Wysłany: Sro Kwi 11, 2012 12:23 pm zapytania odnosnie GoD
mam nadzieje ze nie powtarzam po raz setny tych samych pytan, ale pewnie tak jest;] wytlumaczylby mi ktos tak lopatologicznie jak dla orka jaka rasa/profesja ma jakie profity, kim uwazacie ze warto grac, z tego co przegladalem forum to mowicie ze sumonerami:P no ale to nie dla mnie:) wiecie moze czy tanki sobie dobrze radza? i ktory jest najwszechstronniejszy teraz?(wiem, kazda profa w dobrych rekach jest dobra...no ale nie oszukujmy sie zawsze jakies postaci mialy wiecej + niz inne podobne:) )
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Ostatnio zmieniony przez V Sro Kwi 11, 2012 12:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: tak
Wysłany: Sro Kwi 11, 2012 3:25 pm
Kazda klasa jest w miare wszechstronna, nawet healer nakurwia nukami i obszarowkami (slabo ale zawsze). Tank to w koncu jest tank, a nie napierdalator z kosmicznym p.defem. Ogolnie kazda klasa gra sie dobrze, wiec graj orkiem wojakiem bo tylko to do ciebie pasuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum