasie kobiety nie grzeszą pięknością, ale coś by się znalazło
_________________ May God have mercy upon my enemies; they will need it.
- George Smith Patton
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Jestem na NIE.
Jak sam powiedziałeś grasz z przerwami i w dodatku niedługo masz maturę. Idę o zakład, że nie dobijesz nawet do 85 i znikniesz na kilka miesięcy. Nie twierdzę, że to źle, bo matura jest przecież ważniejsza. Ale nam trzeba aktywnych graczy.
Będę ZA jak już zdasz tą maturę ;p
Jestem na NIE.
Jak sam powiedziałeś grasz z przerwami i w dodatku niedługo masz maturę. Idę o zakład, że nie dobijesz nawet do 85 i znikniesz na kilka miesięcy. Nie twierdzę, że to źle, bo matura jest przecież ważniejsza. Ale nam trzeba aktywnych graczy.
Będę ZA jak już zdasz tą maturę ;p
Wiesz jeszcze się w moim życiu nie zdarzyło alby ja cały tydzień był offline - nieważne co się działo.
_________________ May God have mercy upon my enemies; they will need it.
- George Smith Patton
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum