Wrzucam tutaj jakby ktos na forum Allka nie zagladal, a bylby zainteresowany :>
Pare dni sie z Shoyem meczylismy nad tym, ale jest i jestesmy z niego dumni, wiec nie jechac po nim za bardzo bo to pierwszy filmik jaki robilismy
Imo od strony 'technicznej', albo wszystkie 'komunikaty' po angielsku albo po polsku. Teraz wygląda jak by nie potrafił po angielsku napisać 'ale to jeszcze nie koniec' . Dziwnie wyglądające wtrącenie w ojczystym języku ;].
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 12:24 pm
Szukałem informacji na temat Cejrowskiego i znalazłem co nieco między innymi na tej stronie www.pudelek.pl ale to nie o to chodzi Przeczytajcie ostatni komentarz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum