nick: Hazandros
postac: Mroczny Elf
klasa: Mistic
planowana profesja: Spell Howler
motywacja wstapienia do naszego klanu: Planuje do³±czyæ do klanu, w którym nie tylko uczestniczylobysiê w bezmy¶lnej rzezi jasnych elfów ale tak¿e w którym mo¿na nawi±zaæ znajomo¶ci. Z tego co s³ysza³em wasz klan, chociarz bezlitosny dla elfów jest przyjacielski dla innych ras i dlatego pragn±³bym wst±piæ w wasze szeregi.
opis posiaci: Wysoki, dumny, obdarzony ¶nie¿nobia³ymi w³osami Mystic Mrocznych Elfów.
krotka historia: Có¿ mo¿na by tu powiedzieæ... Kiedy bylem niemowlêciem zosta³em porzucony na schodach Klasztoru Shilen i tam zosta³em wychowany na tajemniczego maga gardz±cego wszelkim ¿yciem, prócz ¿yciem wspó³towarzyszy. Zosta³em wychowany w duchu niezrozumia³ej dla mnie lecz wielkiej nienawisci do jasnych elfów. Jesli i wy pa³acie do nich nienawisci± to s±dzê, ¿e warto by³oby zostaæ sprzymierzeñcami.
czego oczekujesz: Przede wszystkim pogadanek klanowych. Zawsze mi³o jest poopowiadaæ sobie rózne historyjki .
co mozesz sam wniesc: Umiejêtnosci grania w tego typu gry oraz kogo¶ kto zawsze wys³ucha co drugi ma do powiedzienia.
Planuje do³±czyæ do klanu, w którym nie tylko uczestniczylobysiê w bezmy¶lnej rzezi jasnych elfów [...] Z tego co s³ysza³em wasz klan, chociarz bezlitosny dla elfów [...] Jesli i wy pa³acie do nich nienawisci± to s±dzê, ¿e warto by³oby zostaæ sprzymierzeñcami.
po 1. nie uczestniczymy w "bezmyslnej" jak to ujales rzezi jasnych elfow
po 2. jestesmy klanem neutralnym
po 3. to podanie mi sie nie podoba
postac: Mroczny Elf
klasa: Mistic
planowana profesja: Spell Howler
motywacja wstapienia do naszego klanu: Planuje do³±czyæ do klanu, w którym nie tylko uczestniczylobysiê w bezmy¶lnej rzezi jasnych elfów ale tak¿e w którym mo¿na nawi±zaæ znajomo¶ci.
co mozesz sam wniesc: Umiejêtnosci grania w tego typu gry
ekhmmm....cos ci nie wyszlo
PRZECIW
_________________ Don't walk on grass, smoke it!
Gornan [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 10:07 pm Re: Podanie...
Hazandros napisał/a:
1)Planuje do³±czyæ do klanu, w którym nie tylko uczestniczylobysiê w bezmy¶lnej rzezi jasnych elfów...
2)Przede wszystkim pogadanek klanowych. Zawsze mi³o jest poopowiadaæ sobie rózne historyjki .
3)Umiejêtnosci grania w tego typu gry oraz kogo¶ kto zawsze wys³ucha co drugi ma do powiedzienia.
1) Myslisz, ze to bezmyslne??
2) My nie opowiadamy historyjek na klanowym (przynajmniej jak ja jestem )
3) to wazne ale to za malo troszke
Przeciw
Hazandros Gość
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 3:43 pm
no juz sie tak nie sprzeciwiajcie skasowalem mrocznego i zrobilem scava
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum